• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفاً هر کی راه حل داره دریغ نکنه+ پورسانت

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود دوستان
چند روز پیش موبایل بنده به علت تماس با آب، صفحه اش چشمک میزد که ترجیح دادم خاموشش کنم و بعد از خاموش کردن دیگه روشن نشد!
بردم به تعمیراتی حدود یک روز روش کار کرد گفت باید فلش بشه!
فهمیدم هیچی بارش نیست بردم پیش یکی دیگه که شنیدم در رفع این مشکل تخصص داره...
اون هم یک روز روش کار کرد و گفت بوردش خیلی حرارت دیده و اگه از اول پیش خودم آورده بودیش درستش میکردم و طرف قبل روش کار کرده و باید بورد تعویض شه و بهتره قید گوشی رو بزنی.
در ضمن دوستم هم همین مشکل براش پیش اومده بود با 70ت درستش کرده بود پیش همین یارو.
میگفت دو هفته پیش هم یه گوشی مثل گوشی من رو تعمیر کرده...
دیگه امشب بردم پیش تعمیراتی سوم که اون هم گفت احتمال قوی درست بشو نیست و نهایتاً فردا شب نتیجه قطعی رو بهم میگه.
گوشی من هواوی 3c هست.
میگن بوردش هم به این آسونیها گیر نمیاد و اگر هم بخوام تعویض کنم باید یه بورد اوراقی دور و برای 200ت پیدا کنم که خیلی سخت پیدا میشه و از همه مهمتر حافظه گوشی کاملاً فرمت میشه.
مشکل من به این مورد ختم نمیشه، مشکل بزرگ این هست که سیمکارت اصلی ام که همراه اول بود و شماره کاری ام هست حدود 10روز پیش سوخت و مجبور شدم با ایرانسل بطور موقت کار کنم که واقعاً کیفیت ایرانسلها افتضاحه.
چون سیمکارت بنام خودم نبود نتونستم المثنی رو بگیرم هنوز و حتی یه بار روشن نمیشه کد بهش بدم بتونم ازش اون کد مخصوص رو بگیرم و بزنم بنامم.
واتس اپ و تلگرامم کاری هست و مشتریهای زیادی اونجا برام میاد و با شماره همراه اول اد شده، اما با سیم ایرانسل میومدم بالا و شماره همراه رو برای چت توی وات و تلگرام به مشتریها می دادم...
و البته که با فرمت شدن حافظه گوشی و سوختن سیمکارت تمام شماره هایی که توی این 9سال داشتم رو از دست میدم!
تو این روزهای بی پولی و بدهی و گل کسب درآمدم به چنین روزی افتادم :||||||
تازه فهمیدم اخطار پرشدن سیمکارت و مشکل در ارسال پیامک و آنتن دهی که مقطع کوتاهی باهاش مواجه بودم نشونه کم شدن ولتاژ سیمکارت بوده و سیمکارت در آستانه سوختن قرار داشته...
حتی دیگه سیم آنتن نمیده با برنامه دسکتاپ وات و تلگرام کد بگیرم بیام بالا...
بنظرتون بهترین راه حل چی هست برای این 3مشکل؟
تعمیر موبایل، روشن شدن سیمکارت و بالا اومدن مسنجرها.
مرسی

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز!

وقتی اینقدر شماره ها براتون مهم بود،

باید یه بکاپ ساده از شماره ها می گرفتین

و فایل بکاپ را روی کامپیوتر و فلش مموری خودتون ذخیره میکردین

تا در صورت گم شدن، خراب شدن یا سرقت شدن گوشی

یا خرید گوشی جدید، بتونین همه شماره ها رو انتقال بدین.

ذخیره شماره ها روی سیم کارت که تعداد شماره و محدودیت کاراکتر داره،

اصلاً کار جالبی نیست!

هیچ وقت شماره هاتون رو روی سیم کارت ذخیره نکنین!!!

روی همون حافظه داخلی گوشی ذخیره کنین

ولی مرتباً ازشون بکاپ بگیرین و فایلش رو چند جای مختلف، نگهداری کنین.

سعی کنین از سیستم ارسال پیامک انبوه استفاده کنین،

چون خیلی از دوستان، گوشی هوشمند یا واتس آپ و ... ندارن!

فعلاً بهترین و تنهاترین راه ممکن اینه که هر طور شده،

سیم کارت رو به اسم خودتون بزنین

تا بتونین سیم کارت با همون شماره رو دریافت کنین.

در ضمن شما میتونین مجدداً تبلیغات کنین

و شماره جدیدتون رو بدین.

اگه سایت اینترنتی و مغازه داشته باشین،

بالاخره میتونین اطلاع رسانی کنین.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
دوست عزیز!

وقتی اینقدر شماره ها براتون مهم بود،

باید یه بکاپ ساده از شماره ها می گرفتین

و فایل بکاپ را روی کامپیوتر و فلش مموری خودتون ذخیره میکردین

تا در صورت گم شدن، خراب شدن یا سرقت شدن گوشی

یا خرید گوشی جدید، بتونین همه شماره ها رو انتقال بدین.

ذخیره شماره ها روی سیم کارت که تعداد شماره و محدودیت کاراکتر داره،

اصلاً کار جالبی نیست!

هیچ وقت شماره هاتون رو روی سیم کارت ذخیره نکنین!!!

روی همون حافظه داخلی گوشی ذخیره کنین

ولی مرتباً ازشون بکاپ بگیرین و فایلش رو چند جای مختلف، نگهداری کنین.

سعی کنین از سیستم ارسال پیامک انبوه استفاده کنین،

چون خیلی از دوستان، گوشی هوشمند یا واتس آپ و ... ندارن!

فعلاً بهترین و تنهاترین راه ممکن اینه که هر طور شده،

سیم کارت رو به اسم خودتون بزنین

تا بتونین سیم کارت با همون شماره رو دریافت کنین.

در ضمن شما میتونین مجدداً تبلیغات کنین

و شماره جدیدتون رو بدین.

اگه سایت اینترنتی و مغازه داشته باشین،

بالاخره میتونین اطلاع رسانی کنین.
مرسی، حرفهای شما کاملاً درست هست اما فکر میکنید چند نفر توی ایران این نکات رو رعایت می کنند؟
پ.ن: دارم هر طور شده سیم رو میزنم بنامم.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
به جای کمک کردن به مشکل الان ایشون دارید توصیه های ایمنی میکنید ؟ حالا کاریه که شده :)

دوست من شما هیچ وقت به حرف تعمیر کار های گوشی گوش نکن بلا نسبت دوستان حروم خور تر و دزد تر از این قشر ندیدم
مشابه همین مشکل واسه من پیش اومد و انقدر هزینه کردم که خود گوشی اندازه اون هزینه تعمیر نمی ارزید !!

اولا که شما 100% به فکر این باش که گوشیت درست بشه و همون برد رو درست کنن چون برد تعویض بشه انگار یه گوشی جدید دستت گرفتی و شماره و ... به هیچ وجه برنمیگرده
دوما شما یه دوست یا اشنا اینکاره پیدا کن که دل بسوزونه , تعمیر کار های گوشی دنبال کار های کم و پول زیاد ان و ماشلا انقدر خوردن سیر ان و اینجور کار هارو اینجام نمیدن میگن دیگه درست نمیشه خواستی فلان قدر میخرم :general710: در ضمن هیچ وقت گوشی هایی مثل هواوی نگیرید نه لوازم جانبیش پیدا میشه نه قطعاتش و به اینجور گوشی ها به اصطلاح میگن یه بار مصرف و قبل خراب شدن حتما باید ردش کنی بره
سیم کارت فک نمیکنم درست بشه شما همون به فکر درست شدن گوشیت باش اگه تهران هستی جمهوری یه سر بزن پیش چندین نفر برو بلاخره یکی پیدا میشه بعدش ام گوشی دست کسی بده که اطمینان بده گوشی درست شه نه کسی که بازش کنه اخر جنازه تحویل بده بگه درست نمیشه

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
به جای کمک کردن به مشکل الان ایشون دارید توصیه های ایمنی میکنید ؟ حالا کاریه که شده :)

دوست من شما هیچ وقت به حرف تعمیر کار های گوشی گوش نکن بلا نسبت دوستان حروم خور تر و دزد تر از این قشر ندیدم
مشابه همین مشکل واسه من پیش اومد و انقدر هزینه کردم که خود گوشی اندازه اون هزینه تعمیر نمی ارزید !!

اولا که شما 100% به فکر این باش که گوشیت درست بشه و همون برد رو درست کنن چون برد تعویض بشه انگار یه گوشی جدید دستت گرفتی و شماره و ... به هیچ وجه برنمیگرده
دوما شما یه دوست یا اشنا اینکاره پیدا کن که دل بسوزونه , تعمیر کار های گوشی دنبال کار های کم و پول زیاد ان و ماشلا انقدر خوردن سیر ان و اینجور کار هارو اینجام نمیدن میگن دیگه درست نمیشه خواستی فلان قدر میخرم :general710: در ضمن هیچ وقت گوشی هایی مثل هواوی نگیرید نه لوازم جانبیش پیدا میشه نه قطعاتش و به اینجور گوشی ها به اصطلاح میگن یه بار مصرف و قبل خراب شدن حتما باید ردش کنی بره
سیم کارت فک نمیکنم درست بشه شما همون به فکر درست شدن گوشیت باش اگه تهران هستی جمهوری یه سر بزن پیش چندین نفر برو بلاخره یکی پیدا میشه بعدش ام گوشی دست کسی بده که اطمینان بده گوشی درست شه نه کسی که بازش کنه اخر جنازه تحویل بده بگه درست نمیشه
دقیقاً درسته، راستش شماره ها روی حافظه گوشی هم هست و امید دارم درست شه.
آره من همیشه بهترین چیزها رو میخرم حداقل چون توی ایران زندگی میکنم، اون موقع هم دیگه وسعم بیشتر نمیرسید اما الآن دیگه فقط و فقط اس6 اج میخوام بخرم.
مشکل اینجا است که پول علف خرس نیست!

بالا