• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کسی که می خواد گربه واگذار کنه بیاد داخل

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوست دارن حیوانات
من مدتی شدیدا دنبال یک گربه هستم ولی به علت گرون بودنش تا حالا نتونستم بخرم فکر کنم نزدیک 50 تا مقاله خوندم 2 3 ساعتی با دامپزشک حرف ردم -دوست دوستم بود دامپزشکه تازه با این سایت اشنا شدم از دوستان کسی خواست گربش واگذار کنه من نیم ساعت تحویل می گیرم و بش قول می دم هر شب اگه خواست براش تو یاهو وب بدم خلاصه کلام منتظرم دیگه اینم شماره تماس من09382879332
فقط لطفا گربه خیابابونی نباشه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اگر کسی خواست گربش واگذار کنه تو یاهو وب بدی ؟
یعنی چی ؟
خریدار هستی یعنی ؟
منظورت اینه ؟
اگر کسی بدلایلی قادر به نگهداری گربش نیست اما بهش عشق میورزه میتونه بسپره دست شما و شما هم قول میدید که خوب ازش نگهداری کنید ؟

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی خواست گربش واگذار کنه تو یاهو وب بدی ؟
یعنی چی ؟
خریدار هستی یعنی ؟
منظورت اینه ؟
اگر کسی بدلایلی قادر به نگهداری گربش نیست اما بهش عشق میورزه میتونه بسپره دست شما و شما هم قول میدید که خوب ازش نگهداری کنید ؟

اره یعنی کسی که گربش بم می ده بش قول می دم هر شب هر موقع که خواست براش وب بدم تا بدونه گربش تو چه وضعیتی قرار داره و حالش خوبه

نه خریدار که نه اخه خیلی گرونه ولی شاید بتونم کمی جور کنم

صد در صد بخاطر همین می گم که هر وفت خواست وب می دم عکس می دم تا بدونه گربش سالمه حالش خوبه در چه وضعیتی هستش و کلا در جریان زندگی گربش قرار بگیره

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اره یعنی کسی که گربش بم می ده بش قول می دم هر شب هر موقع که خواست براش وب بدم تا بدونه گربش تو چه وضعیتی قرار داره و حالش خوبه

نه خریدار که نه اخه خیلی گرونه ولی شاید بتونم کمی جور کنم

صد در صد بخاطر همین می گم که هر وفت خواست وب می دم عکس می دم تا بدونه گربش سالمه حالش خوبه در چه وضعیتی هستش و کلا در جریان زندگی گربش قرار بگیره
آرزوی توفیق :)

بالا