• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا من رو راهنمایی کنید-مشکل ادامه تحصیل در خارج

gho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من یک مشکل دارم و برام خیلی حیاتیه امیدوارم بتونید کمکم کنید.

من برای مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه utm مالزی برای امسال پذیرش گرفتم. همچنین وقتی که دانشجو بودم پاسپورت سفر علمی یک بار خروج گرفتم که هنوز تا 2 سال دیگه اعتبار داره. اما با توجه به اینکه بیشتر از 6 ماه از فارغ التحصیلی من میگذره و سرباز غایب محسوب میشم ، می خوام ببینم چطور می تونم برم. خیلی برام حیاتیه لطفا کمک کنید. ببینید من پاسپورت معتبر دارم. به نظر شما اگر غیر قانونی تا عراق یا ترکیه برم و از اونجا با هواپیما به مالزی برم می تونه موثر باشه. با توجه به اینکه در صورت خروج غیر قانونی مهر خروج از ایران و مهر ورود به کشور دوم در گذرنامه زده نمیشه ، آیا ممکنه این مسئله مشکل ساز بشه؟
خواهش میکنم کمک کنید. خیلی برام حیاتیه.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام دوستان. من یک مشکل دارم و برام خیلی حیاتیه امیدوارم بتونید کمکم کنید.

من برای مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه utm مالزی برای امسال پذیرش گرفتم. همچنین وقتی که دانشجو بودم پاسپورت سفر علمی یک بار خروج گرفتم که هنوز تا 2 سال دیگه اعتبار داره. اما با توجه به اینکه بیشتر از 6 ماه از فارغ التحصیلی من میگذره و سرباز غایب محسوب میشم ، می خوام ببینم چطور می تونم برم. خیلی برام حیاتیه لطفا کمک کنید. ببینید من پاسپورت معتبر دارم. به نظر شما اگر غیر قانونی تا عراق یا ترکیه برم و از اونجا با هواپیما به مالزی برم می تونه موثر باشه. با توجه به اینکه در صورت خروج غیر قانونی مهر خروج از ایران و مهر ورود به کشور دوم در گذرنامه زده نمیشه ، آیا ممکنه این مسئله مشکل ساز بشه؟
خواهش میکنم کمک کنید. خیلی برام حیاتیه.

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری سربازی ، تو دوره آموزشی با استفاده از پذیرشت دنبال کارای معافیت تحصیلیو بگیری . خیلیا این کارو میکنن . هیچ مشکلی هم برا آینده پیش نمیاد. یکی از دوستای من برای پی اچ دی همین کارو کرد ، وقتیم که از خارج برگشت پدرش 59 ساله شده بود ، ادامه سربازیشو معاف شد :D .اونم مالزی -MMU - اپلای کرده بود. غیر قانونی توصیه نمیشه ،احتمال شر شدنش زیاده.

gho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری سربازی ، تو دوره آموزشی با استفاده از پذیرشت دنبال کارای معافیت تحصیلیو بگیری . .

آخه رفیق من الان سرباز غایب محسوب میشم و سرباز غایب هم تا سربازیشو تموم نکنه حق ادامه تحصیل نداره و معافیت تحصیلی براش صادر نمیشه. اگه غیبت نداشتم که حل بود

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
شما یک کاری کن برو **** وظیفه ببین تاریخ اعزامت کی هست ... آیا اضاف خوردی ؟ اگه نخورده باشی و تاریخ اعزامت نگذشته باشه می تونی معافیت تحصیلی بگیری از نو ولی یکم بعد شیش ماه بعیده ...

rolsback

Registered User
لایک‌ها
0
خب میتونی بدون پاسپورت بری ولی ضمانت از میگیرن+2سال کار برای دولت.من پسر عموام پارسال با همین شرایط رفت هند

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خب میتونی بدون پاسپورت بری ولی ضمانت از میگیرن+2سال کار برای دولت.من پسر عموام پارسال با همین شرایط رفت هند
بدون پاسپورت بره ؟؟ مگه میشه بدون پاسپورت از مرز رد شه ؟

gho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

رفیق مشکل من داشتن گذرنامه نیست. همونطور که گفتم من در دوران دانشجویی گذرنامه گرفتم و هنوز هم معتبره. مشکل اینجاست که من بعد از 6 ماه از فارغ التحصیلی دفترچه سربازی پست نکردم و الان سرباز غایب محسوب می شم و وقتی بخوام از ایران قانونی خارج بشم ، توی فرودگاه هنگام خروج ، سیستم رو چک میکنن میبینن ااااا اسن آقا سربازی نرفته و نمی زارن خارج بشم. ولی گذرنامه ام تو هر کشوری معتبره . ولی وقتی غیر قانونی از ایران خارج بشم دیگه مهر خروج تو گذرنامه نیست و ممکنه مشکل ساز بشه.

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید و بتونید کمک کنید.

تنکیو آل !

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
عزیز یه راه داره

اگه پارتی تو هنگ داشته باشی حله

غیبتتو از کامپیوتر راحت حذف می کنه

برا من الکی غیبت زده بودن رفتم هنگ البته تبریز یه لاک زد رو برگ سبزم از کامپیوتر هم حذف کرد

از اونجا فهمیدم که دست خودشون هست

هیچ مدرک هم نخواستن

برا همین برو دنبال پارتی غیبتت رو حذف کنه البته پولم خرج باید کنی

gho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز یه راه داره

اگه پارتی تو هنگ داشته باشی حله

غیبتتو از کامپیوتر راحت حذف می کنه

برا من الکی غیبت زده بودن رفتم هنگ البته تبریز یه لاک زد رو برگ سبزم از کامپیوتر هم حذف کرد

از اونجا فهمیدم که دست خودشون هست

هیچ مدرک هم نخواستن

برا همین برو دنبال پارتی غیبتت رو حذف کنه البته پولم خرج باید کنی

اگه اینطوری بشه که حله؟!! راستی منظورت از هنگ همون ستاد فرماندهیه یا هنگ مرزی
به قول قدیمیا دست خودشونه همش ، فقط یه کلیک کردنه ! (البته قدیما می گفتن همش یه قلم چرخوندنه)

ایشالا کار ما هم درست بشه و یه سرو سامونی بگیریم.

دوستان لگه نظرات دیگه ای هم دارید مشتاق شنیدنم... به قول قدیما مشتاق دیدار

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگه اینطوری بشه که حله؟!! راستی منظورت از هنگ همون ستاد فرماندهیه یا هنگ مرزی
به قول قدیمیا دست خودشونه همش ، فقط یه کلیک کردنه ! (البته قدیما می گفتن همش یه قلم چرخوندنه)

ایشالا کار ما هم درست بشه و یه سرو سامونی بگیریم.

دوستان لگه نظرات دیگه ای هم دارید مشتاق شنیدنم... به قول قدیما مشتاق دیدار

به این راحتیام نیست . غیبت سنواتی - دیر دفترچه بگیری- دست یگان سربازیت نیست که ببخشن. دست نیروی انتظامیه. شانس بیاری خدمتت به یکی از اعیاد بخوره ، اضافه خدمت سنواتیو میبخشن. برا من یکماه از سربازیم گذشته بود ، عید فطر شد ، 3 ماه اضافه خدمتمو بخشیدن :D

این قانونی که میگی غیبت داشته باشی ،برا ادامه تحصیل ترخیصت نمیکنن ، آره قانونش هست اما در عمل اجراش بستگی به شانست داره. قانونش اینه که مشمولان معافیت کفالت هم اگر غیبت داشته باشند ، حق استفاده از معافیت را ندارن ، اما بگیر نگیر داره. اگر یارو 4 سال خدمت نیومده باشه که باباش 59 سالش بشه معاف شه ، خب اذیتش میکنن ، اما چند ماهو اذیت نمیکنن.
شما چاره ای غیر این نداری ،الان برو شاید عید فطر غیبتتو بخشیدن :D

بالا