• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا برای استفاده از پول با سود ماهیانه 5 درصد پیشنهاد بدید.

google1

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عزیز.
من یه چند تومنی دارم (حدود 5 تومن) که میخواستم یه راه بهم نشون بدید که به ما ماهی 5 درصد بتونه بده! تضمین هم بشه کرد که عالی میشه!
اصلا میشه به همچین سودی دست یافت؟ اگه بشه با تضمین همچین کاری کرد تا ده تومن هم میتونم.:worried:

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دوست عزیز،
دریافت سود ثابت تا این میزان رو هیچ نهاد و هیچ فردی نمی تونه با قاطعیت به شما اعلام کنه و تضمین کنه .
بله هستن افرادی که از شما سرمایه می گیرن و ماهیانه بهتون سود میدن اما مطمئنا این میزان سود باعث ایجاد استرس
در فعالیت اونها هم میشه و شاید بعد از چندین ماه به مشکل بخورن و دیگه هم شرمنده ی شما بشن هم سرمایه تون از دست بره .
به نظر من بهتره خودتون اگه استعداد یا توانایی دارید این پول رو روی خود سرمایه گذاری کنید .
و هرچند زمان ببره و سود کمتری کنید ولی حداقل اصل سرمایه تون محفوظ بمونه .

پ.ن : همه از پول و سرمایه استقبال می کنن اما قبول داشته باشید سود ثابت رو که از ابتدای فعالیت بشه پرداخت کرد کسی نمی تونه
با قاطعیت اعلام کنه .

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خیلی ها هستن که پول شما رو میگیرن و بابتش چک میدن دستتون و ماهانه 5 درصد واریز میکنن یهنی برای 5 میلیونتون ماهانه 250 هزارتومن میریزن براتون اما همیشه تجربه و دیدگانم اثبات کرده این افراد بین 5 سال تا 6 ماه به زمین میخورن یا فلنگ رو میبندن بدون استثنا.نظر من رو میخوای پولت رو دو دستی بچسب به باباتم نده.خودتون خیلی کار ها میتونید انجام بدید که بیشتر از 5 درصد هم براتون سود بیاره ماهانه

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
تعاونی میزان 20درصد میگن میده
واسه 5 تومنت ماهی 100

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نه گنومه عزیز 20 درصد سالیانه میده یعنی هر سال 100 هزار تومن نه هر ماه.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اونوقت به من میگه ریاضیت ضعیفه
25r30wi.gif
25r30wi.gif

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چمیدونم من یه چیزی شنیدم.خجالت نمیکشن واسه 1 سال 100 تومان میدن؟

پیرمرد من کی گفتم ریاضیت ضعیفه؟

افتک با نوم نبود. با ریاضی دان پی تی بود . اقلیدس نوین !!
20 درصد 5 تومن میشه 1 میلیون. سالی 1 میلیون میده که تقریبا همون ماهی 100 تومن میشه- با سود 24 درصد میشه ماهی 100 تومن-. درست حساب کرده بودی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بهترین کار اینه یه چیزی برای فروش پیدا کنی که سودش نسبتاً خوب باشه و زود هم بفروش بره

مثلاً کارت شارژ
روزی 10 میلیون تومن کارت شارژ فروش داشته باشی حدود 3 درصد سود داره، میشه روزی 300,000 تومن سود، در طول ماه میشه 300,000x30=9,000,000 تومن
تازه بیشتر (روش محاسبه سود ترکیبی رو بلد نبودم)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا الان گنوم عزیز توی پ.خ به من گفت من اشتباه کرده بودم سالیانه 20 درصد میشه همون حدودا که ایشون فرموده بود.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا پولت رو چهاردستی!!! بچسب به کسی نده که دیگه پیداش نمیده
جنس دادیم به طرف بره بفروشه فروخته حالا پولشم نمیده

google1

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمای دوستان. لامصب هر چی فکر میکنم نمیتونم به راهی عاقلانه برسم:(

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
5 تومن مبلغ قابل ملاحظه ای نیست.شما میتونین این مبلغ رو تو یه موسسه قرض الحسنه برای مدت 4-6 ماه مذارین و وام 5 میلیونی بگیرین.تا سرمایتون بشه 10 تومن.البته 10 تومن باز مبلغی نیست که بشه باهاش کاری کرد ولی خدا رو چه دیدین شاید تا موقعی که وامتون هم جور بشه یه فکری به ذهنتون رسید و یه کاری شروع کردین.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
وام موسسات خصوصی رو کامل دقت داشته باشین که شرایط گرفتشون سهله ولی بازپرداختش سخت !
تا زمانیکه ایده ی مناسبی ندارید هرگز زیر دین پول دیگران یا پول دولت ( وام ) نرید .
چون عموما بازپرداخت وام های خصوصی زیر 2 سال هستش که حتی با کارمزد کمترین حالت 4 درصد هم حساب کنید اقساط ماهیانه ش
سنگین از آب در میاد ( چون بازپرداختش زیر 2 سال است ) .
به نظر من با 5 تومان :
- میشه یه پراید کارکرده خرید و برای مسافرکشی به یک فرد مطمئن بسپرید بصورت اجاره ای یا مشارکتی
- میشه از نوسان گیری بازار طلا یا ارز سود برد ( البته تجربه می خواد و اطلاعات )
- میشه با مشارکت فردی آشنا به پخش عمده ی محصولات مورد نیاز سوپرمارکتی ها مشغول شد
- میشه محموله بار لباس و پوشاک بانوان خرید و با زدن یک مزون در منزل لباس ها رو فروخت و به یه سودی رسید

بهرحال بستگی به توان و استعداد و شناخت خودتون داره .

MAHMOO_D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وام موسسات خصوصی رو کامل دقت داشته باشین که شرایط گرفتشون سهله ولی بازپرداختش سخت !
تا زمانیکه ایده ی مناسبی ندارید هرگز زیر دین پول دیگران یا پول دولت ( وام ) نرید .
چون عموما بازپرداخت وام های خصوصی زیر 2 سال هستش که حتی با کارمزد کمترین حالت 4 درصد هم حساب کنید اقساط ماهیانه ش
سنگین از آب در میاد ( چون بازپرداختش زیر 2 سال است ) .
به نظر من با 5 تومان :
- میشه یه پراید کارکرده خرید و برای مسافرکشی به یک فرد مطمئن بسپرید بصورت اجاره ای یا مشارکتی
- میشه از نوسان گیری بازار طلا یا ارز سود برد ( البته تجربه می خواد و اطلاعات )
- میشه با مشارکت فردی آشنا به پخش عمده ی محصولات مورد نیاز سوپرمارکتی ها مشغول شد
- میشه محموله بار لباس و پوشاک بانوان خرید و با زدن یک مزون در منزل لباس ها رو فروخت و به یه سودی رسید

بهرحال بستگی به توان و استعداد و شناخت خودتون داره .

میشه واسه مسافرکش یک قرار داد سفت و محکم نوشت؟

بالا