• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا درباره این ارور در گوگل وبمستر راهنمایی کنید

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی مدتی هست با این پیام در گوگل وبمستر روبرو هستم. لطفا بگین باید چکار کنم و اصلا این پیام در رابطه با چی هست؟

New Index coverage issue detected for site httista.ir/
Mar 6, 2018

To owner of httista.ir/,

Search Console has identified that your site is affected by 1 new Index coverage related issue. This means that Index coverage may be negatively affected in Google Search results. We encourage you to fix this issue.

New issue found:

Indexed, though blocked by robots.txt

Fix Index coverage issues

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
در خط اخر سرنخ لازم رو به شما داده شما دسترسی ربات رو برخی محتوای سایت خودتون بستید اما یه نکته بسیار مهم که اغلب فراموش میشه اینه که شما بعد از انلیز فنی باید نقشه سایت یا سایت مپ ویا همون صفحاتی که دستریسشو بستید رو اپ دیت کنید.. مثل این میمونه که شما از طریق سایت مپ به گوگل میگید من میخوام این صفحات و یا محتوای سایت من رو به طور مرتب کرول کنی اما بعدش از فایل ربات دسترسی رو برای گوگل ببندید! این ربات رو گیج میکنه و احتمال پنالتی هم بالا میره چون سیگنال برخی تکنیک های هک سیستم بازدید کننده و یا فریب الگریتم میده...
برای حلش باید اول انلیز فنی دقیق داشته باشید از چه روشی باید استفاده کنید از طریق صفجه یا سایت مپ و بعدش برای صفه و یا محتوا از تگای "نوفالو" استفاده کنید و برای سایت مپ کلاباید محتوایی که دسترسیشو از فایل ربات بستید پاک کنید هرچند گوگل ممکنه توجه نکنه و باز کار خودشو بکنه اما دیگه منجر به ارور نمیشه توصیه اکید دارم که حتما قبلش این محتوا رو به دقت بررسی و انلیز کنید که حذفش و یا عدم اندکسیش چقد در رتبه و اعتبار فعلی سایت شما تاثیر گذار هست و بعد تصمیم به حذف یا بستن دسترسی کنید

بالا