• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كيا مي خواهند با پولشون درامد كسب كنند ؟ بياند داخل

ehsanlaw

Registered User
لایک‌ها
22
باسلام

يك سايت خدماتي تخصصي دارم كه از نظر درامد بازده خوبي داشته تا الان و اگر براي اين سايت ( يه قالب اختصاصي با امكانات بالا + تبليغات ) انجام بدهم ميشه درامد ماهيانه حدود 800 هزار به بالا داشت ك در مواقعي خاص امكانش هست بالاي يك ميليون هم درامد كنه .

من الان دارم ماهي 300 درامد كسب ميكنم كه ميانگينش اينقدر مقدار است ولي خب خرج خودم هست و هزينه نميكنم از پولايي ك درميارم چون خرج ميشند و نياز دارم بهشون .

حالا براي توسعه و رونق سايت نياز به سرمايه دارم حدود 1 ميليون و پانصد هزار الي 2 ميليون ( طراحي سايت + تبليغات + جذب كارمند براي سايت كه همه كسي نميتونه كارمندش بشه )

درامد اين سايت تضميني هست نهايتش به فرض محال كه من اينكار ها را بكنم و ميگم به فرض محال اگرم درامد نداشته باشه ديگه همين ميانگين 300 را داره و ريسك نيست ك براش خرج كنم . پس نگران سرمايه و سود خودتون نباشيد چون من سودش را تضمين ميدم چون ميدونم دارم چ كاري ميكنم و مردم هم با اين سايت سر و كار دارند البته ( بازديدكنندگان خوبي داره و ميشه گفت اصلا بازديد كننده بچه نداره نهايتش زير 20 سال نداره )

بنده به هر كسي به اندازه سرمايه اي كه مي دهد از درصدي مشخص از كل درامد سود مي دهم كه اين درصد براي هر مقدار سرمايه متغير است ك البته سقف اين درصد 25 درصد از درامد ماهيانه است و حداقلش 5 درصد است .

يعني بيشترين مبلغي ك مي گيرم 2 ميليون است و كمترين مبلغ 500 هزار تومان

هركسي كه سرمايه اي ميزاره از اولين ماهي ك درامد كسب شد به مدت مشخص ( كه اين هم بسته به مبلغ داره ) سود مي برد و اصل پولش هم در مدت مشخص برگردانده مي شود . و پس از اينكه اصل پول برگشت شد اگر بازهم مايل بود مي تواند سرمايه بزارد ك اونم شرايط داره ك درصدي از پول سرمايه ازش كسر ميشه .

اين مراحل طي قرارداد قانوني نوشته و منعقد خواهد شد ( براي دوستاني كه قصد دارند بالاي يك ميليون سرمايه بدهند اگر در تهران سكونت داشته باشند بنده مي توانم از اصفهان به تهران بيام براي عقد قرارداد و براي ديگر استان و براي افرادي ك مبالغ كمتري مي خواهند بدهند به صورت فكس انجام خواهد شد .

دوستاني ك پس از اينكه به صورت كامل توجيه شدن و قصد سرمايه گذاري دارند قبلش هزينه اي به عنوان بيعانه گرفته مي شود تا يه موقع اي منصرف نشوند چون وقتي شخصي مبلغي اعلام ميكنه براي سرمايه من ديگر براي باقي مانده دنبال سرمايه گزار هستم پس اگر گفت نه بنده ضرر ميكنم .

--------------------------------------

شايد بعضي از دوستان قصد شراكت داشته باشند . بايد ذكر كنم كه :

اين سايت درامد ماهيانش تضميني هست حتي بدترين شرايط 100 هزار درامد داره چون يك سال و نيم هست دارم با سايت كار ميكنم و يك سالش درامد زا بود تا الان ( كه لطف خدا بوده )

براي همين اگر كسي قصد شراكت داشت ابتدا براي ورود به صحنه شراكت در سايت مبلغ 5 ميليون گرفته خواهد شد ( غير قابل برگشت ) سپس هزينه هايي كه ميشه و درامد هايي كه ميشه به صورت نصف نصف انجام ميشود ( البته ممكن است شخصي به خاطر كاري ك ميكنه مبلغ بيشتري سود ببره ) .

بعد مبلغ 5 ميليون ك گرفته شد هزينه هاي سايت شروع ميشه يعني اگر خواستيم قالب بزنيم و تبليغ كنيم بايد نصف نصف بدهيم و اون 5 ميليون براي سرقفلي و كارايي بوده ك تا الان من كردم و اينكه سود دهي در اينده نصف ميشه .

سايت به هيچ عنوان فروخته نمي شود پس سوال نفرمائيد .

------------------------
ادرس سايت گذاشته نمي شود و هركسي مايل به سرمايه گذاري بود و حتمي بود ادرس داده مي شود چون سايتي نيست كه دوستان بخواهند درباره اينكه درامد زا هست يا ن نظر بدهند همونجور ك گفتم تخصصي هست ولي از نظر سود مطمئن باشيد )
-------------------------

خواهشمندم دوستاني ك قصد سرمايه گذازي دارند پ ام بدهند .

اگر خواستيد مي توانيد امادگي خود را به شماره 30007650004479 اس ام اس كنيد .

شماره تماس 09356279901

باتشكر

بالا