• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفاً مرا راهنمایی کنید(اُرژانسی)

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز ؛
من قصد دارم یه گوشی بخرم که دارای امکانات زیر باشه ، ممنون می شم که منو راهنمایی کنید .
1- آنتن دهی خوب
2- کیفیت صدای بالا (استریو باشه)
3- Mp3 و قابلیت نصب برنامه ها رو داشته باشه
4- دوربین خوب با قابلیت فیلم برداری
5- حافظه قابل ارتقاء
6- از لحاظ شکل ظاهر جم و جور باشه
7 - باطری قوی
8- قیمت تا 300 هزار تومان
من خودم بعد از کلی گشت و گذار در اینترنت این گوشی ها رو دیدم که بدک نیستن ولی کارشونو ندیدم اکه اساتید لطف کنن و نظر بدن ممنون میشم . شرمنده که طولانی شد . :blush:
6230 و 6260 , sx1 , k700i , s65

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مورد سوم يعني "...و قابلیت نصب برنامه ها رو داشته باشه" شما رو محدود مي كنه به اسمارت فون ها و انتخاب هاي وجود تو بازار ما فعلا ايناس:

- 3660، 6600، 7610، 6260، 6630 و 6670 از نوكيا كه فقط دوتا اول زير 300 تومن اند و هيچ كدومشون استريو نيستند و دوربين چندان خوبي هم ندارند.
- P800 , P900 و P910 از سوني اريكسون كه ارزون ترينش كه P800 بالاي 300 تومنه و از لحاظ قيافه ظاهري چندان تعريفي نداره.
- محصولات i-Mate كه ارزونترينشون بالاي 350 تومنه.
- SX1 از زيمنس كه قيمت مناسبي داره ولي كيفيت دوربينش كاملا معموليه. اگه از قيافه اش خوشت بياد تنها انتخابت براي اين رنج قيمت، اين گوشي مي تونه باشه. البته اين گوشي هم مشكلات خاص خودش رو داره كه درموردش اينجا خيلي خيلي صحبت شده.

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان و راهنمایتون.
خوب اگه من فاکتوره نصب برنامه رو قلم بگیرم شما کدوم گوشی رو پیشنهاد می کنین که برنامه های جاوا اون زیاد باشد من بیشتر روی آنتن دهی و کیفیت صدا و دوربین حساسیت دارم ، اگه قیمت هم یه خورده بیشتر بشه مهم نیست . راستی نظرتون راجب 6260 و 6230 چیه.
ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در مورد 6230 به اندازه كافي (شايدم بيشتر) اينجا صحبت شده.
در مورد 6260 هم چند تا مطلب اينجا هست ولي در مجموع به نظر من اندازه اش زيادي بزرگه. يه مورد ديگه هم در مورد اين گوشي اينه كه سازنده اعلام نكرده كه MP3 Player اين گوشي Mono هست يا Stereo و هر كي براي خودش يه نظري ميده.
اين مسئله رو هم يكي از بچه هاي اينجا كه اين گوشي رو داره مي گه:
يكي از ايرادهاش هم اينه كه اگه از يك منطقه كور وارد يك منطقه باز بشي بازم خط نميده مگه اينكه موبايل رو ري استارت بكنين

در مجموع به نظر من بهترين انتخاب اينه كه سفارش بدي يكي از دوبي (يا هرجاي ديگه) يه دونه E398 برات بياره.

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید محترم

من هنوز موندم که کدو ها رو انتخاب کنم ، چون در مورد گوشی زیمنس خیلی ها میگن که هنگ منکه و قیمتهاش خیلی متغیره مثلاً 220000 ، 235000 با گارانتی پارس پردیس قشم . ولی در مورد 6230 هیچ ایراد خاصی نیست و احتمالاً همون رو بگیرم .
در ضمن در مورد این گوشی موتورولا واقعاً محشره اگه ممکنه قیمتش تو ایران یا دوبی رو بگین ممنون میشم و اینکه یه جایی خوندم که روشت نوشته بود چینیه آیا این موضوع درسته .
با تشکر

بالا