• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا در زمینه نمایش بازدید هر مطلب در وردپرس و قالب فروشگاهی راهنماییم کنید.

سایتم بهش امیدی هست یا نه؟؟؟

• بله :)

Votes: 0 0.0%
  • خیر :(((

• درش رو ببند :(((((((((

• Total voters
    0

arostak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام به همه
من تازه واردم و دقیق نمی دونم باید این سوالمو کجا مطرح می کردم فقط چون سیستم سایتم وردپرس هست اینجا درجش کردم امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
سوالم اینه.
من سایت فروشگاهی دارم که با قالب رایگانی که انتخاب کردم یکی از دوستان بالا آورد سایت رو برام...خودم زیاد چیزی بلد نیستم.خیلی دوست دارم تعداد بازدید هر محصول از فروشگاهم رو بدونم البته اینم بگم این افزونه WP-PostViews رو نصب کردم اوایل میزان بازدید رو برای من نشون می داد اما جدیدا نمی ده(منظور از اوایل 30 روز پیشه)..منم دیگه بهش توجه نکردم کم کم دیدم دیگه تعداد بازدید رو درج نمی کنه نمی دونم چرا !!با اینکه ورودی گوگل هم دارم.لطفا راهنماییم کنید.اگه کد یا افزونه دیگه ای هم در نظر دارید که میزان بازدید رو هم برای من هم برای بازدید کننده های هر محصول نمایش میده ممنونم میشم بهم بگید.
مدت زمان زدن سایتم هم 1ماه 19 روزه...
راستی اگه قالب خوب فروشگاهی که سئو شده باشه سراغ دارید ممنون می شم برای خرید بهم معرفی کنید .
اساتید اگه در مورد فروشگاهم نظر بدن و معایبش رو بهم گوشزد کنند باعث خوشحالیم می شه...
اینم سایتم
http://arostak.ir/

:):(

TROY SYSTEM...DDAUDIO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ما یکی از نمایندگی هی DDAUDIO هستیم تو تهران.....تهرانبارس خیابان 196 شرقی بین 133و 135 بلاک 180 فروشگاه TROT......DDAUDIO

بالا