• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك كنيد اين اقا رو پيدا كنم -- فرخ ايازي

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان
موضوع زيادي طولاني است كه قابل تعريف باشه فقط من دنبال آقايي بنام فرخ ايازي هستم اگر كسي اطالاعاتي از ايشون(در زمان حال داره) ميل كنه به اين ايميل[email protected] قبلا تشكر مي كنم از همكاريتون :)

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از esfahanweb :
سلام دوستان
موضوع زيادي طولاني است كه قابل تعريف باشه فقط من دنبال آقايي بنام فرخ ايازي هستم اگر كسي اطالاعاتي از ايشون(در زمان حال داره) ميل كنه به اين ايميل[email protected] قبلا تشكر مي كنم از همكاريتون :)

:( :( :(

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfahanweb :
سلام دوستان

سلام

ايشون دارن دنبال مدينه فاضله مي گردن تو يه جاي دنيا كه اونجا رو با لوسنت وايرلس كنن و بعد اسمشم بذارن شهر ايازي وب

4 سال پيش من ايشون رو دو سه بار ديدم و يه بار هم اومد دفتر ما و دنبال نيروي كاري مي گشت واسش كار كنه

تو تعريفات وايرلس دنبال cor و ror بود در صورتی که شرکت ما اون موقع متفاوت با فکر اون کار می کرد یعنی وایرلس چند سگمنتی ما اون موقع ندانسته و بدلیل دسترسی نداشتن کلاینتها نسبت به یکدیگر این کار رو می کردیم و فکر آینده یعنی ویروسهای شبکه ای نبودیم بعد از اومدن ویروس (وورم) بلاستر ما نجات پیدا کردیم ولی فک نکنم ایازی می تونست کار کنه ..

الان هم فک نمی کنم ایران باشه یا اگه هست دیگه تو کار ای تی بیات .

یه مقاله راجب به وایرلس دارم می نویسم که تو اون می تونی یه خورده اطلاعات از ایازی پیدا کنی ..

edwin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منهم اين آقا رو مي شناسم شركت ما هم اومده بود و ما مي خواستيم باهاش قرارداد ببنديم خوب شد كه نشد البته من طلب كار نيستم بلكه بدهكارم چون يه وايرلس پي سي ام سي آي پيش من داره
احتمالا الان داره رو محصولات ydi كار مي كنه :blink:

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایشنو حالا مکه ان یا مدینه منوره ؟

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نکنه من رو میگید؟؟ :blink: :blink: :blink:

ماشاالله چه افراد خوش ذوقی پیدا می شوند.چون تا حالا من فکر می کردم که خودم هستم که یه خورده مخم تاب داره و از این حرف ها میزنم . ولی حالا می بینم نه انگار تنها هم نیستم

خلاصه جالب بود.واجب شد ایشون رو ببینیم :cool:

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vmf :
نکنه من رو میگید؟؟ :blink: :blink: :blink:

ماشاالله چه افراد خوش ذوقی پیدا می شوند.چون تا حالا من فکر می کردم که خودم هستم که یه خورده مخم تاب داره و از این حرف ها میزنم . ولی حالا می بینم نه انگار تنها هم نیستم

خلاصه جالب بود.واجب شد ایشون رو ببینیم :cool:

نه ديگه فك نكنم شما ايشون رو ببينيد چون ايشون ديگه به تاريخ پيوست :wacko:

resius92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeuser :
نه ديگه فك نكنم شما ايشون رو ببينيد چون ايشون ديگه به تاريخ پيوست :wacko:

فكر نميكردم اينقدر محبوب باشه.... من براي دو هفته براش كار كردم و بعدش فرار!

كسي بود كه حساب پيچها رو داشت و لي روترها رو نه!

بالا