• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك 1پارتشنم رفت

taraneh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من داشتم مثل بچه آدم تو اينترنت گشت ميزدم كه يك دفعه كامپيوتر شروع كرد به پرپر زدن بازو بسته شدن فولدرهامنم از ترس ويروس كامپيوترو با دگمهپايين رياستارت كردم بعد از بالا اومدن متوجه شدم كه پارتيشن dكه تمام برنامه هام اون تو نصب بود باز نميشه وفرمت اون به rawتغيير كرده ومعلومه كه با هيچ برنامه اي نميتوانم كار كنم من 2تا ويندوز دارم كه با اون يكي بالا اومدم ديدم همه چي سر جاشه فكر ميكنيد چه بلايي سرش اومه من چطوري اونو يه حالت اول برگردونم البته نگيد سيتم رستور كه تاريخ اون براي چند روز پبش من هنوز امتحان نكردم:(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
توی اونیکی ویندوز همه چیز سر جاشه؟ خوب پس پارتیشن خراب نشده، ویروس گرفتید. راهش آنتی ویروسه

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
حرف دوست عزيزمون كاملا تاييد ميشه

taraneh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اسكن كردم ولي چيزي پيدا نكردم در ضمن خودم هم فكر ميكنم همينه چون تو سيف مد هم درايو رو دارم
راه بهتري نداريد

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
راه بی دردسرش نصب دوباره ویندوزه، + نصب یه آنتی ویروس خوب.
راه دیگهش:
(البته ریسکش پای خودت)
توی run تایپ کن:
diskmgmt.msc
روی پارتیشینی که خراب شده رایت-کلیک کن، Change Drive Letter رو انتخاب کن. توی پنجره ای که میاد Remove رو بزن. بعد دوباره همین کار رو بکن و Add رو بزن. "شاید" دوباره mount بشه اگر مشکل از mount باشه.
پیشنهاد میکنم از خط فرمان هم chkdsk کنی.

taraneh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام اساتيد فكر ميكنم مشكل رجيستري داشتم چون خوشبختانه يا متاسفانه يل بكاپ از رجيستري به تاريخ 21/10/2006تو كامپيوتر پيدا كردم كه با اون ظاهرا دزست شد ولي فكر ميكنم كه خيلي چيزهاي بهم ريخته داشته باشم ولي ارزش ويندوز زدن و داره
اين بكاپ هم خيلي بدرد ميخوره ها
با اين تفاسير ميدونيد كجاي رجيستري بهم رخته بوده من ميترسم اگه كار ويروس باشه دوباره سرو كلش پيدا بشه
ممنون ازهمه شما كه به نوعي به فكر من بوديد
taraneh

taraneh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راه بی دردسرش نصب دوباره ویندوزه، + نصب یه آنتی ویروس خوب.
راه دیگهش:
(البته ریسکش پای خودت)
توی run تایپ کن:
diskmgmt.msc
روی پارتیشینی که خراب شده رایت-کلیک کن، Change Drive Letter رو انتخاب کن. توی پنجره ای که میاد Remove رو بزن. بعد دوباره همین کار رو بکن و Add رو بزن. "شاید" دوباره mount بشه اگر مشکل از mount باشه.
پیشنهاد میکنم از خط فرمان هم chkdsk کنی.

در ضمن كار شما انجام نشد چون اصلاremove نميكرد
tanks

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با استفاده از برنامه easy recovery شايد بتوني اطلاعاتت رو برگردوني .

بالا