• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا بگید سئو سایتمان چطور است ؟

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام دوستان پرشن تولز و عزیزان سئو خسته نباشید .

حقیقتا چند مدتی پیش بر اساس کدنویسی اساسی که در سایت انجام دادیم کل سایت را بهم ریختیم و دوباره کدنویسی کردیم .همین موضوع باعث شد سئو سایت بر هم بریزد و چون قالب و اسکریپت اختصاصی کدنویسی شده دسترسی به افزونه و چیز خاصی نداریم ولی هر قسمتی که بخواهیم در کمترین زمان کدنویسی میکنیم .
فردی بود متخصص سئو که با ما همکاری داشتند و خیلی هم کارشان مفید بود ولی ازدواج کردن و الان دیگه وقت کافی ندارن برای ما بزارن

من از دوستان سئو انجمن خوب پرشن تولز تقاضا دارم اگر وقت کافی و آزاد دارند بعنوان یک تفریح کاری به سایت ما سر بزنند و از نظر سئو آنالیز کنند . هر اطلاعاتی هم نیاز باشه میفرستم .

سایت های رقیب ما به شدت در حال جلو افتادن هستند در جالیکه آنها محتوای بی کیفیت تر و کمتری دارند .

آدرس سایت :‌ avasam.ir

با احترا م

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام

طبق نگاه کوتاهی که به کدهای قالبتون انداختم یکی از مشکلات اصلی و فعلیتون رعایت نکردن هدینگ (headings) هستش.

لینک های خروجی سایتتون هم , همه شون نوفالو هستند (بهتره کمی تعامل داشته باشید . گوگل خوشش نمیاد از این موضوع)

• Like
Reactions: oio

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
با سلام

طبق نگاه کوتاهی که به کدهای قالبتون انداختم یکی از مشکلات اصلی و فعلیتون رعایت نکردن هدینگ (headings) هستش.

لینک های خروجی سایتتون هم , همه شون نوفالو هستند (بهتره کمی تعامل داشته باشید . گوگل خوشش نمیاد از این موضوع)
خیلی ممنونم . اما چرا باید برخی لینک های خروجی نوفالو باشه ؟
هدینگ هم در متون و محصولات درج شده و لی در صفحات دیگه نه

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
خیلی ممنونم . اما چرا باید برخی لینک های خروجی نوفالو باشه ؟
هدینگ هم در متون و محصولات درج شده و لی در صفحات دیگه نه

درود
بنده عرض نکردم که نوفالو باشند . بلکه گفتم برای تعامل بیشتر بهتره که لینک های خروجیتون نوفالو نباشند .

------------------

مورد بعدی این که حتما از Schema استفاده کنید ...

در حال حاضر وبسایت شما از این قابلیت استفاده نمیکنه . (میتونید از گوگل و اموزش های سطحی کمک بگیرید)

• Like

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
درود
بنده عرض نکردم که نوفالو باشند . بلکه گفتم برای تعامل بیشتر بهتره که لینک های خروجیتون نوفالو نباشند .

------------------

مورد بعدی این که حتما از Schema استفاده کنید ...

در حال حاضر وبسایت شما از این قابلیت استفاده نمیکنه . (میتونید از گوگل و اموزش های سطحی کمک بگیرید)
خب این معیار چطور تعیین میشه چطور و چه تعداد لینک های خروجی باید نوفالو یا فالو باشه ؟ مقاله ای دارید در این مورد ؟‌ ممنون

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
خب این معیار چطور تعیین میشه چطور و چه تعداد لینک های خروجی باید نوفالو یا فالو باشه ؟ مقاله ای دارید در این مورد ؟‌ ممنون
لینک سازی به خارج سایت:

در هنگام ایجاد لینک به بیرون از سایت بهتر است لینک‌های ایجاد شده به شکل نوفالو باشد (از کلمه بهتر است استفاده شده و نگفتیم حتما همه لینک‌های خارجی در سایت شما نوفالو باشند)، چرا که با این عمل شما به ربات‌ها می‌گویید که لینک را جدی نگیرد و یا به عبارتی می‌گویند من صحت سایت لینک شده را تایید نمیکنیم و این موضوع را به ربات گوگل می‌سپارم. سعی کنید به سایر سایت‌های معتبر هم موضوع لینک دهید تا مطالب شما اعتبار بیشتری کسب کند حال اینکه این لینک نوفالو باشد یا نباشد بستگی به سایت و سیاست‌های شما دارد ولی دادن لینک فالو به سایت‌های معتبر و حتی برخی سایت‌ها که در ظاهر مناسب هستند چیزی از اعتبار سایت شما کم نمیکند.

منبع : https://mizfa.com/blog/nofollow-links/

• Like

webwix.ir

Registered User
لایک‌ها
40
لینک سازی به خارج سایت:

در هنگام ایجاد لینک به بیرون از سایت بهتر است لینک‌های ایجاد شده به شکل نوفالو باشد (از کلمه بهتر است استفاده شده و نگفتیم حتما همه لینک‌های خارجی در سایت شما نوفالو باشند)، چرا که با این عمل شما به ربات‌ها می‌گویید که لینک را جدی نگیرد و یا به عبارتی می‌گویند من صحت سایت لینک شده را تایید نمیکنیم و این موضوع را به ربات گوگل می‌سپارم. سعی کنید به سایر سایت‌های معتبر هم موضوع لینک دهید تا مطالب شما اعتبار بیشتری کسب کند حال اینکه این لینک نوفالو باشد یا نباشد بستگی به سایت و سیاست‌های شما دارد ولی دادن لینک فالو به سایت‌های معتبر و حتی برخی سایت‌ها که در ظاهر مناسب هستند چیزی از اعتبار سایت شما کم نمیکند.

عالی بود

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
لینک سازی به خارج سایت:

بسیار عالی و ممنون از توضیحات شما ...

آیا راه کاری برای اینکه در SERP هم رتبه ی بالایی در کلمات کلیدی مثل آموزش کاتلین کسب کنیم دارید ؟‌

بالا