• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنید

abby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من سطح زبانم تا وسط های کتب New interchange(blue book) بوده البته یک سال پیش و بعد سزبازی رفتم. الان بد جوری گیر یک Ielts هستم. به نظر شما الان برم کلاس تا سطح زبانم قوی بشه یا برم کلاس های Pre ielts؟ لطفا راهنمایی کنید.کلاس خوب سراغ دارید؟

iraqi89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهتر است برید کلاس تا سطح زبانتون قوی بشه

iraqi89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من رفتم موسسه زبان کیش
در تهران
خیلی خوب بود

abby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رفتم موسسه زبان کیش
در تهران
خیلی خوب بود

من قبلا کلاس کیش میرفتم اون موقع کتابش head way بود.من آن موقع تا سطح E4 آنجا میخوندم(شعبه میرعماد). من پرسیدم میگن شعبه ناهید فشرده میشه خوند(در تهران). اما فکر کنم خیلی طول میکشه. جایی سریعتر و بهتر کسی سراغ داره؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
موسسه اریانپور و سفیر هم بدک نیستن ....
اریانپور رو که همه بلدین
اینم سفیر:h*ttp://www.gosafir.com/Educatinalsystem/Thebranches/tabid/192/Default.aspx

abby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موسسه اریانپور و سفیر هم بدک نیستن ....
اریانپور رو که همه بلدین
اینم سفیر:h*ttp://www.gosafir.com/Educatinalsystem/Thebranches/tabid/192/Default.aspx

مرسی از راهنمایی شما. بین آریانپور و کیش و سفیر کدوم از همه بهتره؟ لطفا اگه میدونید کمک کنید.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از راهنمایی شما. بین آریانپور و کیش و سفیر کدوم از همه بهتره؟ لطفا اگه میدونید کمک کنید.

کتاب کیش الان Total English است که کتاب واقعا خوبیه. ولی کتابهای دو آموزشگاه دیگه فکر کنم Interchange است که من تجربه خوندنشون رو ندارم.

هر ترم کیش 40 ساعته. در روش فشرده هر هفته 5 روز و هر روز هم 4 ساعت کلاس باید شرکت کنید. (کلا 21 ترم تا آخر UI هست).

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
آموزشگاهاي زبان مجتمع فني تهران چطوره؟
كسي رفته؟

بالا