• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنید (تنظیمات افزونه فروشگاهی Easy Digital Downloads)

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
افزونه pdf stamper افزونه ای هستش که پایین صفحات پی دی اف که خریدار از فروشگاه اینترنتی میخره اسم و آدرس و ... خریدار رو درج میکنه اینطوری خریدار نمیتونه از پی دی اف سوء استفاده کنه
میخوام این افزونه رو با افزونه Easy Digital Downloads یکپارچه سازی کنم
خود افزونه pdf stamper اینطوری راهنمایی کرده ولی من چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید (اگه هزینه هم داره بگید)
در ضمن افزونه pdf stamper حدود 40 50 دلار قیمت داره که من مجانی گیر آوردم
هرکی کمک کنه به قید قرعه یک دستگاه از این افزونه بهش اهدا خواهد شد:D:D:D

فایل های ضمیمه

• Document.zip
    1.6 KB · نمایش ها: 12

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
سلام
افزونه pdf stamper افزونه ای هستش که پایین صفحات پی دی اف که خریدار از فروشگاه اینترنتی میخره اسم و آدرس و ... خریدار رو درج میکنه اینطوری خریدار نمیتونه از پی دی اف سوء استفاده کنه
میخوام این افزونه رو با افزونه Easy Digital Downloads یکپارچه سازی کنم
خود افزونه pdf stamper اینطوری راهنمایی کرده ولی من چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید (اگه هزینه هم داره بگید)
در ضمن افزونه pdf stamper حدود 40 50 دلار قیمت داره که من مجانی گیر آوردم
هرکی کمک کنه به قید قرعه یک دستگاه از این افزونه بهش اهدا خواهد شد:D:D:D
یکم بیشتر در مورد این افزونه توضیح میدی دوست عزیز؟
چجوری باعث میشه که خریدار نتونه فایل رو آپلود کنه؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
یکم بیشتر در مورد این افزونه توضیح میدی دوست عزیز؟
چجوری باعث میشه که خریدار نتونه فایل رو آپلود کنه؟
بله حتما
موقع خرید، افزونه مشخصات خریدار مثل اسم و نام خانوادگی و ایمیل و شماره موبایل و .. رو میگیره و خودش در پایین صفحات مشخصات خریدار رو درج میکنه مثلا مینویسه این فایل فقط متعلق به آقای فلانی .با مشخصات ... هستش و کسی شرعا و قانونا اجازه استفاده از این فایل رو نداره و ... اگه این فایل منتشر بشه خریدار مورد پیگیرد قرار میگیره
از طرفی هم پی دی اف رو با نرم افزار های موجود طوری قفلش میکنید که اجازه ادیت نداشته باشه اینجوری خریدار مراقب خواهد بود فایلش تو اینترنت منتشر نشه چون عواقبش به عهده خودشه
یک روش صددرصدی برای حفظ کپی رایت نیست ولی از هیچی خیلی بهتره
مشکل اینه که میخواد افزونه edd که مشخصات خریدار رو میگییره به افزونه pdf stamper که مشخصات رو در پی دی اف درج میکنه متصل کنم
دوستانی که میدونند نحوه اتصال چجوریه کمک کنند لطفا!!!
تو فایلی که در پست اول گذاشتم توضیحات هست ولی من بلد نیستم چیکار کنم

بالا