• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كي مي‌تونه پشت ديوارو ببينه؟

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام به دوستان...
شنيدم گوشي‌هاي جديد Nokia ديگه Infra ندارن، چون يه برنامه درست شده كه مي‌شه باهاش پشت ديوارو ديد. مي‌خواستم ببينم كه:
1- آيا اين خبر صحت داره؟
2- اگه صحت داره، كي اين برنامه رو داره؟ اگه داريد جون هركي دوست داريد بذاريد براي دانلود. خدائيش قصد سوء استفاده ندارم.
ايول

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ams1990 :
سلام به دوستان...
شنيدم گوشي‌هاي جديد Nokia ديگه Infra ندارن، چون يه برنامه درست شده كه مي‌شه باهاش پشت ديوارو ديد. مي‌خواستم ببينم كه:
1- آيا اين خبر صحت داره؟
2- اگه صحت داره، كي اين برنامه رو داره؟ اگه داريد جون هركي دوست داريد بذاريد براي دانلود. خدائيش قصد سوء استفاده ندارم.
ايول

دوست عزيز اشتباه شنيديد :rolleyes:
گوشي هاي فوق العاده پيشرفته و جديد سري N نوكيا و سري E نوكيا مجهز به تكنولوژي اينفرارد هستند :)
پس خبر شما صحت نداره
موفق باشيد :)

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
نکنه منظور بلوتوثه؟
24.gif

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
آخه میگه بعد از اینفرارد اومده و پشت دیوارم میبینه
24.gif

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ams1990 :
سلام به دوستان...
1- آيا اين خبر صحت داره؟
ايول

برای اینکه بتوان پشت دیوار را دید حتماً باید از یکی از این دو راه استفاده کارد . یا باید از دوربینهای حساس به حرارت که اساس آن هم به نوعی با مادون قرمز در ارتباط است استفاده کرد و یا از امواج الکترومغناطیس برای موقعیت یابی (نه همه اشیا)استفاده کرد مثل رادار . با وجود اینکه موبایل هم از همین امواج استفاده می کند اما به صورت عادی بدلیل تفاوت فاحش فرکانس کاری موبایل با یک رادار امکان موقعیت یابی و نشان دادن مکان اجسام را ندارد. حالا اگر این خبر صحت داشته باشد یا باید یکی از این امکانات را در موبایل تعبیه کرده باشند و معجزه ای هم در نرم افزار آن ایجاد کرده باشند.
البته یک راه دیگر هم هست که از در روی دیوار رد شی و ببینی اونطرف دیوار چه خبره؟
38.gif
.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ams1990 :
سلام به دوستان...
1- آيا اين خبر صحت داره؟
ايول

:blink: :blink: خیلی جالبه...نکنه فکر کردین گوشیهای جدید نوکیا مال ارتش آمریکا و FBI هست که میتونه اونطرف دیوار رو ببینه نه؟؟:blink: :blink:

هر کی گفته خالی بسته حسابی...بشنو و باور نکن:lol: :lol:

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از ali-boofaloo :
ams1990 بیا شفاف سازی کن که همه موندن تو کف
دوستان!
منظور من نه اين بود كه گوشي ها اينجورين و نه اينكه بعد از اينفرارد اين برنامه اومده...
ببينيد، تا اونجائي كه من شنيدم، يه برنامه ساخته شده كه مي‌تونه امواج اينفرارد رو بفرسته و بازگشتشو بگيره (من از اون اولشم از مبحث نور فيزيك خوشم نمي‌اومد!!!) بعد از اون Nokia گوشي‌هاي جديدش رو بدون اينفرارد ساخته . البته اون رفيقم هم جنسش شيشه خورده داره ولي مسئله اينجاس كه دوستم با گفتن اين خبر يه چيزي رو تو ذهنم تداعي كرد كه متأسفانه - و با عرض معذرت فراوان - شما هنوز اونو نگرفتيد. دِ بگيريد ديگه كه من چي مي‌خوام!!!

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
من هنوزم میگم منظور بلوتوثه

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از ali-boofaloo :
من هنوزم میگم منظور بلوتوثه
نه بابا خدائيش يني مي‌خوايد بگيد من فرق بلوتوث رو با اينفرارد نمي‌دونم؟
نه خير، مثل اينكه گيرائيتون ضعيفه (باز هم با عرض معذرت فراوان!) ولي آقا فرضاً بلوتوث، اصلاً كسي مي‌دونه برنامه‌اي براي اينكار هست يا نه (بابا منظورم اين بود ديگه!)

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیزم برنامه که از خودش گرما در نمیکنه!!;) کار پورت اینفرارد اینه که ازخودش موج بفرسته و بگیره! از دیوارم در نمیشه جیگر جان

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
بابا اینفرارد یا مادون قرمز همون نور معمولیه با این فرق که فرکانس بالاتر از بینایی انسان هست . برا همینم ادم با چشم غیر مسلح نمیتونه اون نور رو ببینه . من اینی که شما میگی رو میدونم چیه . یه مدت شایه کرده بودن دنبالش هم رفتم ولی چیز خواصی غیر از این فایل پیدا نکردم

فایل های ضمیمه

• x-ray camera.zip
    130.6 KB · نمایش ها: 27

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
طول موجش بالاتر بوداا

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
جان من؟ رفتم سر كار؟!!

eiliya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D بابا منظور از ديدن از پشت ديوار امكان ارتباط با بلوتوث گوشي ديگه در اتاق ديگه است .توي مبحث شبكه هم وقتي دوتا كامپيوتر از فاصله دو طبقه ping مي شن مي گيم همديگرو ديدن معني ان اين نيست كه چشمي همديگرو ديدن

بالا