• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا مقایسه کنین

sheyda_0032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه قیمت این گوشی ها رو میدونین لطفا بگین و اگه آشنایی دارین مقایسه کنین:blush: مرسی
sony Ericsson k510
sony ericsson k750
nokia n70
nokia n93
sony ericsson v630i
sony ericsson w850
sony ericsson so505is

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب! چقدر انتخاب هات زیاده! من زیاد توی قیمت وارد نیستم ولی این گوشی ها:
k510 : گوشی خوبیه! اما یه ایراد خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ! مموری نمی خوره!
k750 : یکی از گوشی های موفق این چند سال بوده! البته بین سونی اریکسون ها! دوربین خوبی داره. تقریبا بهتربن دوربین 2 مگا پیکسلی!
n70 : یکی از پرفروش ترین گوشی های سری n! دوربین خوبی داره! اسمارت فون هم هست!
n93 : بهترین دوربین بازار! از لحاظ کیفیت چون چند تا 5 مگا پیکسلی هم هست تو بازار! بهترین کیفیت ضبط ویدئو! بهترین همه چیز! البته اگه پولشو داشته باشی!
v630 : خوبه! تقریبا همون k750 با این تفاوت که umts هستش که البته تو ایران کاربرد نداره! و دوربینش هم اوتو فوکوس نداره!
w850 : یه واکمن خوب با کیفیت بالای پلیر! دوربنش هم اوتو فوکوس نداره!

نتیجه ی اخلاقی: اگه بهترین بین اینها رو می خوای، بدون شک n93 هست. ولی قیمت خیلی بالایی داره! اگه بهترین با کمترین قیمت رو می خوای، k750 خیلی عالیه! w800 رو هم نگا کن! همون k750 ولی موزیک ادیشن!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
k750 پرفروشترین گوشی سال بوده و N93 هم 3 مگاپیکسل هست ( نه 5 مگا) و زوم اوپتیکال داره ولی طبق گفته Gsmarena کیفیت دوربینش از n73 پایینتره.

اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد . ضمن اینکه راجع بهشون اگه سرچ کنید همین جا کلی مطلب پیدا میشد.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
اگه قیمت این گوشی ها رو میدونین لطفا بگین و اگه آشنایی دارین مقایسه کنین:blush: مرسی
sony Ericsson k510
sony ericsson k750
nokia n70
nokia n93
sony ericsson v630i
sony ericsson w850
sony ericsson so505is

اینا که هیچ تناسبی با هم ندارند:blink:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
sony Ericsson k510
sony ericsson k750
nokia n70
nokia n93
sony ericsson v630i
sony ericsson w850
sony ericsson so505is

باید بگی چی از گوشی میخوای. و گرنه همه این گوشیهایی که نوشتی خوبند تقریبا

sheyda_0032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید بگی چی از گوشی میخوای. و گرنه همه این گوشیهایی که نوشتی خوبند تقریبا

تناسب دارن چون یه دقت کنی میبینی همشون هم خوشگلن هم مشکین هم به قول خودت گوشی خوبی هستن
:rolleyes: امکاناتی که من از گوشی می خوام تو خیلی از گوشی ها هست من نه از موبایل به عنوان دوربین فوق العاده انتظار دارم نه می خوام کار کامپیوتر برام بکنه برا همین خوشگلیش مهمه:p ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
تناسب دارن چون یه دقت کنی میبینی همشون هم خوشگلن هم مشکین هم به قول خودت گوشی خوبی هستن
امکاناتی که من از گوشی می خوام تو خیلی از گوشی ها هست من نه از موبایل به عنوان دوربین فوق العاده انتظار دارم نه می خوام کار کامپیوتر برام بکنه برا همین خوشگلیش مهمه

تناسب دارن؟! k750 گوشی پارسال هست و جاوا ولی N93 گوشی تازه وارد بازار شده هست و سیمبین
اولی قیمتش 230 ~ هست ولی دومی 800~ !!
یکی این و دیگه اینکه من همیشه به کسانی که زیبایی گوشی براشون مهمه سامسونگ و LG رو هم پیشنهاد میدم. ضمن اینکه آگه تاشو مشکلی نداره برات V3x , V3i , ... رو هم یه نگاهی بکن .

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
k750 پرفروشترین گوشی سال بوده و N93 هم 3 مگاپیکسل هست ( نه 5 مگا) و زوم اوپتیکال داره ولی طبق گفته Gsmarena کیفیت دوربینش از n73 پایینتره.

اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد . ضمن اینکه راجع بهشون اگه سرچ کنید همین جا کلی مطلب پیدا میشد.

آقای نویزی مایند! این قدر ها هم تعطیل نیستم که ندونم n93 چند مگا پیکسلیه! منظورم این بود که با این که 3.2 داره ولی کیفیت از 5 مگاپیکسلی ها بهتره!
ضمنا خودم هم خوندم راجع به این که n73 کیفیت عکسش از n93 بهتره! اما نکته ی اصلی و نقطه ی قدرت n93 قدرت فیلم برداری اش هست!
ایت gsmarena برای عنوان ریویوو n93 عنوان ringing camcorder رو انتخاب کرده کمه نشون میده قدرت فیلم برداریه n93 خیلی زیاده!
ضمنا خیلی کار عجیبیه که یکی فقط برای خوشگلی و سیاه بودن!!! n93 بخره! 6280 که هستش!
ضمنا این امین هم رفیقمه ها! با هم توی یه مدرسه ایم! همین جوری به در گفتم که دیوار بشنوه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
:rolleyes: امکاناتی که من از گوشی می خوام تو خیلی از گوشی ها هست من نه از موبایل به عنوان دوربین فوق العاده انتظار دارم نه می خوام کار کامپیوتر برام بکنه برا همین خوشگلیش مهمه:p ;)

خوب این دیگه خیلی سلیقه ایه ولی من شخصا نوکیا 5500 نقره ای و N80 مشکی رو میپسندم.
توی گوشیهای ارزونتر هم 6280 یا 6270 یا 6131 و 6233 به نظرم خوبند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقای نویزی مایند! این قدر ها هم تعطیل نیستم که ندونم n93 چند مگا پیکسلیه! منظورم این بود که با این که 3.2 داره ولی کیفیت از 5 مگاپیکسلی ها بهتره!

خوب خسته نباشی....دوربینش از 5 مگا پیکسلی ها هم بهتره؟؟:D :D

نظرت راجع به شارپ 904sh چیه؟ اون همین N93 رو میکنه قاطی باقالی ها....چرا راه دوربریم....همین K800 , N73 از این بهتر عکس میگیرن....

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
همچین حرف منو نوشتی اینگار چیز بدی گفتم! گفتم کیفیت! نه دون دون(پیکسل!) هاش!
باز هم میگم! اگه دقت کنین n93 یه comcorder هست! توی DVD نرم افزارهایی که توشه برنامه ی ویرایش فیلم هست!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا خودم هم خوندم راجع به این که n73 کیفیت عکسش از n93 بهتره! اما نکته ی اصلی و نقطه ی قدرت n93 قدرت فیلم برداری اش هست!
ایت gsmarena برای عنوان ریویوو n93 عنوان ringing camcorder رو انتخاب کرده کمه نشون میده قدرت فیلم برداریه n93 خیلی زیاده!
ضمنا خیلی کار عجیبیه که یکی فقط برای خوشگلی و سیاه بودن!!! n93 بخره! 6280 که هستش!
ضمنا این امین هم رفیقمه ها! با هم توی یه مدرسه ایم! همین جوری به در گفتم که دیوار بشنوه!

خب این که شد عذر بدتر از گناه!:wacko: کیفیت عکسبرداری چه ربطی به فیلمبرداری داره؟
تازه کی گفته از 5 مگاپیکسلی ها بهتره! خودت داری میگی از N73 هم کمتره! مگر اینکه اون 5 مگاپیکسلش LG باشه:p
همون سایت Gsmarena یه جا تو رویووی n93 گفته که با اینکه پول بیشتری برای این گوشی میدید اما نباید انتظار عکسهای با کیفیت تر از N73 و ... رو داشته باشید.

توی گوشیهای شیک نوکیا N80 شدیدا تایید میشه.

ضمنا منظور جمله آخرت رو نفهمیدم!;) یاد مدرسه که به خیر هیچ! یاد دانشگاه و سربازی هم به خیر:p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوشی خفن خوشکل و تک فقط 8800 .. امکانات خفن نداره ولی دیزاینش یجوراییه از دور بذاری رو سنگ آب میکنش!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

خوب ازونجایی که n93 رو گذاشتی میون انتخاب هات، مشکل بودجه ندارید انگار
73.gif

htc-p3300_00.jpg

HTC P3300
17.gif

هم توی خوشگلی، کــــــــــــــــــل می ندازه، هم کار یه کامپیوتر همراهو برات می کنه
271.gif

sheyda_0032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه از سامسونگ و الجی خوشم نمیاد. یا نوکیا یا سونیی یه گوشی اگه می دونی معرفی کن در صورت امکان سیمبین باشه یا تاشو یا بدون در (کشویی نمیخوام) خوشگل ترجیحا مشکی داشته باشه زیر 300 تومن

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خب این که شد عذر بدتر از گناه!:wacko: کیفیت عکسبرداری چه ربطی به فیلمبرداری داره؟
تازه کی گفته از 5 مگاپیکسلی ها بهتره! خودت داری میگی از N73 هم کمتره! مگر اینکه اون 5 مگاپیکسلش LG باشه:p
همون سایت Gsmarena یه جا تو رویووی n93 گفته که با اینکه پول بیشتری برای این گوشی میدید اما نباید انتظار عکسهای با کیفیت تر از N73 و ... رو داشته باشید.

توی گوشیهای شیک نوکیا N80 شدیدا تایید میشه.

ضمنا منظور جمله آخرت رو نفهمیدم!;) یاد مدرسه که به خیر هیچ! یاد دانشگاه و سربازی هم به خیر:p

منظور خاصی ندارم! جفتمون تو دبیرستان علامه حلی تهران درس می خونیم! سال اول! یادش هم فعلا بخیر نشده!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه از سامسونگ و الجی خوشم نمیاد. یا نوکیا یا سونیی یه گوشی اگه می دونی معرفی کن در صورت امکان سیمبین باشه یا تاشو یا بدون در (کشویی نمیخوام) خوشگل ترجیحا مشکی داشته باشه زیر 300 تومن

شما تکلیفت با خودت روشن هست؟:D :D

اول میگی N93 رو هم جز انتخابهام گذاشتم....بعد میگی زیر 300 باشه؟ حالت خوبه؟ N93 الان 800 تومنه...

بالا