• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا همه نظر بدید - اضافه کردن زبان دوم به دامنه

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من قصد دارم یه سایت بزنم که تو اسم دامنه اش fa داره مثل gamefa.com.
اگه بخوام زبان انگلیسی رو هم با اضافه کردن en اضافه کنم میشه namefa.com/en و en و fa رو با هم داره
لطفا نظر بدید اضافه کردن زبان دوم به همچین دامنه ای مناسب نیست و به اصطلاح زایه ست یا نه؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
نه. برای چی ضایع باشه. خیلی هم خوبه. اونی که وارد بخش انگلیسی میشه معنی fa سایت تو رو نمیفهمه مطمئن باش.

saman6711

Registered User
لایک‌ها
27
منم موافقم کسی متوجه fa که به معنی farsi باشه رو نمیشه:)

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از نظراتتون
از نظر کاربران فارسی‌ زبان چی؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام
اگه بخوام زبان انگلیسی رو هم با اضافه کردن en اضافه کنم میشه namefa.com/en و en و fa رو با هم داره
لطفا نظر بدید اضافه کردن زبان دوم به همچین دامنه ای مناسب نیست و به اصطلاح زایه ست یا نه؟
زایه=ضایع!

مشکلی از نظر ضایع بودن نداره. ولی زبان دوم بهتره در زیر دامنه قرار بگیره. یعنی اینجوری: en.gamefa.com که البته با این کار رنک زیردامنه و دامنه اصلی از نظر گوگل متفاوت خواهد بود. ضمناً اگه در آینده بخواید از تبلیغات ادسنس گوگل در سایتتون استفاده کنید، گوگل به دلیل فارسی بودن دامنه تون به احتمال خیلی زیاد سایت رو تایید نمی کنه.

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زایه=ضایع!

مشکلی از نظر ضایع بودن نداره. ولی زبان دوم بهتره در زیر دامنه قرار بگیره. یعنی اینجوری: en.gamefa.com که البته با این کار رنک زیردامنه و دامنه اصلی از نظر گوگل متفاوت خواهد بود. ضمناً اگه در آینده بخواید از تبلیغات ادسنس گوگل در سایتتون استفاده کنید، گوگل به دلیل فارسی بودن دامنه تون به احتمال خیلی زیاد سایت رو تایید نمی کنه.
یعنی اگه بصورت namefa.com/en باشه دامنه رو فارسی شناسایی میکنه؟
اما به صورت زیر دامنه انگلیسی محسوب میشه؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یعنی اگه بصورت namefa.com/en باشه دامنه رو فارسی شناسایی میکنه؟
اما به صورت زیر دامنه انگلیسی محسوب میشه؟
در این زمینه سیاست گوگل خیلی واضح نیست. اما اگه اسکریپتتون جوری هست که میشه روی زیر دامنه پیاده سازی بشه، با زیر دامنه بهتره.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اگه اینجوری باشه، پس خود دامنه چی؟
دامنه اصلی رو میتونید بدون محتوا رها کنید و یا یه تک صفحه باشه یا پست های اخیر دامنه های fa و en رو بیاره. دیگه این مورد سلیقه ای است.
اگه هم خواستید دامنه اصلی رو فارسی یا انگلیسی بذارید.

ashkan_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان خود دامنه namefa.com فارسی باشه و زیردامنه انگلیسی؟
چون قسمت انگلیسی و جهانی سایتی که میخوام بزنم مهم تره، اما fa.namefa.com هم نمیشه چون خود این دامنه یعنی فارسی.
پیشنهادتون چیه؟؟؟

iwpanel

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
سلام نه موردی نداره ولی خوب اگه یه دامنه بهتر پیدا کنی که faایناتوش نباشه باز بهتره ولی با این حال این دامنه هم اگه روی subdomain سایت enبیاد بالا بهتره از نظر seoهم کمک میکنه بهت

بالا