• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كپي سيم كارت

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
چه طوري يه سيم كارتو كپي مي گيرن كه دو تا بشه ؟ هر دو تا شم هم زمان كار كنه
تو رو خدا زود جواب بدين!

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه میشه؟
292.gif

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
كسي منو تحويل نمي گيره؟:(

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
اه ؟ چه جلب ؟؟؟ من كه نشنيدم ... :blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله میشه ! یه دستگاه کوچیک داره ... یه چیزی شبیه card reader و احتیاج به sim cart خام هم داره !
من تو کیش دیدم ۵۰ تومان میداد ... حالا نمیدونم سیم کارت های خامی که توی پکش داشت ( ۲ تا یا ۴ تا بود فکر کنم ) یه بار مصرفه یا میشه چند بار استفاده کرد ...

با این دستگاه یه کار دیگه هم میشه کرد .... اینکه ۲ تا خط رو کپی کنی رو یه سیم کارت !!!

البته این یکی رو من دقیقا نمیدونم با همین دستگاه میکنن یا نه ... ولی کسی رو میشناسم ( دوستمه ) که داده براش ۲ تا سیم رو کپی کردن رو یکی ! از جفتش زنگ میزنه ... به جفتشم زنگ میخوره ... sms و این حرفا هم مشکلی نداره !

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از شدنش که قبلا می شد. بعضی از تعمیر کارای موبایل دستگاهش رو داشتن . وقتی موبایل رو میدادی بهشون تعمیر کنن سیم کارتت رو یواشکی کپی می کردن و به 3-4 نفر میفروختن . سر ماه هم قبض 2-3 میلیون تومنی برای طرف میومد .
نتیجه اخلاقی: اگه کسی گفت این کار رو برات انجام میدم باید خیلی بهش اعتماد داشته باشی چون ممکنه قبض 1-2 میلیونی گیرت بیاد

و ممکنه الان دیگه جواب نده این قضیه واسه 3-4 سال پیشه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من ۱-۲ ماه پیش بود دیدم ... همین رو به کسی که دستگاه رو میفروخت گفتم ... پرسیدم الان هم کار میکنه ؟ گفت برات امتحان میکنم بعد ببر ... که دیگه من نخریدم .

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
تا جایی که من میدونم اگه یه سیمکارت و کپیش همزمان به شبکه متصل بشن ، مخابرات برای جلوگیری از سوءاستفاده سیم رو میسوزونه. البته منطقی هم هست.اگه اینطوری نبود ملت میرفتن خانوادگی سیمکارت میخریدن!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا شایان کدوم گوشی یه که میتونه از یه سیم کارت دو خطه استفاده کنه؟! :?

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
والا گوشی این دوستم nokia هست ... مدلش هم نمیدونم دقیقا ... ۶۶۳۰ شاید باشه ... همین که پائینش گرده ... شکل گوشت کوب میمونه ! ( البته این آدرس خوبی نیست ... چون در مورد همه گوشی های نوکیا صدق میکنه :D )

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از X_Farhad :
آقا شایان کدوم گوشی یه که میتونه از یه سیم کارت دو خطه استفاده کنه؟! :?

گوشي موتورولا وي تري نيز اين خاصيت رو داشت كه شما روي يك سيم كارت 2 خط داشته باشيد اگه دقت كنيد رو بعضي از فريم ويرهاي اون اون بالاي صفحه زده 1 يعني از خط اول استفاده ميكنه حالا اگه شما 2 خط داشته باشيد ميتونيد سوئيچ كنيد رو خط دوم ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از شايان :
والا گوشی این دوستم nokia هست ... مدلش هم نمیدونم دقیقا ... ۶۶۳۰ شاید باشه ... همین که پائینش گرده ... شکل گوشت کوب میمونه ! ( البته این آدرس خوبی نیست ... چون در مورد همه گوشی های نوکیا صدق میکنه :D )

براي روشن شدن اذهان عمومي
منظور ايشون چارلي (6630) است ;)
همون كه مثل لامبورگيني ميمونه ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میفیرمایید اجنبی ها سوار گوشکوب میشتن؟:p

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
اون قديما با گوشي هاي Sagem 160 ( معروف به نون بربري ) مي شد اين كار رو كرد ، يعني سيم كارت رو در حاليكه باطري رو يكمي مياورديم بالا تا قطع نشه از زير باطري ميكشيديم بيرون و ارتباط با شبكه قطع نميشد ، بعد سيم كارت رو تو يك گوشي ديگه ميگذاشتند و اينجوري بود كه ميشد 2 تا خط ، البته زنگ خورش شانسي گاهي رو اين يكي گاهي هم رو اون يكي زنگ مي خورد ، ولي اين به خاطر يك ايراد تو شبكه و همينطور يك امكان تو اين مدل گوشي بود كه مخابرات تمام اين گوشي ها رو جمع كرد و اين ايراد شبكه رو هم رفع كرد ( فكر كنم مال سال 79 يا 80 بود ) الان دقيقا" نميدونم چطوريه
اما در مورد گوشيهائي كه 2 خط ميگيرن ، بله اين امكان پذيره و شما ميتونيد با مراجعه به مخابرات 2 تا خطتون رو روي يك سيم كارت فعال كنيد و از گوشيهائي كه اين امكان رو دارند ( خيلي از مدلهاي موتورولا مثل E398 و ...) استفاده كنيد ، براي هر خط زنگ هاي جدا تعريف ميشه ...

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AzzA جان درست میفرمایند من خودم اینکارو کردم دقیقا تو همون سالهایی که گفتند
حالا من میخواستم از دوستان درخواست کنم که اگه کسی این دستگاه رو داره من ازش میخرم، کسی اینجا فروشنده هست؟؟؟

بالا