• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنید >>>کدامیک: Galaxy S5 یا Note 3 <<< لطفا راهنمایی کنید

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان
بنده می خواستم یکی از این دو گوشی رو برای شنبه سفارش بدم تهیه کنم و شدیدا به راهنمایی نیاز داشتم فقط دو نکته قبل از توضیحات و نظر خودم:
1- به هیچ وجه گوشی دیگری پیشنهاد نکنید
2- هر دو رو می تونم تهیه کنم
از طرفی Note 3 گوشی بزرگی هستش که یک قلم کارآمد هم داره. با خرید اون دیگه نیازی به خرید کارت حافظه هم ندارم چون 32 گیگ هستش.
از طرف دیگه S5 جدیدتره و مثل Note 3 حدود یک سال از معرفی اون نمی گذره. صفحه نمایش با کیفیت تری داره و دوربین هم بهتره. همچنین رنگ آبی هم مد نظرم بو چون خیلی قشنگ کار شده
اهداف من: سهولت در اینترنت گردی (منظور به نبود محدودیت در صفحه نمایش هستش) و بازی
لطفا بعد از اعلام نظرات خود، این سوالات هم جواب بدید:
1- افرادی که Note 3 دارند آیا شاهد کرش کردن بازی های مانند GTA San Andreas و Nova هستند؟ یک سری ویدئو دیدم که دلیلش رو نمیدونم اما این دستگاه توی اجرای یک سری از بازی ها ظاهرا کرش می کنه و علت اون رو عده ای نوع چیپ ست می دونند.
2- صفحه نمایش S5 برای اینترنت گردی کوچک نیستش؟
ممنون میشم دوستان نظرات خودشون رو اعلام کنند

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
اگه نیازهاتون وبگردی و بازی هست باید تبلت 10 اینچی تهیه کنید چون لذت بازی و وبگردی و فیلم دیدن و بقیه موارد بیشتر از بقیه سایزهاست البته اگه با سایز ده اینچ مشکل نداشته باشید اگر هم حتما میخواید بین این دوتا یکی رو انتخاب کنید به نظرم GS5 بهتره چون سخت افزار قوی تری داره از همه لحاظ از GN3 بهتره ولی متاسفانه وبگردی توی صفحه نمایش کوچک لذت چندانی نداره باز هم انتخاب با خودتونه.

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه نیازهاتون وبگردی و بازی هست باید تبلت 10 اینچی تهیه کنید چون لذت بازی و وبگردی و فیلم دیدن و بقیه موارد بیشتر از بقیه سایزهاست البته اگه با سایز ده اینچ مشکل نداشته باشید اگر هم حتما میخواید بین این دوتا یکی رو انتخاب کنید به نظرم GS5 بهتره چون سخت افزار قوی تری داره از همه لحاظ از GN3 بهتره ولی متاسفانه وبگردی توی صفحه نمایش کوچک لذت چندانی نداره باز هم انتخاب با خودتونه.
ممنون دوست عزیز
البته من تبلت داشتم و اون رو فروختم. دوست داشتم هر دو دستگاه رو همیشه کنار هم داشته باشم. در صورت خرید جداگانه همیشه باید هر دو کنارم باشه، با یکی برم اینترنت، اون یکی بازی، بعد دوباره تماس ... برای این می خواستم یک اسمارت فون قوتی یا فبلت بخرم.
تفاوت سایز صفحه نمایش S5 و Note 3 خیلی واضحه؟ کسی با اون اینترنت گردی داشته؟

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
ممنون دوست عزیز
البته من تبلت داشتم و اون رو فروختم. دوست داشتم هر دو دستگاه رو همیشه کنار هم داشته باشم. در صورت خرید جداگانه همیشه باید هر دو کنارم باشه، با یکی برم اینترنت، اون یکی بازی، بعد دوباره تماس ... برای این می خواستم یک اسمارت فون قوتی یا فبلت بخرم.
تفاوت سایز صفحه نمایش S5 و Note 3 خیلی واضحه؟ کسی با اون اینترنت گردی داشته؟
بله اونجوری که من دیدم تو عکسا خیلی واضحه یعنی اصلا هم اندازه نیستن بیشتر از نیم اینچ توی اندازه ی صفحه نمایش اختلاف دارند

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
اس 5 جی 900 اچ من داشتم زیاد داغ میکرد ولی نوت 3 داغ نمیکرد ولی اس 5 نسخه اروپا رو نمیدونم

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اس 5 جی 900 اچ من داشتم زیاد داغ میکرد ولی نوت 3 داغ نمیکرد ولی اس 5 نسخه اروپا رو نمیدونم
این مورد خیلی جالبه چون یکی در میون گزارش میشه! یکی میگه داغ کرد، یکی میگه اصلا چنین تجربه ای نداشتم
شما که با هردو کار کردید کدوم رو ترجیح می دید؟

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
من اگه اس5 داغ نکنه اس 5 رو ترجیح میدم ولی با در نظرداشت داغ کردن نوت 3 بهتره البته من نسخه اروپا رو داشتم

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
ولی اونجوری که من دیدم گوشی هایی که سامسونگ با پردازنده ی خودش یعنی Exynos تولید میکنه گزارش های بیشتری در مورد داغ شدن و یا حتی منفجر شدن قاب پشتی دادن در صورتی که این آمار توی گوشی هایی که با پردازنده ی مثلا Snapdragon 800 میسازه خیلی کمه و یا حتی وجود نداره.

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
ولی اونجوری که من دیدم گوشی هایی که سامسونگ با پردازنده ی خودش یعنی Exynos تولید میکنه گزارش های بیشتری در مورد داغ شدن و یا حتی منفجر شدن قاب پشتی دادن در صورتی که این آمار توی گوشی هایی که با پردازنده ی مثلا Snapdragon 800 میسازه خیلی کمه و یا حتی وجود نداره.
خب منم همینو میگم نسخه اروپا پردازنده اسپاندراگون داره دیگه

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکته جالب اینجاست که حالا می گند Snapdragon پشتیبانی ضعیفتری داره :general405:

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
پشتیبانی هیچ کدوم ضعیف نیست هر دو همراه با گارانتی عرضه میشن و تفاوتشون فقط در نوع پردازنده ها و تعداد اون هاست فقط نسخه اروپا توی ایران کمه و به سختی پیدا میشه.

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پشتیبانی هیچ کدوم ضعیف نیست هر دو همراه با گارانتی عرضه میشن و تفاوتشون فقط در نوع پردازنده ها و تعداد اون هاست فقط نسخه اروپا توی ایران کمه و به سختی پیدا میشه.
آهان ... خیلی ممنون
بعد از نظر حمل و نقل چطور؟ Note 3 دردسر ساز نیست؟ آدم میتونه راحت بیرون کار کنه، شماره بگیره و غیره؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
علت این ترجیح هم خوب میگفتی داداش :D ممنون
كيفت بدنه بهتر
ال سي دي بزرگ تر
تكنولوژي تاچ و قلم كارا تر
اگر اشتباه نكنم يك گيگ رم بيشترم داره
براي منم دوربين مهم نيست اصلا ايفونم دارم اون سنسورام برام كارا نيست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2

Arash93