• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا منو راهنمایی کنید

EricRoyal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها. مرسي که اينجارو ميخونيد!
من 250 تومان دارم.البته بيشتر از اين هم نهايتا تا سقف 500 تومان هم ميتونم هزينه کنم ولي دلم نمياد!
2نبال يه گوشي مرد ميگردم که خب اول از همه قيافه داشته باشه!(ترجيها ساده نباشه والا k750 ميگرفتم يا حتي N70) خب دوربين 1.3 به بالا(ترجيها 2 ) کيفيت پخش mp3 خوب(چون گوشي قبليم SL45i بود!) و امکانات ديگه يه گوشي خوب رو داشته باشه(آنتن دهي و ...)
با اين مشخصات(خصوصا ظاهر) تا ديروز مصمم بودم که V3i بخرم تا اينکه يکي از دوستام(که خودش فروشنده هست) بد جوري ازش بدي گفت: 1.سيمبين نداره و يه گوشي کاملا منزوي برات خواهد بود که با هيچ کس نميتوني تبادل اطلاعات داشته باشي! 2.سيستمش ضعيفه! 3.آنتن دهيش خوب نيست! 4.وسايلش گير نمياد!
حالا من نميدونم چه کنم!!!:wacko: خودم عاشق قيافش شده بودم. البته عاشق قيافه ي P7200 از LG هم شدم!
خودم از قبل دوست داشتم NOKIA بگيرم ولي با عذر خواهي از طرفداران NOKIA گوشياش خيلي زشت هستش!!!
البته N90 و N71 رو دوست دارم. ولي از اولي خيلي ايراد شنيدم نسبت به قيمتش!(مثلا vibration نداره!!!) دومي هم که انگار هنو تو بازار نيست!
ميشه منو راهنمايي کنيد دوستان خوووب؟!!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از EricRoyal :
سلام بچه ها. مرسي که اينجارو ميخونيد!
من 250 تومان دارم.البته بيشتر از اين هم نهايتا تا سقف 500 تومان هم ميتونم هزينه کنم ولي دلم نمياد!
2نبال يه گوشي مرد ميگردم که خب اول از همه قيافه داشته باشه!(ترجيها ساده نباشه والا k750 ميگرفتم يا حتي N70) خب دوربين 1.3 به بالا(ترجيها 2 ) کيفيت پخش mp3 خوب(چون گوشي قبليم SL45i بود!) و امکانات ديگه يه گوشي خوب رو داشته باشه(آنتن دهي و ...)
با اين مشخصات(خصوصا ظاهر) تا ديروز مصمم بودم که V3i بخرم تا اينکه يکي از دوستام(که خودش فروشنده هست) بد جوري ازش بدي گفت: 1.سيمبين نداره و يه گوشي کاملا منزوي برات خواهد بود که با هيچ کس نميتوني تبادل اطلاعات داشته باشي! 2.سيستمش ضعيفه! 3.آنتن دهيش خوب نيست! 4.وسايلش گير نمياد!
حالا من نميدونم چه کنم!!!:wacko: خودم عاشق قيافش شده بودم. البته عاشق قيافه ي P7200 از LG هم شدم!
خودم از قبل دوست داشتم NOKIA بگيرم ولي با عذر خواهي از طرفداران NOKIA گوشياش خيلي زشت هستش!!!
البته N90 و N71 رو دوست دارم. ولي از اولي خيلي ايراد شنيدم نسبت به قيمتش!(مثلا vibration نداره!!!) دومي هم که انگار هنو تو بازار نيست!
ميشه منو راهنمايي کنيد دوستان خوووب؟!!!!

دوستتون اشتباه کرده .حداقل موتورولا وی تری از بهترین گوشیها در آنتن دهی است.
هیچ گوشی جز سری n و سری E و تا حدی N72 و 3250 نوکیا هم خصوصیات مورد نظر شما رو نداره حالا اگر نوکیا نمیخواهید بهتره همون K750 رو بگیرید!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
V3 تا اونجا که من میدونم خوب آنتن میده و کلا گوشی خیلی خوبی هست
ولی از اونجا که من خودم قبلا یه زمانی SL45i داشتم فکر میکنم سری W سونی اریکسون برای شما مناسبتر باشه.
با کمی هزینه کردن بیشتر میتونید W800 بگیرید که هم کیفیت mp3 اون عالی هست و یک رم 512 هم با گوشی هست و هم یکی از بهترین دوربینهای دو مگاپیکسلی رو داره. ولی سیمبین نیست ;) اگه سیمبین بودن براتون خیلی مهمتره میتونید 3250 نوکیا رو بگیرید که البته کیفیت mp3 پایینتری داره و همینطور دوربین دو مگاپیکسلی پایینتر از گوشیهای مشابه. البته قیافه هر کدوم رو قبلش یک نگاهی بکنید از نزدیک ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
ولی از اونجا که من خودم قبلا یه زمانی SL45i داشتم فکر میکنم سری W سونی اریکسون برای شما مناسبتر باشه.
با کمی هزینه کردن بیشتر میتونید W800 بگیرید که هم کیفیت mp3 اون عالی هست و یک رم 512 هم با گوشی هست و هم یکی از بهترین دوربینهای دو مگاپیکسلی رو داره. ولی سیمبین نیست ;) اگه سیمبین بودن براتون خیلی مهمتره میتونید 3250 نوکیا رو بگیرید که البته کیفیت mp3 پایینتری داره و همینطور دوربین دو مگاپیکسلی پایینتر از گوشیهای مشابه. البته قیافه هر کدوم رو قبلش یک نگاهی بکنید از نزدیک ;)

به همه این محاسن رنگ زیبا و نارنجی- شیری اون هست که هوش و حواس رو از سر هر مردی!! میبره .. ختما به امتحان کردنش میارزه ..

ضمن اینکه کی گفته ان 71 نیست تو بازار؟!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
به همه این محاسن رنگ زیبا و نارنجی- شیری اون هست که هوش و حواس رو از سر هر مردی!! میبره .. ختما به امتحان کردنش میارزه ..

w800 خیلی هم رنگ نارنجی خوشرنگی داره:happy: نگرنه اینقدر کسی نمیخریدش!:D
در ضمن یه نگاهی به همین گل و بلبل پشت 3250 بندازید!:D تازه نیست رنگ سبز جوا** و صورتی و ... نداره!:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :

ضمن تایید حرفهای نویزی عزیز چون شما sl45i داشتین( من خودم هم داشتم قبلا) با توجه به اینکه به کیفیت اون عادت دارید هیچ گوشی ای به جز سری w نمیتونه شما رو در مورد موسیقی راضی کنه...پیشنهاد من w800 هست یا اگه پول بیشتر دارین w900 ....

راستی w300 هم هست که تازه حدود 1 ماه تو بازار اومده و مموری هم میخوره . خیلی هم خوشگله// از هردو تای بالا هم ارزونتره....اونم براتون مناسبه

EricRoyal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.آیا مشکلاتی که در مورد V3i گفته شد(به جز آنتن دهی) صحت داره؟ البته چیزای دیگه ای مثل محدودیت یک دقیقه ای ضبط صدا . کیفیت بسیار پایین mp3 player و... هم بود! و آیا با وجود این مشکلات بازم گوشی مناسبی واسه خریدن هستش؟
2.سیمبین به طور دقیق چیه؟ و وجود یا عدم وجودش چه قدر در محاسن یک گوشی تاثیر داره؟
3.قیمت N71,N92,P990 الان چه قدر هست؟و نظرتون راجع به N90 چیه؟همینطور A1000 و A1010 از موتورولا؟ و همینطور گوشیهایimate در همون رنج 500.000 به پایین؟
مرسی اگه این سوالهامم جواب بدید...:blush:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
1 - به غیر از وسایل نه !
2 - یک سیستم عامله که بهت اجازه ی نصب برنامه میده . البته تقریبا اکثر برنامه های خوب سیمبین برای جاوا هم هست
و یکسریش هم در راهه . کلا خیلی نمی تونه سرگرمت کنه . فوقش یک ماه ! ولی mp3 بستگی به خواننده ی مورد علاقت
داره که چند وقت یکبار آهنگ بیرون میده !
3 - نمی دونم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
n90 نگیر- گنده-کیفیت پایین دوربین-قیمت بالا-بدون ویبره
موتورولا هم می گن مصرف باطریش خیلی زیاده(به خاطر linux)- فروشش هم یخورده سخته

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
n90 نگیر- گنده-کیفیت پایین دوربین-قیمت بالا-بدون ویبره
موتورولا هم می گن مصرف باطریش خیلی زیاده(به خاطر linux)- فروشش هم یخورده سخته

برهان خلف : فقط سونی بگیر!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
برهان خلف : فقط سونی بگیر!

نه اصلاً
45.gif
من 500 تومن داشتم یه ppc باحال می گرفتم ! i-mate یا هرچی دیگه...خوب نمی دونستم نگفتم دیگه!

بالا