• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنید مشکل از بازدید

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوتسان بنده چندین بار چنین سایت های مینبیم ولی موندم که درستش کدومه ممنون میشم اگر کسی دقیق میدونه بگه قضیه اینا چیه
ببیند سایتی است که رتبه خوبی داره و .با تمام امارگیر ها که در سایت گذاشته میشه بازدید بین 7هزار ای پی رو نشون میده وهمچنین پاپ که درسایت قرار میگیره درامدش برای این بازدید درسته ولی وقیتی وب مستر تولز بررسی میشه بازدید کننده رو 2500ای پی نشون میده
یعنی تو قسمت ترافیک Search Analytics 2500نشون میده
الان کدوم درسته وباید باور کرد و از امارگیر ها چک میشه تمام ورودی ها از گوگل
عکسی گذاشتم ببیند بازدیدش به نظرتون چقدره
ممنون میشم استادان یه راهنمایی بکنن جریان چیه

فایل های ضمیمه

• ggogie.jpg
    ggogie.jpg
    115.9 KB · نمایش ها: 6

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

:general505: دوست عزیز خوب این که واضح هست ببینید ما 2 نمایشگر بازدید داریم بازدید کنندگان و بادید کننده

:: بازدید کنندگان یعنی کسانی که به سایت وارد میشوند و در کل صفحات شروع به فعالیت میکنند تنها با یک ای پی

:: بازدید کننده یعنی کسانی که با یک ای پی مجزاء وارد سایت مشوند

:general408: مثال افزونه شمارنده وردپرس که از هر نمودار 2 نسخه داره بازدید کننده و بازدید کنندگان

:general406: درون وبمستر هم به همین منوال بوده که تنها بازدید کننده را نمایش میدهد .

:general709: سوال دیگری بود در خدمتم

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
:) با سلام و خسته نباشید

:general505: دوست عزیز خوب این که واضح هست ببینید ما 2 نمایشگر بازدید داریم بازدید کنندگان و بادید کننده

:: بازدید کنندگان یعنی کسانی که به سایت وارد میشوند و در کل صفحات شروع به فعالیت میکنند تنها با یک ای پی

:: بازدید کننده یعنی کسانی که با یک ای پی مجزاء وارد سایت مشوند

:general408: مثال افزونه شمارنده وردپرس که از هر نمودار 2 نسخه داره بازدید کننده و بازدید کنندگان

:general406: درون وبمستر هم به همین منوال بوده که تنها بازدید کننده را نمایش میدهد .

:general709: سوال دیگری بود در خدمتم

ممنون بابت توضیح
دوست عزیز بنده میدونم که بازدید کننده با بازدید یا بازدید کنندگان چیه !! چیزه سادی است
بنده بازدید رو نمیگم بنده ای پی یکتا رو میگم یا همون بازدید کننده رو میگم
ولی سوال من این نبود سوال من اینه الان باید کدوم قبول داشت وب مستری که 2500 ای پی نشون میده یا امارگیر و درامدی که 7هزار ای پی رو نشون میده و بازدید کننده امارگیر نشون دهنده اینه که ورودی ها از گوگل است ولی تو گوگل وب مستر چیز دیگه نشون میده

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) خوب از نظر من وبمستر خیلی بهتر بوده و از اون بهتر گوگل انالایز که من به تمام مشتریها پیشنهاد میکنم .

بالا