• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا این 3 سیستم را از لحاظ برتری در سرعت مقایسه کنید

Reza_Sadeghi

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام.
دوستان لطفا این 3 تا سیستم رو با هم مقایسه کنید و از لحاظ برتری در سرعت به ترتیب بهم بگین. کدوم پر سرعت تر است و برنامه های کاربردی از جمله Office رو با سرعت و راحتی بیشتری اجرا می کند؟

سیستم اول : PC Desktop
Cpu :Intel Pentium 4 2.4 Ghz
Ram : 256

سیستم دوم : PC Desktop
Cpu : AMD 2800 Athlon XP 2.08 Ghz
Ram : 1024

سیستم سوم : Notebook
Cpu : Intel Core 2 Due 2 Ghz

من خودم این طور در نظر گرفتم :
1- سیستم سوم ( با این که NoteBook هست اما چون دارای CPU دو هسته ای Core 2 Due هست ارجحیت دارد)
2- سیستم اول ( چون دارای CPU با سرعت 2.4 هست)
3- سیستم دوم( چون دارای CPU از نوع AMD است اما 2 گیگ هست در مقایسه با سیستم اول کم تر است)

اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح نمایید. :rolleyes:
ضمنا در صورت درست بودن فرضیه ام به موارد متناقص برخوردم. به خصوص در مورد سیستم اول 2.40 و سیستم سوم NoteBook .
ضمنا با توجه به نوع CPU سیستم دوم آیا 2.08 نشان داده شده در قسمت System درست است یا 2.8 ؟

با تشکر.

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
نظر من
3
2
1
هستش چون به نظر من اختلاف 0.4 گیگاهرتز خودشو نشون نمیده اما رم 256 مخصوصا برای ویستا که کمه وتو xp هم روون کار نمیکنه

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام.
دوستان لطفا این 3 تا سیستم رو با هم مقایسه کنید و از لحاظ برتری در سرعت به ترتیب بهم بگین. کدوم پر سرعت تر است و برنامه های کاربردی از جمله Office رو با سرعت و راحتی بیشتری اجرا می کند؟

سیستم اول : PC Desktop
Cpu :Intel Pentium 4 2.4 Ghz
Ram : 256

سیستم دوم : PC Desktop
Cpu : AMD 2800 Athlon XP 2.08 Ghz

سیستم سوم : Notebook
Cpu : Intel Core 2 Due 2 Ghz

من خودم این طور در نظر گرفتم :
1- سیستم سوم ( با این که NoteBook هست اما چون دارای CPU دو هسته ای Core 2 Due هست ارجحیت دارد)
2- سیستم اول ( چون دارای CPU با سرعت 2.40 هست)
3- سیستم دوم( چون دارای CPU از نوع AMD است اما 2 گیگ هست در مقایسه با سیستم اول کم تر است)

اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح نمایید. :rolleyes:
ضمنا در صورت درست بودن فرضیه ام به موارد متناقص برخوردم. به خصوص در مورد سیستم اول 2.40 و سیستم سوم NoteBook .
ضمنا با توجه به نوع CPU سیستم دوم آیا 2.08 نشان داده شده در قسمت System درست است یا 2.8 ؟

با تشکر.
نظر منم 3، 2، 1 هست. نظرت در مورد سيستم دوم و اينکه چون​
AMD هست و 2 پس از اولی کمتره کاملاً غلطه. همون 2.08 که نشون ميده درسته. مورد تناقض چی بوده ؟

بالا