• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا در انتخاب گوشی همکاری کنید

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام

از بین گوشی های زیر کدوم برای خرید ارزش بیشتری داره ؟؟ آخر اخر بودجه 400 - 450 ، حتی 1000 تومان هم نمی تونم بذارم روش.

اولویت : رزولیشن بالا
پردازنده بالا
دوربین خوب

موارد ترجیحی خودم :

Nokia C7
X10
Vivaz

لطفا نظر بدید کدوم بهتره ، توی این رتج قیمت مورد بهتر هم سراغ دارید ؟؟

با تشکر

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
من Nokia C7 دارم
راضی هستم

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
X10 رزولوشن بالا رو داره، روی کاغذ
ولی در عمل یه جاهایی مثل Media وقتی می خواد یه Album Art رو نمایش بده افتضاحه / یا مثلا وقتی تو قسمت Camera هستی داری تصویری که بهت میده رو می بینی نا امید میشی !:D البته عکس گرفتنش بدک نیس !

Vivaz نسبت به C7 از لحاظ سیستم عامل قدیمی تره / کلا اگه قرار باشه با Symbian کار کنی بهتر با همون نسخه ی آخرش کار کنی ... البته حقیقتش با Vivaz کار نکردم خودم !

من باشم بین این سه تا، چون با C7 و X10 کار کردم، C7 رو می گیرم
تنها مشکل C7 نداشتن Auto Focus ... که به نظرم یه ایراده برای دوربینش !:f34r:
البته اینجا یه بحث فنی پیش میاد بین Symbian که آخر خطه با Android که اول راهه... اکثرا در حال حاضر Android رو می پسندن :دی

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
ممنون از دوستان !
اما به نظر نمی اد نوکیا تصمیمی برای جمع کردن سیمبیان داشته باشه و بخواد از اندروید کم بیاره !

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز c7 نوکیا رو از لیستت حذف کن
دوربینش فکوس خودکار نداره
ایکس 10 گزینه خوبی میتونه باشه

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
samsung galaxy sl
به نظر من با توجه به اینکه یک ریال هم نمیتوین بزاری روی قیمت بهترین انتخاب هستش...البته چون آندروید هم هست...
ولی با توجه به اینکه سیستم عامل جزء الویت های شما نیست میتونید گوشی های w7 رو هم در نظر گرفت مثل موزارت و تروفی که هر دو کیفیت صفحه نسبتا خوب و رزولوشن بالا دارند و در بخش دوربین هم عملکرد قابل قبولی دارند....
و در آخر هم اگر دوبین خیلی براتون مهمه میتونید ساتیو بخرید ولی رزولوشن صفحش کمتره از باقی گوشی هاست....

در مورد نوکیا و سیمبین هم باید بگم که خیلی وقته سیمبین نسبت به آندروید کم آورده و به احتمال زیاد هم نوکیا بزنه تو کار گوشی های وین فون 7 .....

بالا