• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك كنيد به من و ساير كاربران تازه وارد

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
مبشه يكي بگه اينجا چه خبره؟
بابا ما جووناي تازه وارد عشق همه چيز اگه بخوايم تجارت كنيم از كجا شروع كنيم؟
يه تاپيك در مورد هايپ هست 100 صفحه!!! :eek:
خواهشا" يكي به خودش زحمت بده و يه توضيح كوچولو موچولويي در مورد سير تا پياز اين هنر ارزنده بده
در ضمن اگه ممكنه خواهشا" وعده سر خرمن ندهيد كه من تا 2 روز ديگه ميگم، حالا سرم، شلوغه و ...
ممنون:blush:

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

چون گفتید تازه وارد تو این سیستم ها هستید گفتم تجربیاتم رو در اختیارت بگذارم

1 - سراغ سایت پرداخت از ازاء کلیک و خواندن ایمیل نروید 98% آنها دروغگو هستند و هیچگونه پرداختی ندارند و آنهایی که پرداخت دارند در ازاء هر ایمیل یا کلیک 1 سنت یا 0.25 سنت میدهند که حتی خرج کارت اینترنت شما هم در نمیاد

2 - سایت های هایپ یک طول عمر مشخصی دارند و بهترین آنها که عبارت بودند از گلدن استار و پکس میکس که من و چند نفر دیگر در این فروم و سایر فروم های به تبلیغ آنها مشغول بودیم و برو بچه های زیادی پول های بسیار زیادی در آنها گذاشته بودند و آنها نیز جمع کردن و خسارت سنگینی به همه زد و بعد از آن تقریبا در این فروم دیگه کسی تبلیغ هایپ نکرده است. بنابراین توصیه می کنم یا اصلا نکن یا اگر خواستی سرمایه گذاری بکنی بیشتر از 50 دلار نگذار که بعد دلت نسوزه

3 - سایت های سروف : این سایتها به نسبت بهتر از دوتای اول هستند ولی بهترین اینها هم که فوردیلی بود خیلی ها الان ازش گلایه دارند به دلیل بالا رفتن تعداد اعضاشون درست پرداخت نمی کنند. غیر از فوردیلی هم سراغ بقیه اشون نرو

4 - سایت های زیرمجموعه: فعلا این گونه سایتها تنها سایتهایی هستند که پرداخت دارند و تنها یک مشکل وجود دارد که انهم جمع کردن زیرمجموعه می باشد
این گونه سایتها خود بر چند دسته اند :
---- سایتهایی نظیر گلدکوئیست و گلدماین که حق عضویت بالایی دارند و برای پرداخت کمیسیون به شما، شما باید تعادل داشته باشید و نفرات زیرمجموعه شما در طرفین شما دارای تعادل باشند و جنس یا کالایی هم به شما می دهند که با توجه به قوانین جدید کشور بسیار مشکل شده و 80% انها بدست صاحبانش نمی رسد خیلی ها هم به خاطر مسئله قانونیش حاضر به زیر مجموعه شدن در این دو سیستم نمی شوند
---- سایتهای ایرانی ایران بین و وست ویژن و چندتای دیگر از این دست که اینها هم نیاز به تعادل دارند و الان تعدادی از دوستان هستند که در یک طرف بیش از 180 نفر دارند ولی به دلیل اینکه در طرف دیگر خود 10 یا 15 نفر بیشتر ندارند چیزی به آنها پرداخت نشده است
---- سایتهایی نظیر پرنس کین(شاهزاده کوچک) این گونه سایتها یک طبقه در میان به شما پورسانت می دهند که اینهم قابل قبول نیست
---- سایتهایی نظیر گلدن اکسز این گونه سایتها تا 6 طبقه به شما پورسانت می دهند ولی اینها هم یک اشکال دارند آنهم اینکه اینگونه سایتها ابتدا مجانی ثبت نام می کنند و بعدا باید حق عضویت بپردازید که این مسئله باعث می شود که شما تعداد زیادی زیرمجموعه داشته بدون حتی 1 دلار پورسانت ( نمونه این مسئله خود من هستم 40 زیرمجموعه دارم و فقط 1دلار در حسابم دارم)
---- سایت ای ان تی ماتریکس این سایت از نظر من جالب بود چرا که تا 20 رده پورسانت می دهد و به ازاء هر نفر که وارد میشه بلافاصله پورسانت را واریز می کنه و میزان پورسانت پرداختیش هم خوب بود و فقط هم از طریق ایگولد کار می کنه
---- سایتهایی که ادعا می کنند که شما رایگان عضو شوید و در مقابل هر زیرمجموعه که می آورید از ما پورسانت بگیرید این چنین سایتهای بدون هیچ شکی کلاهبردار هستند چرا که کافیه شما یه دودوتا کنید متوجه می شوید که این سایت باید از جایی به شما پول بدهد وقتی هیچکس پولی نمیده پس چگونه می توانند به شما پورسانت بدهند
---- سایتهایی که ادعا می کنند که شما مثلا 1 دلار بدهید و در ازاء هر زیرمجموعه 1 دلار بگیرید این ها هم کلاهبرداری است چون اگر این را هم حساب کنید با هیچ منطق ریاضی جور در نمی یاد.

اگر مایل بودی آدرس تمام سایتهای بالا را می توانم در اختیارت بگذارم

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
سلام دوست عزیز

چون گفتید تازه وارد تو این سیستم ها هستید گفتم تجربیاتم رو در اختیارت بگذارم

.......
سلام
ممنون كه وقت گذاشتيد
ميخواستم بدونم اگه ممكنه با من از طريق Y!Chat با من ارتباط داشته باشيد.يا با ايميل؟
Y!ID : Ciroosfakhr

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
من اتوسرفها رو بهت پيشنهاد ميكنم در مجموع نسبت به هايپها خيلي پايدارترند . هايپها ديگه اينقدر مسخره شدند كه حتي چند نفر اينجا به فكر زدن هايپ افتادند ! :blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از EH$@N :
.هايپها ديگه اينقدر مسخره شدند كه حتي چند نفر اينجا به فكر زدن هايپ افتادند ! :blink:
کیا حرف ایشون رو تایید می کنن؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از Ciroos Fakhr :
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
مبشه يكي بگه اينجا چه خبره؟
بابا ما جووناي تازه وارد عشق همه چيز اگه بخوايم تجارت كنيم از كجا شروع كنيم؟
يه تاپيك در مورد هايپ هست 100 صفحه!!! :eek:
خواهشا" يكي به خودش زحمت بده و يه توضيح كوچولو موچولويي در مورد سير تا پياز اين هنر ارزنده بده
در ضمن اگه ممكنه خواهشا" وعده سر خرمن ندهيد كه من تا 2 روز ديگه ميگم، حالا سرم، شلوغه و ...
ممنون:blush:
من که می گم دنبال این کارا نرو.عمرت کوتاه می شه.:D

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اینجور که شما گفتین پس هیچ راهی نموند دیگه.پس چرا خودتون دارید کار میکنید؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hadipro :
اینجور که شما گفتین پس هیچ راهی نموند دیگه.پس چرا خودتون دارید کار میکنید؟

من نگفتم راهی نمونده من بعد از تجربه همه اینها فعلا فقط زیرمجموعه کار می کنم و بس

لااقل از همه مطمئن تره و جمع نمیشه

من در حال حاضر سه سیستم پرنس کین و گلدن اکسز و به تازگی (امروز) ای ان تی ماتریکس(intmatrix) رو کار می کنم
وبا توجه به چگونگی سایتها فکر کنم از این به بعد روز intmatrix زوم کنم برام جالب بود هر چند که این بنده خدایی که تبلیغشو کرد به طرز ناجوانمردانه و خیلی زشتی در این فروم تبلغیشو رو کرد(خدایش ببخششد ایی جناب خر رو)(با عرض معذرت از بی ادبی دور از شان یک پرنس هست نه؟)

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
البته بازم ميگم در مجموع عمر اتوسورفها بيشتر از هايپهاست ، تويه هايپها هم ميشه موردهاي خوبي پيدا كرد

luckychance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من از اين سايت 3بار دريافت داشتم . دوره سرمايه گذاری 20 روزه و از 15 تا 50 درصد مبلغ سرمايه گذاری به پول اولیه اضافه میکنه و خودش به ایگولد میریزه - سايت تازه راه افتاده و بنظر میرسه حالا کارکنه -- فرصت رو از دست ندید در ضمن 10% هم پورسانت معرفی میده -- هرکی خواست فیشهاشو ببینه به من ايميل بزنه - آدرس سايت اينه topinvestore(کليک کنيد)

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از luckychance :
سلام دوستان - من از اين سايت 3بار دريافت داشتم . دوره سرمايه گذاری 20 روزه و از 15 تا 50 درصد مبلغ سرمايه گذاری به پول اولیه اضافه میکنه و خودش به ایگولد میریزه - سايت تازه راه افتاده و بنظر میرسه حالا کارکنه -- فرصت رو از دست ندید در ضمن 10% هم پورسانت معرفی میده -- هرکی خواست فیشهاشو ببینه به من ايميل بزنه - آدرس سايت اينه topinvestore(کليک کنيد)

ببخشید دوست عزیز من از سایت گلدن استار بیش از 100 دریافتی داشتم ولی خوب جمع کرد دیگه
چه میشود کرد اگر خواستید تمام فیشهاشو براتون ایمیل کنم. ولی چه فایده.:D

luckychance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
ببخشید دوست عزیز من از سایت گلدن استار بیش از 100 دریافتی داشتم ولی خوب جمع کرد دیگه
چه میشود کرد اگر خواستید تمام فیشهاشو براتون ایمیل کنم. ولی چه فایده.:D
سلام بر شما دوست گرامی ، تعداد فيشهای من از گلدن استار بيشتر از اين حرفاست ، من بدون دروغ و اغراق 5 ساله که توی اين کار هستم و با تمام صنوف کسب درآمد و نتورک و....... کار کردم و اوايل کار خيلی هم پول از دست دادم ولی اگر شما کمی تجربه داشته باشيد میدونيد که کار کردن با هايپ زيرکی خاصی ميخواد - و الان بيشتر درآمد من از اينجور سايتهای گمنامه - فقط بايد بدونيد که چه موقع توی يک سايت سرمايه گذاری کنيد و چه موقع نکنيد -- چقدر هزينه کنيد و کی دست از کار بکشيد -- منظور من اينه که اين سايتی که معرفی کردم فعلاً وقت رفتنش نيست و خوب می دونم که چند تا فيش دريافتی دليل به اعتبار سايت نيست -- در ضمن اگه هايپی ديدی و فکر کردی که کلاهبردار نيست مطمئن باش که پول زيادی رو توش از دست ميدی -- اصلاً وجود نداره

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از luckychance :
سلام بر شما دوست گرامی ، تعداد فيشهای من از گلدن استار بيشتر از اين حرفاست ، من بدون دروغ و اغراق 5 ساله که توی اين کار هستم و با تمام صنوف کسب درآمد و نتورک و....... کار کردم و اوايل کار خيلی هم پول از دست دادم ولی اگر شما کمی تجربه داشته باشيد میدونيد که کار کردن با هايپ زيرکی خاصی ميخواد - و الان بيشتر درآمد من از اينجور سايتهای گمنامه - فقط بايد بدونيد که چه موقع توی يک سايت سرمايه گذاری کنيد و چه موقع نکنيد -- چقدر هزينه کنيد و کی دست از کار بکشيد -- منظور من اينه که اين سايتی که معرفی کردم فعلاً وقت رفتنش نيست و خوب می دونم که چند تا فيش دريافتی دليل به اعتبار سايت نيست -- در ضمن اگه هايپی ديدی و فکر کردی که کلاهبردار نيست مطمئن باش که پول زيادی رو توش از دست ميدی -- اصلاً وجود نداره

خداییش دیگه!:blush:

بالا