• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا همه جواب بدن

Mr-Android

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

یک سوال داشتم
یکی از دوستام نیاز فوری به سیم کارت همراه اول داره
تو اهوازم هست
ازم سوال کرد به نظرت امروز جایی باز هست برم بخرم چون فوری میخوام

منم گفتم نمیدونم از دوستان سوا لمیکنم خبر میدم

حالا خواستم بدونم اهوازی های عزیز جایی رو سراغ دارین امروز باز باشه برای خرید سیم کارت همراه اول؟

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام بنده سعید شاهی هستم اکثر دوستان بنده رو میشناسن و این هم تاپیک بنده است http://forum.persiantools.com/t337194.html کاربری به من Mr-Android پیام دادن که سالگرد ازدواج من و همسرم هست و یک کارت پستال رو برام طراحی کنید خیلی عجله ای هستش هزینش هم هر چقدر باشه من پرداخت میکنم حقیقاتا من در حال طراحی لوگو شخص دیگری که چند روز پیش سفارش داده بود بودم که ایشون پیام داد، به هر حال بنده سریعا شروع به طراحی کردم و در کمتر از یک ساعت کار ایشون تمام شد یک نمونه به ایشون دادم و خواستن یک سری تغییرات بدم. بنده هم قبول کردم و شماره حساب دادم بعد که تغییرات درخواستی تموم شد پرسیدم مبلغ واریز شد گفتند که شما فایل نهایی رو ارسال کنید بنده هم پول رو میریزم من قبول نکردم خلاصه ایشون شروع کرد به جان عزیزاش قسم خوردن من هم به ایشون اعتماد کردم و طراحی رو برایشان ارسال کردم و بعد از دریافت تصویر دیگه هیچ خبری از ایشون نشد. پیام های ایشون موجود هست اگر کسی تمایل داشت جهت رفع ابهام برایش ارسال می کنم. از کلیه دوستان خواهشمندم این پیام را اطلاع رسانی کنند تا فرد دیگری مرتکب اشتباهی که من کردم نشود با توجه به اینکه در فعالیت هاشون کلاه برداری های زیادی شده و با نام کلاهبردار شناخته شدند. با تشکر از همه دوستان. برقرار باشید

بالا