• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لصفا کمک کنید؟؟؟ در مورد تحصیل

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من می خواهم در انگلستان یا کشورهای خارج از ایران تحصیل کرده

من دارای 17 سال هستم 1368 هستم ولی هنوز دفترچه پر نکردم در ضن مدرک دیپلم از فنی و حرفه ای هستم و می خواهم در خارج ادامه تحصیل چکار کنم آیا می توانم از ایران خارج شوم در ضمن من یک فامیل در انگلستان دارم یا می توانم با آنها زندگی کنم در ضمن هزینه تحصیل چقدر است در هر کشوری شد فرقی ندارد

من دارای دیپلم الکترونیک هستم

من در رشته های زیر دوست دارم تحصیل کنم : الکترونیک یا فناوری اطلاعات یا برق یا کامپیوتر

چه کار کنم راهنمایی کنید با تشکر

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نیست کمک کنه

angryvolcan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
68+18= 86
شما در سال 86 مشمول شدی .پس نمیتونی از کشور خارج بشی .درس بخون .انشاللا کنکور 87;)

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سند خانه هم نمی شود

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام فکر کنم باید بری سازمان بورس و تحصیلات خارج از کشور معرفیت می کنن به حوزه **** وظیفه که ودیعه بزاری.!

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

من می خواهم در انگلستان یا کشورهای خارج از ایران تحصیل کرده

من دارای 17 سال هستم 1368 هستم ولی هنوز دفترچه پر نکردم در ضن مدرک دیپلم از فنی و حرفه ای هستم و می خواهم در خارج ادامه تحصیل چکار کنم آیا می توانم از ایران خارج شوم در ضمن من یک فامیل در انگلستان دارم یا می توانم با آنها زندگی کنم در ضمن هزینه تحصیل چقدر است در هر کشوری شد فرقی ندارد

من دارای دیپلم الکترونیک هستم

من در رشته های زیر دوست دارم تحصیل کنم : الکترونیک یا فناوری اطلاعات یا برق یا کامپیوتر

چه کار کنم راهنمایی کنید با تشکر

اينجا رو ببين : http://www.iranianuk.com/
اطلاعات زيادي راجع به هزينه تحصيل و زندگي و و غيره توي انگليس داره.

بالا