• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يكي هست مرام داشته باشه روي يك فضاي رايگان براي من ام تي نصب كنه .
خيلي ممنون ميشم .

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
فضای رایگانت کجاست ؟!
با کمک همین فروم خودت می تونی نصب کنی ها !

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ميشه يه سيستم رايگان خوب معرفي كنيد تا در اونجا فضا بگيرم و لطف كنيد و يك دونه ام تي خوشگل توش برام نصب كنيد . :)
آقا خيلي ممنون ميشما :d

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از andromeda :
آقا ميشه يه سيستم رايگان خوب معرفي كنيد تا در اونجا فضا بگيرم و لطف كنيد و يك دونه ام تي خوشگل توش برام نصب كنيد . :)
آقا خيلي ممنون ميشما :d
من فكر ميكنم سايت weblogs.us همين سرويس رو ميده.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دمت گرم از جوابت من رفتم اونجا ولي سر در نياوردم يه لطفي ميكني توضيح بدي ما از اين سيستما خيلي سرمون نميشه بعد اينكه آيا فارسي رو ساپورت ميكنه .

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
!!هم يونيكد رو ساپورت ميكنه هم اينكه ميتوني ام تي بذاري روش.. ولي ديگه اكانت اونجا رو بايد خودت واز كني

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
من ثبت نام كردم وقتي از من خواست كانفيگ كنم هم كردم منتها ميخواستم بدونم سيستمش فضا ميده كه مثلا قالب رو توش با تمام مخلفاتش راحت بدي بالا يا نه در ضمن كل كار نصب و راه اندازي رو خودش انجام ميده
با تشكر

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
آره دوست من
خودش نصب مي كنه و يه ميل برات مي فرسته
فقط كافي با اطلاعات ارسالي وارد بشي و حالشو ببري

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين weblogs.us بدک نيست منتها توش راحت نميشه Import کرد.. يه فولدر import مشترک هست که يه نفر مسئولش هست به اسم murali که براي اون بايد بفرستي و اون انجام ميده يا مثلا side blog بهت نميدن البته به من گفت تا پنج بهت ميدم چون بچه خوبي هستي .. منتها من ديدم شايد فردا از پنج تا هم بيشتر شد فرضا !!!! منم از سر اينکه ببينم ميشه يا نه يه بار نشستم و تمام sideblog هامو بردم روي category ولي بعدا موقع ايمپورت کردن اگر توي فايلت از 250 پست بيشتر باشه در زمان ايمپورت پروسه رو ناگهان قطع ميکنه و در واقع resource کم مياره دليلش کندي بيش از حد به خاطر استفاده از ديتابيس berekley هست .. خلاصه دردسرش زياد بود من بيخيالش شدم ولي سرويسشون بد نيست و دارن سعي ميکنن برن روي Mysql..

در مورد سوالت دسترسي ftp اصلا بهت نميدن ولي خوب نيازي هم نيست چون که فرضا ميتوني عکس يا هر فايلي رو به کمک محيط داخلي ام تي اپلود کني يا حتا با همين روش ميتوني دايرکتوري بسازي.. آدمايي خوبي هستن :)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما كه درست نفهميديم چي شد اگه ميشه باز ترش كن الان اونا به من فضا دادن دادن اگه چيز جالبي نيست وقت تلف نكنم

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
سرويسشون مجموعا خوبه.. چيزي براي ايمپورت کردن داري؟؟؟ از قبل وبلاگي داري که بخواي ايمپورت کني؟ اگر نداري مشکلي نيست.. ديگه اينکه عکس ميخواي اپلود کني و داخل فضات دايرکتوري بسازي؟ روشش رو گفتم اگر متوجه نشدي دوباره بگم..

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
اگه توضيح بدي ممنون ميشم تازه يه سوال ديگه هم دارم چطور ميشه يه كاري كرد كه اگه يكي آدرس وبلاگ قبلي منو زد بجاي وبلاگ قديمي بياد تو آدرس جديد .
اگه بگي دمت گرم
فقط يه جوري بگو من بيسوادم بفهمم

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يه گزينه براي ارسال فايل هست داخل خود ام تي كه ميتوني به كمكش فايل اپلود كني :)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا واقعا اين ديگه آخرشه من عكسهاي قالبم رو آدرس دهي كردم و قالب رو وارد سيستم كردم بعد از ريبيلد كردن در همون جدول و همينطور تور صفحه بعد از ورود اين چيزها رو نوشته و همينطور هم عكسها تو قالب نيومده تو رو بخدا كمك كنيد .
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) substr outside of string at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 58.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in unpack at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 58.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in substr at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 59.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) substr outside of string at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 59.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in addition (+) at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 60.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) substr outside of string at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 58.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in unpack at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 58.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in substr at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 59.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) substr outside of string at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 59.
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) Use of uninitialized value in addition (+) at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm line 60.

بالا