• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا نظر دهید : پاپ آپ مشروط

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
بازدید کننده های سایتم از پاپ آپ های سایتم خیلی ناراضی هستند .
می خواهم عضویت سایتم را فعال بکنم . و حق اشتراک 6 ماهه یا سالانه بگیرم .... کسانی که حق اشتراک می دهند و وارد سایت می شوند .... تو کوکی ذخیره بشه و برا این افراد پاپ آپ باز نشه

نظر دوستان چیه ؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بازدید کننده های سایتم از پاپ آپ های سایتم خیلی ناراضی هستند .
می خواهم عضویت سایتم را فعال بکنم . و حق اشتراک 6 ماهه یا سالانه بگیرم .... کسانی که حق اشتراک می دهند و وارد سایت می شوند .... تو کوکی ذخیره بشه و برا این افراد پاپ آپ باز نشه

نظر دوستان چیه ؟
موضوع سایتتون چی هست؟
چه تعداد پاپ باز می کنید؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بنده فکر نکنم استقبال بشه
ببین به نظر من وبمسترا باید به فکر منبع درآمد اختصاصی خودشون باشن نه پاپ آپ و تبلیغات کلیکی

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
کاربر معمولا هزینه میکنه تا امکان بیشتری داشته باشه یه خدمتی بهش ارئه بشه یا به مطالبی دسترسی پیدا کنه که جای دیگه نیست.
نمیاد پول بده بگه خوب دیگه تبلیغ نشونم نده.
بهتره اگه موضوع سایتتون تخصصی هست محصولی برای ارائه داشته باشید هم بازدهی سایتتون رو میبینید هم مستقیم تر و دیگه با سیستم های تبلیغاتی کاری نداری.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید دوست من در ایران چون همه محصولات نرم افزاری رو به رایگان استفاده می کنن پس تو ذهنشون اینجور نقش بسته که این خدمات کلا باید رایگان باشه (می تونید به راحتی از فحش داندن هایی که به برنامه نویسان اندروید در کافه بازار به خاطر کمی حق اشتراک داده میشه بفهمید این موضوع رو) در نتیجه اصلا عادت به هزینه کرد ندارند مهم نیست خدمات شما چقدر خوب و عالی باشه تاز مانی که مجبور نباشن هزینه نمی کنن و خب چون در ایران اگر یکی خدمت پولی ارائه بده ده نفر کپی اون کارو رایگان انجام میدن در نتیجه کاربر همیشه دنبال رایگانه دیگه براش مهم نیست شما چه زحمتی برای گردآوری اون داده کشیدید یا یه برنامه نویس یک سال وقت گذاشته برا کارش در نتیجه با توجه به منافع خودتون حرکت کنید مطمئن باشید همون کاربرانی که معترض هستن به چند پاپ شما فردا بزنید برای سرور نیاز مالی دارید یک ریال کمک نمی کنن در حالی که یکی از سایت های انگلیسی درخواست حمایت مالی کاربرانشو کرد و در مدت کمی 1.5 میلیون دلار جمع شد ضمن احترام به کاربر با تعداد مناسب پاپ منافع مالی خودتون رو هم پیگیری کنید

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام وقت بخیر
پیشنهاد میکنم یک نسخه ی بدون تبلیغات ( به صورت رایگان ) در کنار نسخه ی اصلی سایت داشته باشید و به افرادی که کاربر دائمی سایتتون هستتند ارائه بدید
معمولا 80 90 درصد بازدید کنندگان رهگذر هستند و با این کار میتونید به درخواست بقیه احترام بگذارید

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
سلام وقت بخیر
پیشنهاد میکنم یک نسخه ی بدون تبلیغات ( به صورت رایگان ) در کنار نسخه ی اصلی سایت داشته باشید و به افرادی که کاربر دائمی سایتتون هستتند ارائه بدید
معمولا 80 90 درصد بازدید کنندگان رهگذر هستند و با این کار میتونید به درخواست بقیه احترام بگذارید

من هم موافق این ایده هستم

بالا