• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا انجمن گرافیکی شلوغ در رابطه با 3dmax معرفی کنید..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
با سلام
دوستان بنده آماتور هستم و در حین کار سوالات زیادی برام پیش میاد که نیاز هست از اهلش بپرسم..
از اونجایی که متاسفانه اینجا خلوت شده و به ناچار مجبورم به انجمن دیگه ای رجوع کنم..

لطفا یک انجمن تخصصی شلوغ بهم معرفی کنید..

پ ن : اگر کسی مدام آنلاین هست ..خوشحالم میشم توی یاهو همراهم باشه!!
آیدی : [email protected]

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با سلام
دوستان بنده آماتور هستم و در حین کار سوالات زیادی برام پیش میاد که نیاز هست از اهلش بپرسم..
از اونجایی که متاسفانه اینجا خلوت شده و به ناچار مجبورم به انجمن دیگه ای رجوع کنم..

لطفا یک انجمن تخصصی شلوغ بهم معرفی کنید..

پ ن : اگر کسی مدام آنلاین هست ..خوشحالم میشم توی یاهو همراهم باشه!!
آیدی : [email protected]

فکر کنم به مجید آنلاین باید برید
اگر در مایا والی داشتید بنده در خدمتم

aliseven

Registered User
لایک‌ها
4
آره اینجا یه کم خلوته تو زمینه گرافیک و نرم افزار های طراحی، مجید آنلاین گزینه خوبیه.. اما با این حال در مورد 3Ds Max اگه سئوالی بوده تا جایی که خودم بدونم میتونم کمکتون کنم

ABI1368

Registered User
لایک‌ها
7
برای کارهای گرافیگی بهترین انجمن فعلا مجید انلاین هست و بهترین کاربرا را از نگاه گرافیک داره

Wild Eagle

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام دوستان بنده آماتور هستم و در حین کار سوالات زیادی برام پیش میاد که نیاز هست از اهلش بپرسم.. از اونجایی که متاسفانه اینجا خلوت شده و به ناچار مجبورم به انجمن دیگه ای رجوع کنم.. لطفا یک انجمن تخصصی شلوغ بهم معرفی کنید.. پ ن : اگر کسی مدام آنلاین هست ..خوشحالم میشم توی یاهو همراهم باشه!! آیدی : [email protected]
با سلام مجید آنلاین فعلا تو پارسی زبانان بهترین مکان هستش ولی نظر من رو میخواین فوروم های این سایت ها: cgpersia.com gfxdomain.com evermotion.org رو هم از دست ندید یا با سرچ تو گوگل بهترین نتیجه ها براتون لیست میشن موفق باشید.

بالا