• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لذت های زندگی

Donbelid

Registered User
لایک‌ها
4
شاید شما هم مثل من علاقمند باشید که بدانید بیشتر مردم، کدام جنبه ها از “زندگی مادی” را بیشتر دوست دارند. البته بعضی لذت های زندگی، جزو ارزش های فرهنگی ما ایرانیان است و همه ما آنها را دوست داریم؛ مثل دید و بازدید، احترام به بزرگتر، کمک به دیگران، شادی های جشن نوروز، چهارشنبه سوری، سیزده به در، و… . اما بعضی دیگر از لذت های زندگی کاملا به سلیقه افراد بستگی دارد.

یک تارنمای فرهنگی - اجتماعی، 14 لذت مادی در زندگی (به استثنای ارزش های فرهنگی) را به نظرسنجی گذاشته که هر شرکت کننده می تواند یک یا دو یا سه گزینه را انتخاب کند. پیشنهاد می کنم شرکت کنید تا یک آمار میانگین در این زمینه داشته باشیم. هرچه شرکت کنندگان در این نظرسنجی بیشتر باشند، روایی (validity) نظرسنجی بیشتر می شود.

ضمن اینکه درباره موارد آن، در همینجا هم می توانیم بحث و تبادل نظر کنیم.

gilamard.com

پیوند نظرسنجی:

gilamard.com/?p=1758

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
وقتی عاشق کسی باشی که اون بیشتر از تو عاشقته.بهترین لذت زندگیته.اینکه هر دقیقه ببینیش.باهاش حرف بزنی.جزئی از وجودت باشه بهترین لذت و زیبایی زندیگمه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
وقتی ورزش-قدم زدن زیر باران و مطالعه رو انتخاب کردم..فهمیدم زیادی هم آدم بیخودی نیستم!!! :lol:

Donbelid

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا خیلی منحصر به فرد هستی!

تا جایی که یادمه، کمتر کسی اینها رو انتخاب کرده بود.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
بالا