دوست من زیاد به این سایتها اکتفا نکن ، اینا فقط بر اساس مشخصات نوشتاری گوشیها رو مقایسه میکنن ، نه مشخصات و عملکرد واقعی
________________________________________________________________________________________
بین پرادا و سنسیشن ، انتخواب عاقلانه تر فکر میکنم پرادا باشه.
-پرادا نوش نزدیک به 800 تومن ، اما سنسیشن فکر میکنم حدوداً 1 تومن باشه
-سنسیشن از نظر سختافزاری گوشی قویی نیست ، و به قول دوستمون ، افتضاح اچ تی سی بوده. البته برای کارای روزمره کاملاً پاسخگو هست و راضیتون نگه میداره.
-کیفیت ساخت و طراحی هر دو دستگاه خوب است ، و بستگی به سلیقه ی هر کس داره.
- از نظر خوشدستی به نظر من سنسیشن گوشی خوشدست تری هست
-رزولوشن صفحه ی سنسیشن qhd هست (540x960) در صورتی که رزولوشن صفحه ی پرادا (480x800) هست ، و سایز صفحه ی 2 گوشی یکسان است ، در نتیجه نوشته ها و تصاویر در سنسیشن کمی تیزتر و شفافتر به نظر خواهند آمد.
- دوربین سنسیشن تا اونجایی که به خاطر میارم بسیار ضعیف و نا امید کننده بود ، و اصلاً چیزی که از فیلمبرداری 1080p و عکسبرداری 8MP انتظار داشتم رو برآورده نکرد.
- در مورد صفحه نمایش سنسیشن ، چون خیلی وقت پیش باهاش کار کردم ، شاید چندان قضاوتم عادلانه نباشه ، ولی با چیزی که خاطرم هست ، عملکرد صفحه نمایش 2 گوشی تقریباً در یک سطح هست ، پرادا تو نمایش رنگ مشکی کمی بهتر عمل میکنه و کلاً کمی کانتراست و اشباعیت رنگهاش ببیشتره ، تو سنسیشن یادمه رنگها کمی رو به سفیدی میرفت.
دیگه مورد دیگه ای به ذهنم نمیاد ، امیدوارم تا همینجا هم تونسته باشم کمکتون کنم