• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كنترل شبكه داخلي

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چطور ميتونم روي لن متوجه بشم مثلا فلان كلاينت چقدر از پهناي باند را گرفته ؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اگر پول داري PRTG بخر وگرنه از MRTG استفاده کن

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از شبكه چيزي نميدونم.
پس لطف كنيد يك برنامه آماده را به من معرفي كنيد.
در ضمن قبلا آقا كوروش چيزي را معرفي كرده بودند كه اين كار را ميكرد . تقريبا شبيه برنامه هاي كافي نت بود. چون برنامه كلاينت روي كلاينتها نصب ميشد و يك برنانه هم روي كامپيوتر اصلي و نشون ميداد كه طرف الان چقدر داره از خط بار ميكشه.

راستي من از ويندورز XP استفاده ميكنم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mlsbv :
من از شبكه چيزي نميدونم.
پس لطف كنيد يك برنامه آماده را به من معرفي كنيد.
در ضمن قبلا آقا كوروش چيزي را معرفي كرده بودند كه اين كار را ميكرد . تقريبا شبيه برنامه هاي كافي نت بود. چون برنامه كلاينت روي كلاينتها نصب ميشد و يك برنانه هم روي كامپيوتر اصلي و نشون ميداد كه طرف الان چقدر داره از خط بار ميكشه.

راستي من از ويندورز XP استفاده ميكنم.
براي ايندو برنامه لازم نيست چيزي رو كامپيوترهاي كلاينت نصب كني جز سرويس snmp (در ويندوز XP هم در قسمت Windows Components قابل نصب هست)
برنامه MRTG رايگان هست ولي نصبش مقدمات ميخواد (Perl) و تنظيماتش براي بار اول شايد ساده نباشه ولي PRTG خيلي راحت نصب و اجرا و تنظيم ميشه (در 2 دقيقه!) ولي براي بيشتر از يك Node بايد پول بدي. هيچكدوم از اين دو برنامه رو تحت XP كار نكردم كه تضمين بدم حتما كار ميكنه ولي فكر نكنم مشكلي داشته باشه (البته اگر XP Pro باشه + سرويس www)
برتامه اي كه كوروش خان به شما معرفي كرده بود چه اشكالي داره كه ازش استفاده نميكنيد؟

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
براي ايندو برنامه لازم نيست چيزي رو كامپيوترهاي كلاينت نصب كني جز سرويس snmp (در ويندوز XP هم در قسمت Windows Components قابل نصب هست)
برنامه MRTG رايگان هست ولي نصبش مقدمات ميخواد (Perl) و تنظيماتش براي بار اول شايد ساده نباشه ولي PRTG خيلي راحت نصب و اجرا و تنظيم ميشه (در 2 دقيقه!) ولي براي بيشتر از يك Node بايد پول بدي. هيچكدوم از اين دو برنامه رو تحت XP كار نكردم كه تضمين بدم حتما كار ميكنه ولي فكر نكنم مشكلي داشته باشه (البته اگر XP Pro باشه + سرويس www)
برتامه اي كه كوروش خان به شما معرفي كرده بود چه اشكالي داره كه ازش استفاده نميكنيد؟

راستش نتونستم اون برنامه را Topic را پيدا كنم. چون تقريبا مال يك سال و نيم پيش بود. و من اونموقع با يك آيدي ديگه اينجا بودم و يادم نمياد آيدي كه من باهاش كار ميكردم چي بود! :p

در ضمن من بيشتر از يك سيستم را هم نميخوام كنترل كنم. يعني كار حرفه اي نميخوام انجام بدم.

باز هم منتظر نظرات شما هستم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
خوب پس PRTG بهتره
اول در قسمت Add-Remove Programs از Control Panel برو به ِAdd-Remove Windows Components و اونجا در Manage and Monitoring Tools گزينه Simple Network Management Protocol رو انتخاب و نصب كن (ممكنه به CD ويندوز نياز بشه).
بعد از نصب SNMP برو به Control Panel --> Addministrative Tools --> Services
SNMP Service بايد Startشده باشه. راست كليك كن و Properties رو انتخاب كن. در قسمت Security بهتره كه گزينه Community رو از Public به چيز ديگه اي كه حدس زدنش راحت نباشه تغيير بدي و Accept SNMP Packet from رو از Any Hosts به These Hosts تغيير بدي و فقط IP كامپيوترهاي مجاز به ديدن گراف رو وارد كن (اگر همين كامپيوتر هست IP همين كامپيوتر). ديگه روي كامپيوتر موضوع كاري نداري.

حالا ميريم سروقت كامپيوتري كه قراره گراف رو ببينه. اول برنامه PRTG رو از http://www.paessler.com/download/prtg دانلود و نصب كن. در قسمت Add Sensor چون منظورت ديدن گراف پهناي باند هست همون Standard SNMP Traffic Sensor رو انتخاب و در قسمت بعد هم IP دستگاه موضوع و Community String رو هم همون چيزي بذار كه در دستگاه موضوع تعيين كردي. بعد هم كه انتخاب كارت شبكه موضوع است و مابقي انتخابهايي كه نياز به توضيح نداره!
موفق باشي.

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ما يه برنامه نوشتيم كه هم به درد كافي نت مي خوره هم به درد شما.
به اين صورت كه كلاينتها رو قفل مي كنه و وقتي كاربر مي خواد پشتش بشنه شما از سرور بازش مي كني و با احتساب معيارهايي كه براش تعريف ميكني هم به صورت ريالي و هم به صورت زماني و حتي با تخفيف از حصاب يارو كم ميكنه . در ضمن پهناي باند مصرفي استيشن رو هم ميزنه در زمان
.
برات نمودار هم ميكشه و خيلي مصارف ديگه كه به نظر من نياز يه شبكست.
تو نوع خودش كم نظيره و كاملا فارسيست.
قيمتش هم 400 تو مانه.
:) :)

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vahsha1 :
به اين صورت كه كلاينتها رو قفل مي كنه و وقتي كاربر مي خواد پشتش بشنه شما از سرور بازش مي كني و با احتساب معيارهايي كه براش تعريف ميكني هم به صورت ريالي و هم به صورت زماني و حتي با تخفيف از حصاب يارو كم ميكنه . در ضمن پهناي باند مصرفي استيشن رو هم ميزنه در زمان
.
قيمتش هم 400 تو مانه.

قيمتش هم 400 تو مانه؟!
:blink:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از vahsha1 :
.
قيمتش هم 400 تو مانه.
فكر كنم mlsbv منظورش فقط داشتن گراف بوده و اين برنامه شما كه براي كافي نت خيلي مناسبه از نيازش بيشتره - هرچند كه قيمتش زياد بنظر مياد! شركت دوران هم به اين قيمت نميده!

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
فكر كنم mlsbv منظورش فقط داشتن گراف بوده و اين برنامه شما كه براي كافي نت خيلي مناسبه از نيازش بيشتره - هرچند كه قيمتش زياد بنظر مياد! شركت دوران هم به اين قيمت نميده!

من نمي دونم اين چه عادتي هست بچه ها دارن تا يكي حرف بزنه مي خوان بسولفنش !! طرف مي خوات كنترل كنه پهناي باند مصرفي كلاينتهاشو

يكي ميخوات برنامه كافي نت بهش بندازه :lol:

خدايش سئوال رو يه بار با هم بخونيم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از freeuser :
من نمي دونم اين چه عادتي هست بچه ها دارن تا يكي حرف بزنه مي خوان بسولفنش !! طرف مي خوات كنترل كنه پهناي باند مصرفي كلاينتهاشو

يكي ميخوات برنامه كافي نت بهش بندازه :lol:

خدايش سئوال رو يه بار با هم بخونيم

آقا جان! مگه من خواستم بفروشم كه منو Quote كردي؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
آقا جان! مگه من خواستم بفروشم كه منو Quote كردي؟

آره آخه من از تو خوشم نمی ات واسه همین ......

هر کسی هر کاری می کونه میندازم گردن تو ......... :happy:

بالا