• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا در مورد آنتي تروجان كمك كنيد

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من از نرم افزار Ad-Aware SE Personal كه يكي از نرم افزارهاي خوب در اين مورده بهمراه SpywareBlaster استفاده ميكنم.
اما اعتراف ميكنم اينها اصلا كافي و كاملا مطمئن نيستند و همين چند روز پيش در اثر اتصال به اينترنت دچار ويروس يا تروجان خيلي كوفتي و مزخرفي شده بودم كه منو خيلي اذيت كرد و با اينكه هر دو نرم افزار فوق رو آپديت هم كرده بودم ولي هيچ فايده اي نداشتند و فقط با آپديت مك آفي بود كه به دادم رسيد. البته اين اتفاقات زياد رخ ميده.

حالا مي خواهم بدونم كه
1- اين به اصطلاح آنتي اسپاي يا اسپاي ور ها چند نوعند وفرق اسپاي با تروجان و ادور و ديالزرو جوكر و... اينها چيه.

2-آيا اينها رو به تنهايي ويروس كش نميشناسه وكافي نيست واز اين جور مطالب و هدفم هم اينه كه براي هر مورد آنتي اونو معرفي كنيد. تا به يك جمع بندي برسيم.

3- ضمنا براي برنامه هاي Trend Micro Anti-Spyware و Anti Trojan Elite و اسپاي بوت بدنبال كرك يا سريال هستم تا بشه اونا رو آپديت كرد و بعد از سي روز هم از كار نيفتند .چون همونطور كه گفتم Ad-Aware SE Personal اصلا كفايت نميكنه و بايد چند تا برنامه از اين نوع هم كنار دست آدم باشه تا در مواقع اضطراري مثل موردي كه گفتم بشه اونا رو به خدمت گرفت.

4-اگه شما هم در اين مورد برنامه اي خوب ميشناسيد معرفي كنيد.البته حتما با سريال و اينها تا قابل آپديت باشه.چون trial اينجور برنامه ها هيچ دردي رو دوا نميكنه.

5- ضمنا يه فايروال خوب معرفي كنيد.اين زون الارم آيا قابل آپديته و آيا جلوي برنامه هاي جاسوسي رو ميتونه بگيره.
ببخشيد خيلي سوال كردم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حتما میدونی اینو دیگه لازمترین چیز برای امنیت یه کامپیوتر تو اینترنت مخصوصا اول انتی ویروسه بعد از اینکه یه انتی ویروس خوب روی سیستمت ریختی اونوقت باید یه anti spyware و یه فایروال خوب هم روی سیستمت بریزی به نظر من بهترین کار الان اینه که یه Internet security روی کامپیوتر بریزه که همه اینا رو توش داره و خاصیتش اینه که سرعت سیسمتون رو نسبت به اینکه بخواین یه انتی ویروس جدا و یه فایروال جدا و یه انتی اسپای ور بریزی خیلی کمتر میگیره و خیلی سریعتره بهترین پیشتهاد برای یه internet security خوب که سرعت کامپیوتر رو هم خیلی نگیره و قابل اطمینان هم باشه zonealarm suite 6 که تو چندتا نشریه معروف مثل pcworld سال پیش به عنوان بهترین internet security انتخاب شده Bitdefender 9 internet security هم بد نیست انتی ویروس خوبی داره ولی به فایروالش اطمینانی نیست

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک آنتی ویروس که در آپدیت شدن قر و قنبیلک نداشته باشه مثل آنتی ویر و یک نرم افزار به نام Ad-Aware که باید همیشه آپدیت و آخرین ورژن باشه و برای کامل شدن امنیت اگر از XP استفاده نمی کنید یک فایروال مانند ZoneAlarm که اون هم باید ورژن جدیدش باشه مشکل شما رو حل میکنه!

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببينم اين اينترنت سكوريتي رو ميشه همزمان با مك آفي رو كامپيوتر داشت واگر نه آيا همون فايروال خالي زون الارم رو ميشه با ويروس كش مك آفي داشت ومنافاتي با هم ندارن.كلا zonealarm suite 6 رو ميشه دانلود كرد.حجمش چقدره.لطف كنيد آدرسشو %

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگر از سایت اصلی دانلود کنی بصورت Trial خواهد بود و باید ک ر ک ش کنی!

بالا