• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا به من که هیچی از گوشی نوفهمم کمک کنید

ahmad_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من مدتی بود که گوشیم نوکیا 3310 بود و چیز زیادی هم از گوشی بازی حالیم نیست
من مدتیه مطالب فروم پرشین تولز را دنبال می کنم اما متوجه نشدم که فرق بین گوشی های عادی با PDA ها و smartphone ها چیه ؟ لطفا یه نفر من را راهنمایی کنه ( چون می خوام گوشیما عوض کنم )

shayanbahal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي فرق دارن.... گوشي ها 2 دستن يه سري سيستم عامل دارن (Symbian) که ميشه روشون برنامه ريخت و... که به اينا ميگن smartphone (البته خيلي ساده توضيح دادم;) ) يه سري هم جاوا هستن که به اسم گوشي معمولي ميشناسيشون ديگه
يه سري وسيله هم هست به اسم PDA(Personal Digital Assistant) که علاوه بر گوشي يه ميني کامپيوتر هم هستند...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اونایی که سیستم عامل دارن (اسمارت فونها) روشون برنامه نصب میشه و با اون برنامه ها یه سری کارایی رو میکنن که گوشیهای جاوا(معمولی) نمیکنن.ولی باید ببینی پول اضافه ای رو که میدی بابت سیستم عامل به دردت میخوره یا نه؟
شما بهتره اول نیازها و انتظاراتتو از یک گوشی بگی اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد

AlirezaVB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی روی گوشیهای جاوا بازی یا نرم افزار نمیشه نصب کرد؟؟
چون الان گوشیهای جدید و گرونی تولید شدن که سیمبیان ندارن، مثل Sony Ericsson W810i و خیلی های دیگه حتی نوکیا هم بعضی از گوشیهای جدیدی که در دست تولید داره سیمبیان ندارند، مثل Nokia 6280 و Nokia 6111 البته اگه اشتباه نکرده باشم.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نه بازیها و برنامه های سیمبین مخصوص اسمارتفونهاست برنامه های جاوات هم داریم و همینطور بازیهایی برای ویندور و لینوکس و ... بران انواع گوشیها بستگی به سیتم عاملشون از هر کدوم از این برنامه ها استفاده میکنن که برای جاوا نوشتی ظاهرا از همه سختره به همین خاطر برنامه های سیمبین بیستره

بالا