• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا برای سرمایه گذاری کمک کنید

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
سلام بر همگی
من میخوام که 100 دلار فعلا سرمایه گذاری کنم
اگر راهی یا روشی پر سود و مطمئن دارید بگید
مثلا سایت های پی تی سی و ساخت یک وبلاگ و اقرایش بازدید و درامد از آن
خودم توی سایت های شرط بندی بودم و سود زیادی گرفتم ولی این روش مطمئ نیست

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام بر همگی
من میخوام که 100 دلار فعلا سرمایه گذاری کنم
اگر راهی یا روشی پر سود و مطمئن دارید بگید
مثلا سایت های پی تی سی و ساخت یک وبلاگ و اقرایش بازدید و درامد از آن
خودم توی سایت های شرط بندی بودم و سود زیادی گرفتم ولی این روش مطمئ نیست
فقط هر کاری میکنی سمت پی تی سی نرو

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
تا چند وقت دیگه یه راه مطمئن معرفی میکنم فقط با 100 دلار نه تهرانی؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
فکر سرمایه گذاری در پی تی سی رو نکن که کاملا ضرره. کلا سرمایه گذاری در دنیای مجازی پر ریسکه . توصیه من اینه به سمت فارکس بری. البته قبلش حتما آموزش صحیح ببین و چند ماهی با حساب دمو کار بکن و بعدش با یه حساب واقعی .. سودی که در بازار فارکس می کنی قابل توجه تر از سایر سرمایه گذاریهاست.

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
فکر سرمایه گذاری در پی تی سی رو نکن که کاملا ضرره. کلا سرمایه گذاری در دنیای مجازی پر ریسکه . توصیه من اینه به سمت فارکس بری. البته قبلش حتما آموزش صحیح ببین و چند ماهی با حساب دمو کار بکن و بعدش با یه حساب واقعی .. سودی که در بازار فارکس می کنی قابل توجه تر از سایر سرمایه گذاریهاست.

میشه بگی فارکس چیه ؟؟

باید حتما چند ماه آموزش ببینم ؟ نمیشه کمتر ؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
میشه بگی فارکس چیه ؟؟

باید حتما چند ماه آموزش ببینم ؟ نمیشه کمتر ؟

فارکس Forex بازار تبادلات ارز هست. مثلا تبدیل یور به دلار .. شما از نوساناتی که بین یه جفت ارز هست سود دریافت می کنید.
برای آموزش شما باید ابتدا با مفاهیم اولیه فارکس آشنا بشی و بعد با نرم افزار متا تریدر آشنایی خوب پیدا کنی و بعد با یک حساب آزمایشی کار کنی تا بیشتر با نحوه مبادلات آشنا بشی . حداقل 3 ماه باید به این شکل کار کنی و بعد از 3 ماه اگر نتیجه رضایت بخشی گرفتی به سمت یه حساب واقعی بری و با پول واقعی داد و ستد کنی. اگر طبق اصول پیش بری سود خوب و رضایت بخشی کسب می کنی. منابع فارسی تا اندازه ای مفید در نت پیدا میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حقیقتش با بسته شدن لایبرتی سرمایه گذاری در سایت یواینوست واقعاً سخت شده یعنی در واقع سختیش به ورود و خروج پوله وگرنه خود سایت تا حالا پرداختی داشته

من نمیگم تو یو اینوست سرمایه گذاری کنی ولی اگر دوست داشتی لینک زیر رو بخون:

ساخت رایگان فروشگاه پیشرفته اینترنتی - سرمایه گذاری دلاری مطمئن با اعطای وام رایگان

من خودم 200 دلار سرمایه گذاری کردم ماهی 27 دلار دارم سود میگیرم ولی مشکل در خروج پول هستش که امیدواریم امکانش برقرار بشه بتونیم سرمایه های خود را وارد یا خارج کنیم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منم کنجکاو شدم از کجا میتونم یه حساب ازمایشی داشته باشم

اکثر بروکر ها امکان گشایش حساب آزمایشی رو میدن. شما می تونید با بروکر اکسنس کار کنی .. از لینک زیر می تونی حساب آزمایشی باز کنی. ضمنا جهت یادآوری بگم امروز و فردا به خاطر تعطیلات آخر هفته فارکس تعطیله و از دوشنبه تا جمعه می تونید معامله انجام بدید.
https://www.exness.com/intl/fa/register/trial

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اکثر بروکر ها امکان گشایش حساب آزمایشی رو میدن. شما می تونید با بروکر اکسنس کار کنی .. از لینک زیر می تونی حساب آزمایشی باز کنی. ضمنا جهت یادآوری بگم امروز و فردا به خاطر تعطیلات آخر هفته فارکس تعطیله و از دوشنبه تا جمعه می تونید معامله انجام بدید.
https://www.exness.com/intl/fa/register/trial

البته این دوستمون دانش خوبی در زمینه سرمایه گذاری سایتهای خارجی داره و دوستان سعی کنند ضمن استفاده از صحبتهای دوستمون حتماً دانش خودشون رو در زمینه فارکس بالا ببرند چون به همین سادگیها نیست و ریسکش خیلی خیلی بالاست. البته هرچقدر دانشتون بالاتر بره ریسکش هم براتون کاهش پیدا میکنه.

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
بحث رو منحرف نکنین

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بحث رو منحرف نکنین

داریم راهنمائیت میکنیم پولاتو از دست ندی. تجربه چند سال کار با سایت های جورواجور رو یهوی داریم در اختیارت میذاریم. یه منت هم سرمون میذاری.

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
حالا من یک چیزی همینجوری گفتم چرا منو میزنین

بالا