• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كپي اطلاعات يك سي دي قفل دار

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یه نرم افزار خریدم که وقتی داخلش هستی میتونی عکسها رو ببینی ولی وقتی میرم از رو سی دی عکسها رو کپی میکنم رو هاردم و روش کلیک میکنم چیزی نشون نمیده چه طوری می تونم عکسارو جداگانه کپی کنم و بتونم ببینمشون.همراه هر عکسی هم یه فایل ktbfile هم هست (.که عکسش رو گذاشتم). توش یه فولدری هم به نام "شتاب کتاب ساز" داره . گفتم شاید دونستنش بدرد بخوره. خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید.من اصلا چیزی از هک و کرک و این چیزا هم نمی دونم لطفا مبدتیاینه راهنمایی کنید .دیگه عمرا نرم افزار اورجینال !!! ایرانیزه شده بخرم . صد جاش قفل داره.توش نوشته " امکان نصب این نرم افزار بر روی دو کامپیوتر وجود دارد بنابر این از تکثیر CD برای دیگران خود داری کنید چون فرصت نصب دوباره آن از بین خواهد رفت
" اين ديگه خيلي مسخره بازيه .حالا من هادرم رو عوض كردم روي هارد جديدم كد فعال سازيه قبلي رو قبول نميكنه .از طريق اينترنت بايد فعالش كرد. كل اين نرم افزار رو از يك کتاب خارجی گرفتن کردن سی دی بعد اینقدر قفل گزاشتن که عملا سی دی بلا استفاده شده . اگر مال خودشون بود نمی ودنم می خواستند چی کار کنند.
مرسی.

فایل های ضمیمه

• 097.gif
    097.gif
    25.5 KB · نمایش ها: 9

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
اول از همه سعی کن به همراه عکس فایل Filename.jpg.ktbfile رو کپی کنی روی سیستم. مثلا فایل 11.jpg رو به همراه 11.jpg.ktbfile رو کی کن رو سیستم ببین کپی میشه؟

اگه کپی شد.... سعی کن عکس رو از روی سیستم باز کنی... اگه شد که هیچ اگه نشد ... محتویات داخل CD رو به طور کامل بگو چیاست ... (هر چیزی که تو صفحه اول قرار داره) برای این کار اول در صفحه mycomputer از بالای صفحه tools رو انتخاب کن از منوی باز شده folder options رو انتخاب کن از بالای پنجره باز شده صفحه View رو انتخاب کن.

یه سری گزینه تیک دار میبینی. Scroll نکن. تو همین تعداد قابل مشاهده... آخرین گزینه ای که داری میبینی... اینه:
Hide extensions for known file types
تیکش رو بردار.
بالاش هم یه گزینه هست :
Show hidden files and folders
تیکش رو بزن.. (اینو که تیک بزنی تیک بالاییش میپره Do not show hidden files and folders)
خب الان تمام فایلهای روی CD قابل دیدنه.... یه عکس کامل از صفحه اول بگیر بزار اینجا ببینیم چه خبره....

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اينكه اينقدر دقيق گفتين ممنون ولي Show hidden files and folders ديگه بلدم. اين قدا هم بوق نيستم:rolleyes: :D بفرماييد عكسو گذاشتم.اصلا ميشه كل محتويات سيدي رو كپي كرد و از روي اون نصب كرد . اما غير از داخل نرم افزار جور ديگه اي نميشه عكسو ديد.
مرسي .

فایل های ضمیمه

• 009.jpg
    009.jpg
    72.7 KB · نمایش ها: 8

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
قصد جسارت نداشتم... شاید کس دیگه ای هم این مشکل رو داشت.... و بلد نبود چی کار کنه... به هر حال شرمنده از توضیح واضحات.

شما اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟
مثلا فایل 11.jpg رو به همراه 11.jpg.ktbfile رو کی کن رو سیستم ببین کپی میشه؟

نشد؟

راستی تیک گزینه Hide extensions for known file types رو هم ور نداشته بودی....

چیز مشکوک تو سی دی اون فایل های داخل فولدر BOOK ست که شبیه کلید رجیستری هستن.....

دارم روش کار میکنم... اگه تونستی این تیک Hide extensions for known file types رو هم وردار یه عکس دیگه ازش بزار.

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا لعنتشون كنه . امروز زنگ ميزنم فحششون ميدم :cool: .آخه آدم اينقدر تنگ نظر كه برداري با اين شدت قفلاي جور واجور رو سيدي بزراري كه غير قابل استفاده شه.انگار كه خودشون براي اولين بار در دنيا چيزي رواختراع كردن.آدماي حقير.اسمه شركته هنر و رايانه هست يه مشت سي دي درپيت هنري توليد ميكنه با طراحيه inter face افتضاح .يه چيزي اونور افتضاح .به تنها چيزي كه توي سي ديه توجه كردن گذاشتن قفل هاي جور واجور بوده . قفلشم فكر كنم مال شركته شتاب هست
عكس رو دوباره گزاشتم.ممنونم.به جايي رسيدين ؟

فایل های ضمیمه

• 0000.jpg
    0000.jpg
    74.8 KB · نمایش ها: 4

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
ایرانیا بیشتر از این که رو مطالب سی دی کار کنن رو قفلش کار میکنن
1.gif

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
والا نفهمیدم چی شد!

به نظرم این یه قفل برای جلوگیری از کپی تصویرها نیست.... شتاب کتاب ساز که کارش ساختن آلبومه.
ولی شرکت شتاپ یه قفل نرم افزاری هم داره... این قفله کارش جلوگیری از کپی و این چیزاست.
ولی به نظر من این جا مشکل یه چیز دیگه ست.... این کتاب سازه من باهاش کار نکردم.... ولی شاید از فرمت معمولی JPEG استفاده نمیکنه... یعنی عکس هایی که روی CD هست اصلا JPEG نیستن.... و برای دیدنشون نیاز به نرم افزار خاصی هست که در اینجا اسمش شتاب کتاب سازه... بعد این شتاب کتاب ساز رو گرفتن قفل گذاشتن روش که نشه دو بار بیشتر نصبش کرد.

نتیجه : فرمت عکس ها برای ناشناخته است (پسوندش هر چیزی حتی JPEG میتونه باشه)
ببین مثلا بازی Counter رو نصب میکنی ... این بازی کلی صدا داره. و می دونی که صدا ها تو فولدر Media قرار داره... یکیشون رو سعی می کنی با مدیا پلیر باز کنی ولی اجرا نمیشه و Unknown format میده، در این مثال صدا ها قفل شده نیستن.... قابل رمز گشایی نیستن. مثلا پسوندشون RAM هست که فقط توسط RealMedia باز میشه...

باید دنبال روشی بگردیم که این عکس ها کد شدن... و نرم افزاری پیدا کنیم که این فرمت خاص رو تشخیص بده.

----> قفل روی تصاویر نیست.. تصاویر سالم و قابل کپی کردن هستن .. قفل فقط روی برنامه شتاب کتاب سازه. دنبال نسخه ای از نرم افزار باش که کرک شده باشه. یا نرم افزار مشابهی که بتونه این ها رو باز کنه..

یه نسخه از یکی از عکس ها رو به همراه فایل هم نامش با پسوند KTB (که کنارش قرار داره) برام بفرست.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستید
اگر شما یک هگزا ادیتور داشته باشید .میتونید توی فایل را بصورت هگرا نگاه کنید
ابتدای فایل باید عبارتی مثل
کد:
FFD8 FFE0 0010 4AA6 4946 0001 0101 0048		......JFIF.....H
باشه
مخصوصا FFD8 و کلمه JFIF مهمه اگر اینها ابتدای فایل نبود فایل تصویری شما چیز دیگس

امیدوارم کمک کنه

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeedsmk :
سلام
خوب هستید
اگر شما یک هگزا ادیتور داشته باشید .میتونید توی فایل را بصورت هگرا نگاه کنید
ابتدای فایل باید عبارتی مثل
کد:
FFD8 FFE0 0010 4AA6 4946 0001 0101 0048		......JFIF.....H
باشه
مخصوصا FFD8 و کلمه JFIF مهمه اگر اینها ابتدای فایل نبود فایل تصویری شما چیز دیگس

امیدوارم کمک کنه
ندارم.آشنايي هم با هگزا اديتور و کد های هگزا نداشتم تا حالا

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darklord :
یه نسخه از یکی از عکس ها رو به همراه فایل هم نامش با پسوند KTB (که کنارش قرار داره) برام بفرست.

http://rapidshare.de/files/29074729/1-2.jpg.html
http://rapidshare.de/files/29075035/1-2.jpg.ktbfile.html

دمت گرم .فكر كنم راهش همون فحشه;) .اما خوب يكي از رفقا هست كه كرك ميكنه ميبرم پيشش براشون صفاش بده.بعد كه آپلود كردم لينكشو هم واسشون ميفرستم.برن به جهنم خيلي هم مهم نيست .
آقا خيلي مزاحمت شدم.كارت درست

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی سعید جان راهنماییت عالی بود.

Brokrn-home جان این حدسم درست بود....
24eaweh.jpg

این فایل encrypt شده است.... درسته پسوندش Jpeg هستش ولی کد شده است... یه نگاه به فایل KTB همراهش اگه بندازی توش اینه:

24eawrs.jpg

که رسما گزینه encrypt=1 رو تو خودش داره.

من که بعید می دونم خودشون کد کرده باشن... ولی برای لج بازی هم که شده تا 1 ساعت دیگه کرکش رو از زیر سنگ هم شده گیر میارم.

سعید جان بازم مرسی...
بروکن جان خواهش می کنم، هنوز که کاری نکردم... ولی تا یه ساعت دیگه یه کارایی می کنم.. [خنده موزیانه]

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خب دیگه من نمی خواستم کار بدی کنم ولی خودشون اذیت کردن....

یه سر برو اینجا : http://darklord.110mb.com

تو بخش Software خودش رو دانلود کن.... تو بخش Other خرابکاریشو.... (خنده موزیانه)

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darklord :
خب دیگه من نمی خواستم کار بدی کنم ولی خودشون اذیت کردن....

یه سر برو اینجا : http://darklord.110mb.com

تو بخش Software خودش رو دانلود کن.... تو بخش Other خرابکاریشو.... (خنده موزیانه)

سلام.آقا ايول خسته نباشي.
عزيز من اون خودش رو كه گفتي تو بخشSoftware هست دانلود نكردم چون من وقتي سيدي هارموني رنگها رو نصب ميكنم شتاب كتاب ساز هم خودش نصب ميشه .اشكالي كه نداره ؟
اون فايلي كه توي قسمت Other بود سه تا فايل توش بود.كه با Shetab KetabSaz-Title-Patch.exe نفهميدم بايد چكار كنم ؟ اون دو تا كه آيكون قرمز داشت رو يكيش رو كپي كردم تويC:\Program Files\Common Files\Shetab\Ketabsaz\engine\2.0 و اجراش كردم و دكمه ي patch رو زدم نوشت done و اون يكي رو توي C:\Program Files\Common Files\Shetab\Ketabsaz\engine\2.0\Resources توي هر سه فولدر Lang(0001)-Arabic و Lang(0009)-English و Lang(0029)-Farsi كپي كردم و اجراش كردم و دكمه ي patch رو زدم نوشت done .
درست انجام دادم .اين الان شتاب كتاب ساز رو قراره كرك كنه يا هارموني رنگها رو ؟

من وقتي روي آيكون هارموني رنگها كليك كنم عكس شماره 1 مياد(ميزان درپيت بودن اينتر فيس رو داشته باش ) و اون پنل روش وقتي ظاهر ميشه كه روي شاخه هاي درختي سمت راست كليك كنم و بخوام محتويات سيدي رو ببينم.
اما اگه از داخل C:\Program Files\Common Files\Shetab\Ketabsaz\engine\2.0 روي Ketabsaz.exe كليك كنم عكس شماره 2 مياد كه هيچ شاخه ي درختي نداره.

آقا من تو ساتي كه تو امضات هست يه درخواست كتاب دادم كه در واقع همين چيزيه كه اينا برداشتن گذاشتن تو اين سيديه.البته خودم نتونستم پيداش كنم ودانلودش كنم.كه اينجا http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=54428 هم يه تايپيك زدم كسي نتونست كمكم كنه .يه لطفي ميكني يه نگاه بهش بندازي .خيلي ببخشيد كه شدم شبيه چسب سيريش:wacko: ;)

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    87 KB · نمایش ها: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    36.7 KB · نمایش ها: 2

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
انگاري كه اين مشكل هم داره كم كم حل ميشه
مرسی سعید جان راهنماییت عالی بود
....
سعید جان بازم مرسی...

خواهش ميكنم كاري كه نكردم
بعضي مواقع نكات كركينگ هم به ادم كمك ميكنه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بروکن جان یه لطفی کن اون فایل بخش Software رو دانلود کن... بعد کرک قرمز ها رو روش اعمال کن.
اینجوری کتاب ساز کرک میشه و تمام تصاویر رو باز میکنه.

درخواستتون راجع به کتاب رو هم دیدم... هنوز پیداش نکردم... بازم می گردم.

سعید جان... دقیقا همینطوره که میگی واقعا مهندسی معکوس علم شگفتیه...

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی .مرسی.دانلود که کردم خبرشو بهت میدم.دستت واقعا درد نکنه.خیلی لطف کردی

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رديف شد .ايول .مثل ماست رفتم داخل برنامه ( البته بازم عكسها خارج از برنامه ديده نميشه) اما تو برنامه هسش .من موندم شما به اين سرعت چه طوري نرم افزارشو گير آوردي بعدم كركش كردي ؟ بابا حرفه اي .ايول .خيلي زحمت كشيدي .كارت درست.خيلي باحالي.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بروکن جان خوشحالم که مشکلت حل شد.:happy:

موفق باشی.;)

بالا