• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا برای یادگیری asp.net یک کتاب خوب معرفی بفرمایید

elite-kill3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
دوستان من الان داشتم توی سایت سرچ میکردم دیدم که بعضی از دوستان با یادگیریه asp مخالفند و asp.net رو ترجیح میدهند
من php , javascript , html کار کردم حالا میخوام asp.net هم یاد بگیرم
لطفا یک کتاب خوب معرفی بفرمایید :)

راستی php و asp.net از لحاظ کدنویسی شبیه هم هستن؟ مثلا C و PHP خیلی کدنویسیشون شبیه هم بود....

پیشاپیش متشکرم از راهنماییتون:blush:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
البته asp.net با asp کاملا" متفاوت هست و تکنولوژی های متفاوتی رو هم استفاده میکنن.

یک سری جزوه pdf بود همراه با مثال مربوط به آقای وحید نصیری که تابحال چند دفعه همینجا لینکش رو گذاشتم. یک جستجو بکن اگر پیدا نکردی اطلاع بده دوباره یک چایی آپلودش کنم.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز همون جور که میدانی ASP.net یک تکنولوژی می باشد نه یک زبان برنامه نویسی . شما باید #C و یا VB.net رو یاد بگیرید و با استفاده از این 2 زبان تحت وب برنامه نویسی کنید . شما با یادگیری #C و یا VB.net امکان برنامه نویسی تحت ویندوز ، موبایل ، وب ، انواع وب سرویس ها و ... دیگر را پیدا میکنی. #C شبیه به C می باشد و VB.net هم شبیه به VB 6.0 و شبیه به Pascal .

اصولا وقت برای یادگیری ASP نزار . تکنولوژی منسوخی می باشد . الان مایکروسافت بر روی دات نت سرمایه گذاری کرده و جامعه Open Source هم php را خوب گسترش می دهند .

در مورد جزوات آموزشی forum.persiantools.com/f20.html یک فوروم بیشتر حالت رفع اشکال داره تا فوروم آموزشی مستقیم من فورم DeveloperCenter.ir را به شما پیشنهاد میکنم . در آنجا خیلی مقاله و ترجمه خوب پیدا میکنی . همین جزوه آموزشی استاد نصیری هم در آن فوروم هست . بعلاوه جزوه آموزشی سی شارپ هم خیلی هست . چیز خیلی خوبی که دیدم یک دوستی زحمت کشیدند و کتاب Wrox Beginging C#2005 رو کاملا ترجمه کرده اند که میتونید آنها را دانلود و استفاده کنید ...

اینو در نظر داشته باشید که شما ابتدای امر باید یک زبان دات نتی را یاد بگیرید و بعد با آن زبان تحت وب برنامه نویسی کنید که برای مرحله دوم زیاد وقت نباید بزارید چون اصلا چیز جدیدی ندارد و تنها مفاهیم برنامه نویسی وب با استفاده از ASP.net مطرح می شود که یک بخش اعظمی از آن برای شما قابل فهم می باشد . چون شما برنامه نویسی تحت وب با استفاده از php را تجربه کرده اید . اما یک چیزی هم بگم در دات نت به دنبال آن سبک برنامه نویسی php نباش چون کاملا متفاوت می باشد .

در انتها چون شما در راه دات نت تازه کار هستید منابعی که از آنها استفاده کردید و به نظرت خوب آمد را خواشا جمع کن و بصورت یک Document مختصر ارائه بدهد که 100 درصد به درد آیندگان خواهد خرد .

موفق باشید .

elite-kill3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز همون جور که میدانی ASP.net یک تکنولوژی می باشد نه یک زبان برنامه نویسی . شما باید #C و یا VB.net رو یاد بگیرید و با استفاده از این 2 زبان تحت وب برنامه نویسی کنید . شما با یادگیری #C و یا VB.net امکان برنامه نویسی تحت ویندوز ، موبایل ، وب ، انواع وب سرویس ها و ... دیگر را پیدا میکنی. #C شبیه به C می باشد و VB.net هم شبیه به VB 6.0 و شبیه به Pascal .

اصولا وقت برای یادگیری ASP نزار . تکنولوژی منسوخی می باشد . الان مایکروسافت بر روی دات نت سرمایه گذاری کرده و جامعه Open Source هم php را خوب گسترش می دهند .

در مورد جزوات آموزشی forum.persiantools.com/f20.html یک فوروم بیشتر حالت رفع اشکال داره تا فوروم آموزشی مستقیم من فورم DeveloperCenter.ir را به شما پیشنهاد میکنم . در آنجا خیلی مقاله و ترجمه خوب پیدا میکنی . همین جزوه آموزشی استاد نصیری هم در آن فوروم هست . بعلاوه جزوه آموزشی سی شارپ هم خیلی هست . چیز خیلی خوبی که دیدم یک دوستی زحمت کشیدند و کتاب Wrox Beginging C#2005 رو کاملا ترجمه کرده اند که میتونید آنها را دانلود و استفاده کنید ...

اینو در نظر داشته باشید که شما ابتدای امر باید یک زبان دات نتی را یاد بگیرید و بعد با آن زبان تحت وب برنامه نویسی کنید که برای مرحله دوم زیاد وقت نباید بزارید چون اصلا چیز جدیدی ندارد و تنها مفاهیم برنامه نویسی وب با استفاده از ASP.net مطرح می شود که یک بخش اعظمی از آن برای شما قابل فهم می باشد . چون شما برنامه نویسی تحت وب با استفاده از php را تجربه کرده اید . اما یک چیزی هم بگم در دات نت به دنبال آن سبک برنامه نویسی php نباش چون کاملا متفاوت می باشد .

در انتها چون شما در راه دات نت تازه کار هستید منابعی که از آنها استفاده کردید و به نظرت خوب آمد را خواشا جمع کن و بصورت یک Document مختصر ارائه بدهد که 100 درصد به درد آیندگان خواهد خرد .

موفق باشید .
خیلی متشکرم از راهنمایی جامع شما.
ولی با این حساب که شما فرمودید شاید اصلا این asp.net رو بیخیال بشم چون هیچ کدام از زبانهای دات نتی را بلد نیستم و فکر کنم خیلی طول بکشه تا یه چیزی یاد بگیرم!
حالا تا ببینم چی پیش بیاد :(

متشکرم:)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نا امید نشو
من خودم تو تابستون همت کردم شروع کردن به خوندن
مخصوصا اولاش سخت بود
ولی بعد از 2 ماه کار تونستم خودم یه پروژه انجام بدم
و دیروز کارش تموم شد کار خفنی هم بود کلی دمو تشکیلات داشت
البته نباید از حق بگذریم که اگه این انجمن و بچه های باحالی مثل mehdivk و h_R ... نبودن کار منم لنگ میموند و به سختی پیش میرفت و شاید بجای 2 ماه 3 ماه طول میکشید
ولی به هر حال اگه وقت خوب روش بزاری به نتیجه میرسی
ضمن اینکه به نظر من بهترین راه انجام پروژس هرچند کوچیک
مسایی رو میشناختم که میگفتن نرو و اینا ما 2 ساله داریم میخونیم هنوز نمیتونیم یه پروژه کامل انجام بدیم منم میخواستم قیدشو بزنم ولی الان فهمیدم مشکل اونا اینبود که همش سرشونو کرده بودن تو کتاب
شاید حرفای من زیاد به دردت نخوره ولی یه تجربه بود

elite-kill3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نا امید نشو
من خودم تو تابستون همت کردم شروع کردن به خوندن
مخصوصا اولاش سخت بود
ولی بعد از 2 ماه کار تونستم خودم یه پروژه انجام بدم
و دیروز کارش تموم شد کار خفنی هم بود کلی دمو تشکیلات داشت
البته نباید از حق بگذریم که اگه این انجمن و بچه های باحالی مثل mehdivk و h_R ... نبودن کار منم لنگ میموند و به سختی پیش میرفت و شاید بجای 2 ماه 3 ماه طول میکشید
ولی به هر حال اگه وقت خوب روش بزاری به نتیجه میرسی
ضمن اینکه به نظر من بهترین راه انجام پروژس هرچند کوچیک
مسایی رو میشناختم که میگفتن نرو و اینا ما 2 ساله داریم میخونیم هنوز نمیتونیم یه پروژه کامل انجام بدیم منم میخواستم قیدشو بزنم ولی الان فهمیدم مشکل اونا اینبود که همش سرشونو کرده بودن تو کتاب
شاید حرفای من زیاد به دردت نخوره ولی یه تجربه بود
نه بابا اتفاقا تجربه ی شما خیلی هم مفید بود :)
متشکرم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز وقت گذاشتن برای یاد گرفتن تکنولوژی دات نت واقعا ارزشمند می باشد . ضمنا شما 2 تا وقت نباید بگذارید یک دونه برای سی شارپ یا VB.net و یک دونه برای ASP.net . رفیق ASP.net هیچ چیزی نیست من اینو چه جوری بگم در دات نت شما میتونید برنامه نویسی تحت وب کنید که میشه ASP.net ولی هیچ چیز جدیدی یاد بگیرید . برنامه نویسی محیط ویندوز و وب در دات نت یکی است . منتها مفاهیم فرق می کند که من مطمئن هستم شما بلیدید شما html , javascript , php بلدید که اینها نه تنها کافیه بلکه زیادی هم هست .

شروع کن و اصلا به این که این کار وقت گیره فکر نکن چون شما تمام شرایط را داری .

1- برنامه نویس هستی (خدا را شکر)
2- برنامه نویسی تحت وب کردی (با استفاده از php)
3- html و جاوا اسکریپت راخوب بلدی (این خیلی مهمه)
4- از همه اینها مهمتر اینه که عزیز شما c بلد هستید . برو سی شارپ یاد بگیر سه سوت راه می افتی

بازم میکم به جون خودم و خودت !!!!! شما فقط کافیه که زبان سی شارپ را یاد بگیری . من توصیه میکنم کتاب wrox را بخونی . اگه اصلش رو بخونی که عالیه اما ترجمه هم خوبه.

نبینم اینجا در مورد بی خیال و این حرف ها چیزی بگه . ما اینجا نا امید جماعت نداریم:blush:

بازم مثل همیشه : موفق باشی عزیز

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من به کتاب عالی دارم اتفاقا قبلا هم آپلود کردم به چندین نفر هم دادم به نظر من خیلی کتاب خوبی اه و خوندن همین کلی راهت میندازه !

حالا دانلود کن ببین بدرد میخورذه یا نه ! :
http://rooznamechi.persiangig.com/ProgrammingCSharp.rar

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز وقت گذاشتن برای یاد گرفتن تکنولوژی دات نت واقعا ارزشمند می باشد . ضمنا شما 2 تا وقت نباید بگذارید یک دونه برای سی شارپ یا VB.net و یک دونه برای ASP.net . رفیق ASP.net هیچ چیزی نیست من اینو چه جوری بگم در دات نت شما میتونید برنامه نویسی تحت وب کنید که میشه ASP.net ولی هیچ چیز جدیدی یاد بگیرید . برنامه نویسی محیط ویندوز و وب در دات نت یکی است . منتها مفاهیم فرق می کند که من مطمئن هستم شما بلیدید شما html , javascript , php بلدید که اینها نه تنها کافیه بلکه زیادی هم هست .

شروع کن و اصلا به این که این کار وقت گیره فکر نکن چون شما تمام شرایط را داری .

1- برنامه نویس هستی (خدا را شکر)
2- برنامه نویسی تحت وب کردی (با استفاده از php)
3- html و جاوا اسکریپت راخوب بلدی (این خیلی مهمه)
4- از همه اینها مهمتر اینه که عزیز شما c بلد هستید . برو سی شارپ یاد بگیر سه سوت راه می افتی

بازم میکم به جون خودم و خودت !!!!! شما فقط کافیه که زبان سی شارپ را یاد بگیری . من توصیه میکنم کتاب wrox را بخونی . اگه اصلش رو بخونی که عالیه اما ترجمه هم خوبه.

نبینم اینجا در مورد بی خیال و این حرف ها چیزی بگه . ما اینجا نا امید جماعت نداریم:blush:

بازم مثل همیشه : موفق باشی عزیز

با سلام
دوست عزیز اگه لطف کنین و لینک دانلود ترجمه کتاب آموزش سی شارپ انتشارات wrox رو بزارین ممنون میشم

pa_darya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته asp.net با asp کاملا" متفاوت هست و تکنولوژی های متفاوتی رو هم استفاده میکنن.

یک سری جزوه pdf بود همراه با مثال مربوط به آقای وحید نصیری که تابحال چند دفعه همینجا لینکش رو گذاشتم. یک جستجو بکن اگر پیدا نکردی اطلاع بده دوباره یک چایی آپلودش کنم.

عزیز میشه این فایلهایpdfرا واسم ارسال کنید

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7

عزیز میشه این فایلهایpdfرا واسم ارسال کنید

http://www.4shared.com/file/18688781/37b3e0a4/ASP_Net_Ebook_by_Nasiri.html

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بالا