• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كنون 20D,10D یا نیکون D70,D100 ؟

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم از دوربینهایی که اسمشونو آوردم کدوم دارای عکسهای با کیفیت تر , شفافتر و با رنگهای واقعی تر هست؟ اگه ممکنه مزیتهاشون رو هم نسبت به هم بیان کنید
ممنون ميشم

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
بدون هيچ شكي Canon 20D ...
Nikon D100 و Canon 10D تقريبا همزمان معرفي شدن و كاملا هم رده و رقيب هم هستن ...

بهتره D70 رو از اون ليست خارج كنيد چون در حد و اندازه هاي سايرين نيست ... Nikon D70 و Canon 300D دوتا DSLR ارزان قيمت هستن كه از حد Semi Professional هم پايينتر هستن , ميشه گفت دو تا اسباب بازي DSLR (در مقايسه با ساير DSLR ها ) ... جديدا (350D (Rebel XT هم تو همين كلاس معرفي شد .

Canon 20D يكي از شاهكارهاي دنياي DSLR هست ...
توش بسياري از مشكلات 10D جبران شده با يك سنسور جديد 8 مگاپيكسلي كه تقريبا ميشه گفت كم نويز ترين Cmos دنياست كانن موفق شده 20D رو تبديل به پرفروشترين و محبوبترين DSLR دنيا كنه ...

20D يكي از بهترين دوربين هاي دنياست براي عكاسي در محيط هاي كم نور , چون ميزان نويز در ISO هاي بالا حتي 3200 كمترين حد در بين همه دوربين هايي هست كه تا امروز ساخته شده ...

روزوليشن بسيار عالي به گفته Phil Askey قابل مقايسه با 1D Mark II (يك دوربين 5~4 ميليوني)
بهبود بهينه در حجم و كارائي بافر نسبت به 10D ...
قابليت عكاسي 5 فريم در ثانيه در حالت burst ...
پشتيباني از لنزهاي جديد سري EF-S كانن ...
پشتيباني از USB 2 ...

و موارد خيلي بيشتر ... كه بهتره تو سايت هاي مختلف شخصا مطالعه كنيد و Sample هارو ببينيد (هر سوالي بود همينجا مطرح كنيد)

اگر توان خريدش رو داريد حتي يك لحظه هم صبر نكنيد :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سوال شده كه "كداميك داراي عكسهاي با كيفيت تر شفافتر و رنگهاي واقعيتر است"
در مورد كيفيت كه يك صفت فراگير در دوربينهاي ديجيتال است بايد گفت كه شامل معيارهاي مختلفي است. مثلا ميزان نويز در ايزو هاي بالا شارپنس و .... كه اگر در شرايط معمولي بخواهيم مقايسه كنيم شايد چندان تفاوتي حس نشود اما مطمئنا در شرائط نور كم يا .... برخي بر برخي ديگر سبقت خواهند گرفت كه در اين زمينه توي اين چند دوربين 20 دي بي رقيب است. شفافيت هم كه البته چندان دقيق نيست اگر منظور شارپنس است كه در بالا توضيح داده شد.
در مورد رنگ
ا- بازسازي رنگها در دوربينهاي دي اس ال آر بسيار قابل كنترل است. يعني شما بر خلاف دوربينهاي غير اس ال آر روي بسياري از فاكتورها كنترل مستقيم داريد. البته ميزان اين كنترلها در دوربينهاي مختلف متفاوت است( مثلا 20 دي كنترلهاي فراوانتري دارد)
2- اگر با فرمت RAW كار كنيد ديگر واقعا همه چيز در كنترل خودتان است. مثلا اصلا نيازي به تنظيم وايت بالانس در هنگام عكاسي نيست و خودتان موقع RAW conversion دماي رنگ مناسب رو انتخاب ميكنيد. اين موضوع در مورد ساير فاكتورهاي موثر در رنگ نيز صدق ميكند

اما من با نياز موافقم كه بين اين 3 دوربين اگر قيمت را در نظر نگيريم برنده بي رقيب همان 20 دي است. نسبت به 10 دي پيشرفتهاي زيادي داشته و البته با دي 100 ( كه قديمي شده) و دي 70 ( كه يه كلاس پايينتر است) هم قابل قياس نيست.

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
چون در مقایسه ای که سایت عکاسی انجام داده بود و دو نمونه عکسی که از D70 و 300D گذاشته بود و از یک منظره و در شرایط نوری یکسان گرفته شده بود D70 دارای رنگبندی شار پتر و زیباتر و همچنین اشباع تر(پرمايه) بود و رنگهای 300D کم مایه تر بودند ولی در حد خیلی نامحسوسی در 300D تصویر نویز کمتری داشت(تقریباٌ غیر قابل تشخیص). میخوام ببینم این موضوع در همه دوربینهای نیکون و کنون هم رده هم صدق میکنه یا نه؟

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
چون در مقایسه ای که سایت عکاسی انجام داده بود و دو نمونه عکسی که از D70 و 300D گذاشته بود و از یک منظره و در شرایط نوری یکسان گرفته شده بود D70 دارای رنگبندی شار پتر و زیباتر و همچنین اشباع تر(پرمايه) بود و رنگهای 300D کم مایه تر بودند ولی در حد خیلی نامحسوسی در 300D تصویر نویز کمتری داشت(تقریباٌ غیر قابل تشخیص). میخوام ببینم این موضوع در همه دوربینهای نیکون و کنون هم رده هم صدق میکنه یا نه؟
(راستي من خودم خيلي طرفدار نيكون هستم)ميترسم كنون بگيرم پشيمون بشم كه چرا نيكون نگرفتم

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون چيزي و بگير كه واقعا دوست داري.چون بعد پشيمون ميشي.اختلاف ها جوري نيست كه خليي محسوس باشه!

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
تعادل رنگ در عكسهاي محيط بيرون در D70 دقيقتر است.رنگها در عكسهاي EOS 300D كمي گرمتر از رنگهاي واقعي است و رنگهاي D70 نسبت به 300D كمي اشباع تر است.
اما اين تفاوتها آنقدر نيستند كه بخاطرش بشود تصميم گرفت. در مورد نويز دي 70 و اين كه اصلا ايزو 100 ندارد و كمترين ايزو ان از 200 شروع ميشود مطالب زيادي گفته شده. اما در كل بايد گفت كه :
1- در ايزوهاي پايين اصلا تفاوت قابل ملاحظه اي ندارند
2- هر چند در ايزو هاي بالا كمي ( فقط كمي) نسبت سيگنال به نويز در دي 70 كمتر از 300 دي است اما باز هم عملا و در واقعيت تفاوتها محسوس نيستند.
اما آنچه كه ميتواند به تصميم گيري شما كمك كند:
1- ظاهر دوربين
2- لنز كانن يا نيكون داريد حالا بايد دوربين هم متناسب با لنز بخريد

اما حتما به كانن 350 دي هم فكر كنيد كه بزودي عرضه ميشه و قيمتش هم چيزي حدود قيمت فعلي 300 دي خواهد بود اما با امكاناتي نزديك به 20 دي!!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
يادآوري كنم CMOS به كار گرفته شده در 350D Rebel XT كاملا متفاوت با CMOS موجود در 20D هستش پس نبايد انتظار نتايج 20D رو از 350D هم داشته باشيم ...

ازنظر سياست هاي فروش و marketing هم غير ممكنه Canon بياد 350D رو در حد و اندازه اي قرار بده كه فروش شاهكارشون يعني 20D با خطر مواجه بشه ...

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
آقای روشن کلاٌ بین نیکون ها و کنون های هم رده کدوم بهتر عمل میکنه(مقدار نویز در ISO های پایین یا بالا و همچنین شارپنس) و الگوریتمهای تولید تصویر و واقعی تر بودن رنگها؟ چون من خودم دلم بیشتر با نیکونه ولی اگه نشه میرم سراغ 20D کنون

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
منظورتون از هم رده 300 دي ودي 70 است ؟

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
آقای روشن خودت اگه بخوای یکی از این دو یعنی D70 و 300D رو بخریی کدومو انتخاب میکنی؟

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
آقای روشن خودت اگه بخوای یکی از این دو یعنی D70 و 300D رو بخری کدومو انتخاب میکنی؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
اجازه هست منم انتخاب خودم رو بگم ؟

من يا D70 رو انتخاب ميكنم يا منتظر 350D ميمونم

يا اگر قيمت برام مهم نبود يكراست ميرفتم سراغ 20D .

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من بين 300دي كانن و دي70 نيكون بدون شك دي 70 را انتخاب ميكنم( هر چند كه دي 70 گرانتر است اما ارزشش رو دارد)
اما مثل نياز عزيز اگر بخواهم كمي صبر كنم تا 350 دي بياد اونوقت بين 350دي و دي 70 بدون شك 350دي رو انتخاب ميكنم

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
آیا ممکنه 350D مشکل قبلی 300D نسبت به D70 (گرمتر بودن رنگها) رو داشته باشه؟
درضمن 350D کی میاد تو بازار ایران؟ اگه قیمتهای 300D , D70 , 20D و 350D رو (داخل ایران) بذارین ممنون میشم

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
در مورد تصوير 350 دي هنوز بررسيهاي زيادي نشده ولي تا حالا كه جايي مشكلي رو گزارش نكردن( تا جايي كه من ميدونم) ولي اون گرم بودن رنگها در 300 دي هم مساله چندان مهمي نيست( چون كه شديد نيست) كه شايسته اين همه تاكيد شما باشه( نمونه عكسهاي 350 دي: http://www.dpreview.com/articles/canoneos350d/page11.asp)
قرار بوده كه اين دوربين 350دي تو مارس عرضه بشه اما كي با گارانتي درست و حسابي بياد ايران ؟ نميدونم! شايدم الان هست!!!
قيمت 300 دي حدود 700-800 /دي 70 حدود يك و 50 تا يك وصد /قيمت 20 دي حدود يك و ششصد /و قيمت 350 دي در خارجه با لنز كيت 999دلار و بدون لنز 899 دلار است

بالا