• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنین

sheyda_0032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه گوشی می خوام قیمت حدود 400000 تومن یا کمتر :blush: به زیباییش اهمیت میدم. ترجیح میدم مشکی باشه.ولی نشد مهم نیست.نوکیا باشه عالیه .. سامسونگ باشه خوبه ... مارک دیگه هم باشه اشکال نداره ولی پنتک یا زیمنس زیاد دوست ندارم:( ... کارایی عکس گرفتن گوش دادن mp3 دفتر تلفن با عکس سرویس اینترنت
یا هو مسنجر هم روش کار کنه :D اینا مهمه اگه صفحه نمایشم به تماس حساس باشه نور علی نور میشه. اگه منو راهنمایی کنین یک دنیا ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگه یاهو مسنجر رو بی خیال بشی....چون اکثر گوشیها همچین امکانی رو ندارن یا اونایی که دارن گرونن مثل o2 xda atom که من خودم دارم استفاده میکنم که یاهو مسنجرش هم عالی کار میکنه....

این یکی رو بزاری کنار میتونی یه Z610 سونی اریکسون بخری که خیلی خیلی خوشگل و نازه...

sonyericsson-z610-01.jpg

برای صفحه لمسی هم چیز خوب گیر نمیاد تو این قیمت باید بری بالای 600 تومن....مثل p990 یا همین گوشی خودم atom....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
15 روز قبل 460 بود جمهوری...

الان ممکنه 420 هم گیر بیاد ...شاید هم کمتر....

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای صفحه لمسی هم چیز خوب گیر نمیاد تو این قیمت باید بری بالای 600 تومن....مثل p990 یا همین گوشی خودم atom....
دست شما درد نکنه دیگه مازیار خان
39.gif
دیگه حالا s200 ما چیز شدش اونم از نوع بدش
39.gif
69.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دست شما درد نکنه دیگه مازیار خان
39.gif
دیگه حالا s200 ما چیز شدش اونم از نوع بدش
39.gif
69.gif

آخ آخ.....:D نه بابا s200 شما رو سر ما جاداره....به کل فراموشش کرده بودم....البته خب اونم همچین ارزون نیست دیگه...حدود 500 باید باشه نه؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آخ آخ.....:D نه بابا s200 شما رو سر ما جاداره....به کل فراموشش کرده بودم....البته خب اونم همچین ارزون نیست دیگه...حدود 500 باید باشه نه؟؟

خواهش می کنم قربان، قد و بالای رعنای شما جاش روی ابراس
39.gif
45.gif
... یخورده ای ارزون تره.. 470
38.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مگه گناهه داشتنش؟
286.gif

نه اقا چه گناهی؟ مگه من گفتم گناهه؟! یکی از همکارام هم داره .. البته جدیدا جناب رییس بنده هم رفته اس 200 خریده 505 تومن .. کلا با استایلش حال میکنم .. فقط حیف دوربینش فلاش نداره .. از اون معدود پی پی سی هایی هست که دوسشون دارم .. مبارکت باشه :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه اقا چه گناهی؟ مگه من گفتم گناهه؟! یکی از همکارام هم داره .. البته جدیدا جناب رییس بنده هم رفته اس 200 خریده 505 تومن .. کلا با استایلش حال میکنم .. فقط حیف دوربینش فلاش نداره .. از اون معدود پی پی سی هایی هست که دوسشون دارم .. مبارکت باشه :)

خیلی خیلی ممنون:) منم جدا از استایلش، باهاش خیلی حال می کنم، با اینکه cpu ش قوی نیست، ولی کلاً می شه همه جور کاری باهاش کرد... اگه از خیر cpu ی کند و منگل نماش بگذریم، خیلی چیز خوب و مامانیه:happy:

sheyda_0032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی لطفا قیمت گوشی خودت که گفتی گرونه بنویس من با بابام یه صحبت بکنم پولشو اون میده ... عکس که زدی هم توی گوشیش سفیده :( خوشگل هم هستش ولی من یاهو مسنجر خیلی دوست دارم :) مرسی روش فکر میکنم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی خیلی ممنون:) منم جدا از استایلش، باهاش خیلی حال می کنم، با اینکه cpu ش قوی نیست، ولی کلاً می شه همه جور کاری باهاش کرد... اگه از خیر cpu ی کند و منگل نماش بگذریم، خیلی چیز خوب و مامانیه:happy:

گفتی سی پی یو یاد این همکارم که گفتم اس200 داره افتادم .. اون اول که خریده بود(الان فک کنم یه دو سه ماهی ده باشه) یه روز تو شرکت داشت مثه بنز! روش نرم افزار و برنامه میریخت این یارو هم که هول تر از من داشت کلی برنامه و اهنگ و فیلم و دری وری همزمان میریخت رو گوشی یهو گوشیش هنگ کامل کرد هر کاری هم که کرد بالا نمیومد .. اخرش برد اونجا که خریده بود نمیدونم یارو چیکار کرد البته پول نگرفته بود و فلش اینا هم نشده بود درست شد .. یه خوبی که داره به نظرم همین کیبرد نداشتنشه .. همین هم باعث شده گوشی اصلن بزرگ به نظر نیاد(بر خلاف 99.99%پی پی سی ها) همینطور قطرش هم به طرز فجیحی کم بشه و کلا خیلی خوشدسته .. سلیقت خوبه;) البته نه در مورد سونی :p // به هرحال امیدوارم گوشی تو هیچوقت دچار مشکل نشه هی با مدادش رو اسکرینش تلق تلق کنی و حالشو ببری! :)

بالا