• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا تو کسب درامد کمک کنید

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
من تازه میخام با کامپیوتر و اینترنت درامد داشته باشم.اومدم اینجا دیدم سایتای خیلی زیادی پیشنهاد شده.میشه لطفا بهتریناش رو بهم معرفی کنید که هم مطمین باشه و هم درامدش خوب باشه.من هم از هر کدوم راضی بودم همینجا اعلام میکنم.هم ایرانی و هم خارجی معرفی کنید.از همه متشکرم

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

دوست عزیز اگر منظورت سایتهای کلیکی هست که همینجا بگردی زیاد پیدا میکنی چه ایرانی چه خارجی

هر کدومشونم ایراداتی دارن مثلا سایت تئو باکس که تو امضای من هست فعلا پرداختی نداره و سایت معتبر خارجی که اسمش neobux هست بعضیا میگن میانگین کلیک کاربراش پایینه ولی همین neobux تا حالا فعالیت زیادی داشته و توش mini job هم وجود داره که میتونید انجام بدید

clippi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فعالیت تو این سایتا صبر زیاد میخواد.من خودم اولش که رفتم هی میگفتن نرو الکیه وقت تلف کردنه.روزی 5 دقیقه وقت سرشون گذاشتم الان روزی حدود 20 سنت از 2 سایت درآمد دارم که کفاف سفارش هایی مثل کتاب های e-book و بازی رو میده.
من خودم تو اینا هستم
The Bux
لینک اصلی : The-Bux
لینک زیرمجموعه : Ref Link
Nerdbux
لینک اصلی : Nerdbux
لینک زیرمجموعه: Ref Link

این سایتا باعث درآمد میلیونی هیشکی نشدند و نمیشن ولی برای یه کمک خرج خوبن

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سایتایی که توی امضام هستنو امتحان کن و اگه مشکلی داشتی بگو.

hosiyn20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
هایپ تو امضام رو امتحان کن .
چه تضمینی هست که از همین فردا دیگه سود که هیچی اصل پولتم دیگه ندن؟! حالا شما هر روز بیا بگو سود گرفتی ولی معلوم نیست تا کی ادامه داره.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
چه تضمینی هست که از همین فردا دیگه سود که هیچی اصل پولتم دیگه ندن؟! حالا شما هر روز بیا بگو سود گرفتی ولی معلوم نیست تا کی ادامه داره.

احتمالش همون قدره که یه سایت پی تی سی یا سایتای دیگه کسب درامد از فردا پرداخت نکنند .

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سایت رایگان درامد بیت کوینی
روزانه فقط 5 دقیقه وقت صرف کنید

روش کارش رو میشه توضیح بدین ؟ چند بیت کوین تو یه روز گیرم می آد

؟
برای بدست اوردن بیت کوین ابتدا لازمه شما یه کیف پول یا ادرس بیت کوینی داشته باشین.که میتونید یا یه کیف پول دانلود کنید یا تو سایت زیر یه حساب باز کنید که خیلی سادست و به شما ادرس بیت کوین میده.بعد از این تو لینک امضای من که شما هم بهش اشاره کردین میتونید ثبت نام کنید.و هر اگهی که کلیک کنید متوسط ۱۵ تا ۴۲ میکرو بیت کوین میده و در روز تقریبا ۱۰ تا اگهی داره که اگه کل اگهیها رو بذارید شب کلیک کنید ۵ دقیقه هم نمیشه و با توجه به ارزش ۱۳۰ دلاری هر بیت کوین ارزشش رو داره.
https://blockchain.info/wallet/new

sepehr9876

Registered User
لایک‌ها
26
امضای منم سایت بدی نیست:D

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
اولا که آقا شما احترام خودتو نگه دار:hmm:دوما من خودم گفتم یکی از اون تاپیک هامو ببندم:hmm:
من بهت بی احترامی نکردم که اومدی اینجا قودقود میکنی.اگرم تنت میخاره ادرس و تلفن پخ کن.در خدمتم.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام

خریدار اکانت golden یا ultimate نئوباکس هستم به شرط اینکه طرف قبلا برداشت داشته و مشکلی نداشته باشه.

کسی داشت اطلاع بده

ممنون

بالا