StarSoheil
Registered User
دوستان وب مستر و طراح سایت که قصد بهینه کردن سایتشون رو دارن میتونن این لایسنس ها را خریداری کنن.
من لایسنس فول این اسکریپت رو خریداری کردم .
قیمت لایسنس:
1. پاپ آپ: 8000 تومان ( برای یک سایت )
2. منو نواری: 6000 تومان ( برای یک سایت )
3. منو شاخه ای: 6000 تومان ( برای یک سایت )
4. تب: 4000 تومان ( برای یک سایت )
تخفیف:
اگر کسی هر 3لایسنس اولی رو خریداری کنه لایسنس تب بعنوان تخفیف بهش تعلق میگیره.
اگر برای 2 سایت لایسنس خریداری کنید 10% تخفیف ، برای 3 سایت 20% و 3 سایت به بالا 30% تخفیف در نظر گرفته میشه.
توضیحاتی پیرامون اسکریپت:
این اسکریپت دارای امکانات گسترده ای برای طراحی منو ، پاپ آپ هست. بعد از خرید شما ، من نسخه نرم افزاری اسکریپت رو براتون میفرستم که باید روی سیستم نصب کنید بعد نرم افزار را باز کرده منو ، تب یا پاپ آپ مورد نظرتون رو طراحی میکنید و در آخر فایل js & php رو از اسکریپت دریافت میکنید به همراه کد. که فایلها رو باید در هاست و کد رو در قالبتون بزارید. توجه کنید که نیاز به هیچ برنامه نویسی نداره.
بعد از این که این مراحل رو طی کردین نام دامینی که میخواین اینها رو توش قرار بدین برای من ارسال میکنید و من لایسنس اون دامین رو در اختیارتون میزارم. اگر این لایسنس وارد نشه با ارور Invalid Key در سایت مواجه میشین.
نسخه نمایشی: http://www.ads-me.com/
من لایسنس فول این اسکریپت رو خریداری کردم .
قیمت لایسنس:
1. پاپ آپ: 8000 تومان ( برای یک سایت )
2. منو نواری: 6000 تومان ( برای یک سایت )
3. منو شاخه ای: 6000 تومان ( برای یک سایت )
4. تب: 4000 تومان ( برای یک سایت )
تخفیف:
اگر کسی هر 3لایسنس اولی رو خریداری کنه لایسنس تب بعنوان تخفیف بهش تعلق میگیره.
اگر برای 2 سایت لایسنس خریداری کنید 10% تخفیف ، برای 3 سایت 20% و 3 سایت به بالا 30% تخفیف در نظر گرفته میشه.
توضیحاتی پیرامون اسکریپت:
این اسکریپت دارای امکانات گسترده ای برای طراحی منو ، پاپ آپ هست. بعد از خرید شما ، من نسخه نرم افزاری اسکریپت رو براتون میفرستم که باید روی سیستم نصب کنید بعد نرم افزار را باز کرده منو ، تب یا پاپ آپ مورد نظرتون رو طراحی میکنید و در آخر فایل js & php رو از اسکریپت دریافت میکنید به همراه کد. که فایلها رو باید در هاست و کد رو در قالبتون بزارید. توجه کنید که نیاز به هیچ برنامه نویسی نداره.
بعد از این که این مراحل رو طی کردین نام دامینی که میخواین اینها رو توش قرار بدین برای من ارسال میکنید و من لایسنس اون دامین رو در اختیارتون میزارم. اگر این لایسنس وارد نشه با ارور Invalid Key در سایت مواجه میشین.
نسخه نمایشی: http://www.ads-me.com/