• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا برترین فروشنده ها رو معرفی کنین

ZigZag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه اومدم تو این بخش و خیلی آشنا نیستم نمیدونم کی خیلی کارش درسته!!!

لطفا هر کی که کارش عالیه و هنوز کار میکنه رو معرفی کنین

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
firefly خوبه ... هم سریعه و هم مطمئن ...
170.gif

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0
من چند دفعه از reza_d خرید داشتم، از نظر قیمت و سرعت و کیفیت و خوشقولی حرف نداره. آرشیو بسیار پر و پیمانی دارد که البته لیستش را خیلیهای دیگر هم استفاده می کنند

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
reza_d کامل ترین آرشیو رو داره،هم شو هم dvd، زود به زود به روز می کنه آرشیوش رو، و کیفیت کارش و قیمتش عالیه!:cool:
h_saadai فقط فیلم کار می کنه، و کیفیت کارش واقعاً عالیه، خیلی هم سریع سفارشتون رو می فرستن!
51.gif

DvD Man هم کارش خیلی توپه، آرشیوش خوب کوچیکه ولی کیفیت کار وقیمتش خداست، و روی دی وی دی HP هم رایت می کنه، بچه با مرامی هم هست:happy:
archiver ازین دوست خوبم من تاحالا dvd نگرفتم، ولی سه تا سی دی آنتونی رابینز تقریباً سفارشی دانلود کردن برام که با اینکه قیمتش یکم زیاد بود ولی وااااااقعاً می ارزید!

Ramin 85

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من از نظر ارشیو , کیفیت و احساس مسئولیت در قبال مشتری اقای Reza_d بهترین هستند

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
اگه سی دی میخوای sefareshecd کارش حرف نداره . تنها فروشنده ای هست که تا حالا فیلم خراب یا اشتباه برام نفرستاده .

milad3/16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تابحال افتخار اینو نداشتم که همه فروشنده ها اینجا خرید کنم ولی از آقای h_saadai یه بار 9 تا دی وی دی گرفتم واقعا به موقع و با کیفیت دستم رسید

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظز من r_k_pvcd بهترین است لیست فیلمهایش هم با نظم خاصی مرتب و فارسی ارائه شده

بالا