naderrostami
Registered User
با 2 دلار سرمایه $6,250 برداشت کنید.
این سایت از پتانسیل درآمد زایی خوبی برخورداره ، بطوریکه اگر شما تنها 5 نفر زیر، مجموعه داشته باشید و آنها هم به همین ترتیب عمل کنند، در پایان بیش از 6,250
دلار به حساب شما واریز میشود ، تنها با سرمایه گذاری 2 دلار لیبرتی رزرو.
مرحله ۱: 5
مرحله ۲ : 25= 5*5
مرحله ۳ : 125= 5*25
مرحله ۴ : 625=5*125
مرحله ۵ : 3125=5*625
مرحله ۲ : 25= 5*5
مرحله ۳ : 125= 5*25
مرحله ۴ : 625=5*125
مرحله ۵ : 3125=5*625
- 3125 نفر که 2 دلار حق عضویت را به شما بپردازند میشود 6250 دلار که با قیمت امروز میشود چیزی حدود 23میلیون و 750هزار تومان.
" اگر همین محاسبات را برای ۱۰ عضو در هر مرحله انجام دهید به عدد غیرقابل باور 12500 دلار می رسید !!! "
نکته مهم:
این سایت به هیچ وجه کلاهبردار نیست چون اصلا سایت مدیر یا ادمین نداره و در ضمن درآمد شما مستقیما به شماره حساب لیبرتی رزرو شما واریز میشه و سایت دخالتی نداره پس خیالتون راحت باشه.
این سایت از گروه سایتهای زیرمجموعه گیری ( MLM ) است ، برای شروع کار تنها به دو دلار لیبرتی رزرو نیازدارید . ثبت نام در این سایت شامل ۳ مرحله زیر است :
1- در مرحله اول در جلوی نفر ردیف اول نفرات گزینه Pay $2 now را میبینید که با ۱کلیک بر روی آن وارد صفحه پرداخت توسط لیبرتی رزرو میشوید و مبلغ 2 دلار را پرداخت میکنید
2-در مرحله دوم با کلیک بر روی CONTINUE وارد صفحه ثبت نام میشوید که باید ایمیل ،
شماره حساب لیبرتی رزرو ، یوزر نیم و پسورد خودتون برای خودتون انتخاب کنید .
3-در آخر به شما یک لینک رفرال میدهد که از آن برای زیر مجموعه گیری استفاده میکنید .
1- در مرحله اول در جلوی نفر ردیف اول نفرات گزینه Pay $2 now را میبینید که با ۱کلیک بر روی آن وارد صفحه پرداخت توسط لیبرتی رزرو میشوید و مبلغ 2 دلار را پرداخت میکنید
2-در مرحله دوم با کلیک بر روی CONTINUE وارد صفحه ثبت نام میشوید که باید ایمیل ،
شماره حساب لیبرتی رزرو ، یوزر نیم و پسورد خودتون برای خودتون انتخاب کنید .
3-در آخر به شما یک لینک رفرال میدهد که از آن برای زیر مجموعه گیری استفاده میکنید .
- - در این تاپیک قصد داریم با کمک به همدیگر در گرفتن زیر مجموعه کمک کنیم تا بتوانیم پس از مدت مشخص به درآمد قابل توجهی برسیم ، این امر فقط در صورت کمک شما دوستان محقق میشود.
لینک ثبت نام نفر اول غیر فعال شد
لینک ثبت نام نفر دوم غیر فعال شد
لینک ثبت نام نفر 1.1 غیر فعال شد
[URL="http://www.work4lr.com/?reffer=pmforlife"]لینک ثبت نام نفر سوم فعال شد .[/URL]
نکته ی مهم
(کسانی که با لینک استاتر عزیز " naderrostami " عضو شوند ، 50 سنت از من ، 25 سنت از استارتر و 25 سنت هم از کاربر viphyip جایزه دریافت میکنند ، لطفا naderrostami و viphyip موافقت خودشون رو اعلام کنند ، که بیشتر سود رو به کاربران برسونیم...نوشته دوست خوبمون captive
من و viphyip موافقت خودمون رو اعلام کردم) البته الان از کاربر pmforlife هم25 سنت هم میدهد جمع این امتیازات $1.25 میشود که در اصل فقط 75 سنت میپردازید برای عضویت
نفراتی که زیر مجموعه من شده اند به ترتیب :
1. ali_12
1.1. r-m
1.2.alijob444
2.reza2kn
2.1.ICantCYou
2.2.Magic45
3.pmforlife
" دوستانی که زیر مجموعه من شده اند لینک عضو گیری خود را برای من پخ کنند تا در این لیست قرار دهم برای عضو گیری همانطور که گفته شد به محض رسیدن به 3 نفر لینک عضو گیری نفر اول فعال میشه و بعد از اون نفر بعدی و به همین ترتیب تا نفر سوم و دوستان باید اعلام کنند زمانی که 2 نفرشون کامل شد مثلا نفر اول 2 نفر گرفت بگه که نفر 2 رو لینکشو فعال کنیم و به همین ترتیب... "
Last edited: