• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا پاک شود

star80

Registered User
لایک‌ها
15
پست را ویرایش کردم
فقط آگاه باشید در هنگام خرید از شهرستان ها روی تاخیر زیاد پست حساب کنید و شرایط ارسال و عودت کالا را کامل بخوانید

متاسفانه پست تبریز بسیار کند عمل میکند و پس از شش روز از خرید، هنوز بسته در تبریز است. سفارش را لغو هم نمیتوان کرد میگویند پست که آورد از دریافت آن خودداری کنید.

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عزیز واقعا منطقی نیست حرف شما کوتاهی پستداصلا چه ربطی داره به فروشگاه اون hixiaomi کزایی که کلی پولمو خورده بود با شکایت مصیبت پولمو پس گرفتم کجا این بندا خدا ها هم گفتن بسته تحویل نگیر برگشت بخوره البته یه سوال مطرحه که شاید شما پشیمون شدی کلا از خریدت ولی همین دلایل و منطقی که اوردی اصلا قانع کننده نبست من طرف سایت نمیگیرم من فقط یه خرید داشتم ازشون بسیارم خوش برخورد بودن

Sent from my GM1910 using Tapatalk

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
داداش صحبت شما کاملا دور از منطق هستش.مگه اگه قیمت کالا بالا بره شما تماس میگیری و ما به التفاوتش و به اون شرکت پرداخت میکنی که الان انتظار داری با کاهش قیمت اونا بهت همون رقمو برگردونن؟

ali6727

Registered User
لایک‌ها
131
دوست عزیز بد شانسی تو گیر کردن جنس یکجایی بین مبدا و مقصد موضوعی هست که هر از چند گاهی پیش میاد برای بنده چندین بار از مقصد های مختلف و یا بین راه تو تهران هم گیر کرده جنسی که باید سه روزه بیاد 10-20 روز طول کشیده مثلا همین چند روز پیش دوتا لپ تاپ از جنوب خریدم 17 روز طول کشید با تیپاکس پیگیری کردم گفتن بدلیل بحث قاچاق میزاریم تو صف ارسال و هر ماشین به نوبت میفرستیم
اگر خرید از راه دور داشته باشی باید قبول کنی یک درصدی احتمال بدشانسی و دیرکرد دریافت هست
شما هر سایتی میخوای خرید کنی شرایط و ظوابط رو بخون ناراضی بودی و یا قبل خرید تلفنی هم سوالی داشتی بپرس ولی در کل اینجا سایت مقصر نیست و پیشنهادشون هم برای برگشت کالا با توجه به شرایط کاملا قابل قبول هست
در نهایت یادت باشه داری تو ایران زندگی میکنی و انتظار بیجا نداشته باش

star80

Registered User
لایک‌ها
15
داداش صحبت شما کاملا دور از منطق هستش.مگه اگه قیمت کالا بالا بره شما تماس میگیری و ما به التفاوتش و به اون شرکت پرداخت میکنی که الان انتظار داری با کاهش قیمت اونا بهت همون رقمو برگردونن؟
در خرید از دیجی کالا همچین قانونی نیست، عین مبلغ رو بر می‌گردونن. متاسفانه همگی به دلالی و پایمالی حقوقمون عادت کردیم. عودت کالا جزو حقوق اولیه خریدار هست. من دلال نیستم که ریسک خرید رو بخوام قبول کنم

star80

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز بد شانسی تو گیر کردن جنس یکجایی بین مبدا و مقصد موضوعی هست که هر از چند گاهی پیش میاد برای بنده چندین بار از مقصد های مختلف و یا بین راه تو تهران هم گیر کرده جنسی که باید سه روزه بیاد 10-20 روز طول کشیده مثلا همین چند روز پیش دوتا لپ تاپ از جنوب خریدم 17 روز طول کشید با تیپاکس پیگیری کردم گفتن بدلیل بحث قاچاق میزاریم تو صف ارسال و هر ماشین به نوبت میفرستیم
اگر خرید از راه دور داشته باشی باید قبول کنی یک درصدی احتمال بدشانسی و دیرکرد دریافت هست
شما هر سایتی میخوای خرید کنی شرایط و ظوابط رو بخون ناراضی بودی و یا قبل خرید تلفنی هم سوالی داشتی بپرس ولی در کل اینجا سایت مقصر نیست و پیشنهادشون هم برای برگشت کالا با توجه به شرایط کاملا قابل قبول هست
در نهایت یادت باشه داری تو ایران زندگی میکنی و انتظار بیجا نداشته باش
سلام، ممنون از پاسختون. من کالای قاچاق نخریدم، با گارانتی و قانونی خریدم. مسأله اینه که فروشنده شرایط رو باید کاملا در هنگام خرید روشن کنه

hdneo

Registered User
لایک‌ها
103
از سایت 195 شرکت پست شکایت کنید سریع کارتون راه میفته

ali6727

Registered User
لایک‌ها
131
سلام، ممنون از پاسختون. من کالای قاچاق نخریدم، با گارانتی و قانونی خریدم. مسأله اینه که فروشنده شرایط رو باید کاملا در هنگام خرید روشن کنه
بنده هم نگفتم کالای قاچاق خریدم بخاط بحث قاچاق و گیرهایی که میدن و بازرسی ماشین ها و گفتم از مبدا های مختلف و اجناس مختلف بین هر چند ده خرید یک بار از این اتفاقا افتاده برام هم پست هم تیپاکس فقط تا حالا با چاپار هیچ مشکلی نداشتم حالا شاید اونم شانسی بوده و یک روز همچین اتفاقی با چاپار هم برام بیوفته
در کل وقتی فروشنده مثل آدم ارسال کرده دیگه چیکار میشه کرد طرف حسابت میشه سرویس دهنده حمل و نقل باید از اونا پیگیری کنی

star80

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز واقعا منطقی نیست حرف شما کوتاهی پستداصلا چه ربطی داره به فروشگاه اون hixiaomi کزایی که کلی پولمو خورده بود با شکایت مصیبت پولمو پس گرفتم کجا این بندا خدا ها هم گفتن بسته تحویل نگیر برگشت بخوره البته یه سوال مطرحه که شاید شما پشیمون شدی کلا از خریدت ولی همین دلایل و منطقی که اوردی اصلا قانع کننده نبست من طرف سایت نمیگیرم من فقط یه خرید داشتم ازشون بسیارم خوش برخورد بودن

تشکر از پاسختون. خیر من پیشمون نشدم. به گوشی برای امروز که تولد خانمم هست نیاز داشتم. تا حدی مستاصل شدم که ممکنه برم از بازار خرید کنم و پی تاوان گرفتن فروشگاه رو هم به تنم بمالم. از فروشگاه انتظار داشتم تاخیر احتمالی رو گوشزد میکرد و بحث دریافت خسارت از مشتری هم قابل قبول من نیست مگر اینکه زمان خرید صراحتا اعلام میکردند نه اینکه لابلای شرایط بگذارند و فقط ما تیک بزنیم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خرید اینترنتی همبن چبزا داره دیجی کالا خیلی وقتا داستان شده واس ما اگه با خرید اینترنتی مشکل دارید بهتره همون از فروشگاه حضوری خرید کنید

star80

Registered User
لایک‌ها
15
خرید اینترنتی همبن چبزا داره دیجی کالا خیلی وقتا داستان شده واس ما اگه با خرید اینترنتی مشکل دارید بهتره همون از فروشگاه حضوری خرید کنید

تا حالا بیشتر گوشی هام رو اینترنتی خریدم. با این حال جهت جلوگیری از اجحاف در مورد فروشگاه پست را ویرایش یا پاک میکنم

بالا