• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید؛ در مورد فایل های Iso!

ar_radmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ...
من 2000 مگابایت از فایل 3200 مگابایتی ویندوز ویستا رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم ...
خواهشا کمک کنید وگرنه تمام وقتی که پای این قضیه گذاشتم حروم میشه !

حالا از شانس بد من این فایل یک فایل Iso. سه گیگابایتی هست که باید حتما روی Dvd رایت بشه تا بشه اینستالش کرد...
من از ساعتی که زدم دانلود شروع شه ... تا همین حالا دارم در به در دنبال روشی میگردم که ببینم آیا میشه این ویندوز رو از روی هارد نصب کرد؟ یا اینکه این فایل رو بجای اینکه روی Dvd رایت کنم روی چند تا Cd رایت کنم ؟
تا حالا هم چیزی پیدا نکردم ...
کسی میتونه کمک کنه ؟
آیا میشه این فایل رو روی چند تا Cd رایت کرد که موقع نصب ویندوز Cd ها رو عوض کنم؟
آیا میشه از روی هارد اجراش کرد؟

کـــــــــمــــــــــک!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیز کاری نداره که شما به وسیله nero یک درایو مجازی بساز بعد فایل ISo رو داخل اون قرار بده بعد راحت میتونی از محتویات داخل اون فایل استفاده کنی مثل اینه که روی dvd کپیش کرده باشی .این کارو با خیلی برنامها میشه انجام داد ولی چون معمولا Nero روی اکثر کامپیوتر ها هست من Nero رو گفتم .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از saeid_2001 :
عزیز کاری نداره که شما به وسیله nero یک درایو مجازی بساز بعد فایل ISo رو داخل اون قرار بده بعد راحت میتونی از محتویات داخل اون فایل استفاده کنی مثل اینه که روی dvd کپیش کرده باشی .این کارو با خیلی برنامها میشه انجام داد ولی چون معمولا Nero روی اکثر کامپیوتر ها هست من Nero رو گفتم .
شما به اصل قضیه توجه نکردی!!

قضیه نصب ویندوزه نه باز کردن فایل ISO

برای اینکار میتونید از برنامه VMWare Workstation استفاده کنید که در اینصورت ویندوز بصورت مجازی نصب میشه و اجراش هم از داخل همون Win XP هست.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از tehranshahr :
شما به اصل قضیه توجه نکردی!!

قضیه نصب ویندوزه نه باز کردن فایل ISO

برای اینکار میتونید از برنامه VMWare Workstation استفاده کنید که در اینصورت ویندوز بصورت مجازی نصب میشه و اجراش هم از داخل همون Win XP هست.
آخه استاد ! اون برنامه تو محیط ویندوز اجرا میشه ! نه در حالت نصب ویندوز !
با نرو یا هر برنامه دیگه ای درایو مجازی بساز و بازش کن. کل فایلهای اون درایو رو مپی کن توی یه فلدر تو هاردت.
بعد از رو هارد ستاپ کن.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
فقط نظر شاهد تأیید میشه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
یعنی میشه فولدرها رو ریخت تو هارد و نصبش هم کرد ؟
ویندوز از روی هارد نصب میشه ؟!
بله از روی هارد نصب میشه

ar_radmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه اینکه از همتون ممنونم که بهرحال وقت گذاشتین و کمک کردین؛

جواب saeid_2001 رو که tehranshahr البته گفت ...

ولی در جواب خود tehranshahr باید بگم که نرم افزار Virtual Machine هم ایده ی بدی نیست ... منتها من نمیخوام ویندوز ویستا رو به عنوان یه Virtual Machine نصب کنم ... میخوام کلا ویندوز اصلیم اون باشه که بتونم حسابی باهاش ور برم و لذت ببرم !:happy: راستیاتش اون Virtual Machine توی یک سری زمینه ها آدم رو محدود میکنه و خلاصه راست کار ما نیست !

در جواب Shahed اینکه اگر بتونم از روی هارد نصبش کنم که عالی میشه ... راستش چون هنوز کامل دانلود نشده و نمیدونم محتویات اون فایل ISo چیه لطفا با فرض اینکه نمیتونم از روی هارد نصب کنم جواب بدین ...

یعنی به عبارت دیگه سوالم رو اینطوری بپرسم شاید بهتر باشه!
چطوری میتونم این فایل رو روی چند تا سی دی کپی کنم که ویندوز موقع نصب کردن ازم بخواد مثلا سی دی بعدی رو بذارم ؟ آیا اصلا میتونم ؟؟؟ اگه این سوال رو کسی جواب بده خیلی دستش درد نکنه و دمش داغ :blush:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ar_radmand :
اول از همه اینکه از همتون ممنونم که بهرحال وقت گذاشتین و کمک کردین؛

جواب saeid_2001 رو که tehranshahr البته گفت ...

ولی در جواب خود tehranshahr باید بگم که نرم افزار Virtual Machine هم ایده ی بدی نیست ... منتها من نمیخوام ویندوز ویستا رو به عنوان یه Virtual Machine نصب کنم ... میخوام کلا ویندوز اصلیم اون باشه که بتونم حسابی باهاش ور برم و لذت ببرم !:happy: راستیاتش اون Virtual Machine توی یک سری زمینه ها آدم رو محدود میکنه و خلاصه راست کار ما نیست !

در جواب Shahed اینکه اگر بتونم از روی هارد نصبش کنم که عالی میشه ... راستش چون هنوز کامل دانلود نشده و نمیدونم محتویات اون فایل ISo چیه لطفا با فرض اینکه نمیتونم از روی هارد نصب کنم جواب بدین ...

چطوری میتونم این فایل رو روی چند تا سی دی کپی کنم که ویندوز موقع نصب کردن ازم بخواد مثلا سی دی بعدی رو بذارم ؟ آیا اصلا میتونم ؟؟؟ اگه این سوال رو کسی جواب بده خیلی دستش درد نکنه و دمش داغ :blush:
دوست من اصلا این چیزی که می خواهی امکان نداره چون این موضوع که بشه بر روی چند سی دی تقسیم کرد و موقع نصب ازت سی دی بعدی رو بخواد بر میگرده به تهیه فایل setup و بقیه فایلها که اونم مربوط میشه به شرکت تهیه کننده نرم افزار و کار ماها نیست

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ar_radmand :

شايد بشه اين کار رو کرد، ولی چندان هم ساده نيست. شما بايد بفهمی که ترتيب نصب فايلها به چه صورتی هست. يعنی برنامه setup اول کدوم فايلها رو نصب می کنه و بعد به همون ترتيب فايلها را روی cd رايت کنی. البته اين به شرطی ميسر می شه که موقع نصب اگر برنامه setup به فايلی رسيد که داخل cd نبود، از شما مسير درست اون فایل رو بخواد وگرنه اگه ارور بده و setup رو قطع کنه هيچ فايده ای نداره، در ضمن شما بايد CD اولتون رو هم bootable درست کنيد، يعنی CD اول بايد بوت ويستا باشه که اين هم خودش کمی مهارت می خواد.
من اينطوری به نظرم می رسه، اگه کسی بتونه دقيقتر راهنمايی کنه خيلی خوب می شه.

ar_radmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از subzeroking :
شايد بشه اين کار رو کرد، ولی چندان هم ساده نيست. شما بايد بفهمی که ترتيب نصب فايلها به چه صورتی هست. يعنی برنامه setup اول کدوم فايلها رو نصب می کنه و بعد به همون ترتيب فايلها را روی cd رايت کنی. البته اين به شرطی ميسر می شه که موقع نصب اگر برنامه setup به فايلی رسيد که داخل cd نبود، از شما مسير درست اون فایل رو بخواد وگرنه اگه ارور بده و setup رو قطع کنه هيچ فايده ای نداره، در ضمن شما بايد CD اولتون رو هم bootable درست کنيد، يعنی CD اول بايد بوت ويستا باشه که اين هم خودش کمی مهارت می خواد.
من اينطوری به نظرم می رسه، اگه کسی بتونه دقيقتر راهنمايی کنه خيلی خوب می شه.

من با شما موافقم! یعنی به نظرم این کار غیر ممکن نباید باشه!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از ar_radmand :
من با شما موافقم! یعنی به نظرم این کار غیر ممکن نباید باشه!
بهترین کار رایت ISO روی DVD هست مثل کاری که خودم کردم
34.gif

من ویستا رو 3 روز پیش نصب کردم و یکسری امکاناتش خیلی جالب بود ولی کم هم مشکل نداشت!

مثلا برنامه ها یکسری شون درست نصب و اجرا نمیشه! مثل فتوشاپ
صدا مشکل داره
کارت گرافیک درایورش نصب نمیشه(ATI - Vista) و اصلا تو این نسخه یک جوری هست که شما نمیتونی درایور نصب کنی!

توی مدیا سنتر هم RefreshRate مانیتور 65 هرتز هست!:(
و کلی عیب دیگه که امیدوارم توی ورژن RC1 حل شده باشه.

راستی رابط کاربریش هم 90 درجه با XP متفاوته !
221.gif

ar_radmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tehranshahr :
بهترین کار رایت ISO روی DVD هست مثل کاری که خودم کردم
34.gif

من ویستا رو 3 روز پیش نصب کردم و یکسری امکاناتش خیلی جالب بود ولی کم هم مشکل نداشت!

مثلا برنامه ها یکسری شون درست نصب و اجرا نمیشه! مثل فتوشاپ
صدا مشکل داره
کارت گرافیک درایورش نصب نمیشه(ATI - Vista) و اصلا تو این نسخه یک جوری هست که شما نمیتونی درایور نصب کنی!

توی مدیا سنتر هم RefreshRate مانیتور 65 هرتز هست!:(
و کلی عیب دیگه که امیدوارم توی ورژن RC1 حل شده باشه.

راستی رابط کاربریش هم 90 درجه با XP متفاوته !
221.gif

وای دلم آب افتاد که!
استاد بزرگوار من اگه DVD-Writer داشتم که به حد جلبک شعورم میرسید که رو دی وی دی رایتش کنم!
مشکل اینجاست که DVD-Writer ندارم!

حالا با این توصیفاتی که نوشتی من دیگه طاقتم طاق شد! یه 500 مگابایت مونده تا تموم شه ...

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
با شرکتهای نرم افزاری مذاکره کنی بهتر میتونن راهنماییت کنن ، چون اونا کارشون اینه ، که فایل دی وی دی رو روی چند تا سی دی بریزن .

البته اگر بخیل نباشن .
21.gif

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ar_radmand :
وای دلم آب افتاد که!
استاد بزرگوار من اگه DVD-Writer داشتم که به حد جلبک شعورم میرسید که رو دی وی دی رایتش کنم!
مشکل اینجاست که DVD-Writer ندارم!

حالا با این توصیفاتی که نوشتی من دیگه طاقتم طاق شد! یه 500 مگابایت مونده تا تموم شه ...
خوب وقتی دانلودش تموم شد هاردتو باز کن هر خدمات کامپیوتری که بری برات میریزه روی دی وی دی

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما از روی هارد کپی کن عزیز .برای انتقال فایلها هم میتونی اونا رو با winrar قسمت قسمت (split) کنی و روی cd بزنی ولی خوب کلا کار زمانگیری میشه .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از saeid_2001 :
شما از روی هارد کپی کن عزیز .برای انتقال فایلها هم میتونی اونا رو با winrar قسمت قسمت (split) کنی و روی cd بزنی ولی خوب کلا کار زمانگیری میشه .
خوب آی کیو بعدش چطوری از روی فایل rar اسپل شده ویندوز نصب کنه؟

ar_radmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه دم همه ی دوستان که وقت گذاشتن بهرحال راهنمایی غلط غولوط هم ارائه دادن، داغ!

بعد اینکه من الآن با ویندوز ویستا حضورتون هستم!
راستیاتش یک پارتیشن جدید درست کردم و تمام محتویات فایل ISO رو داخل اون کپی کردم!
بعد از توی ویندوز XP فایل Setup.exe رو اجرا کردم و Setup خیلی خوب پیش رفت...

کامپیوتر چندین بار Restart شد و خیلی عالی منتها نمیدونم به چه دلیل با سرعت نسبتا کم از روی هارد ویستا نصب شد!

با این تفاسیر
من همچنان علاقه مندم که بدونم آیا راهی هست که این فایل ها رو طوری روی چند تا سی دی کپی کنم که بشه از روی سی دی ویندوز رو نصب کرد؟
اگر میتونستم که هاردم رو فرمت کنم و بعد ویستا رو روش نصب کنم الآن سرعت و به عبارتی Performance خیلی بالاتری داشتم!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Shahed :
خوب آی کیو بعدش چطوری از روی فایل rar اسپل شده ویندوز نصب کنه؟
سلام.
خوب ای کیو هر جا خواست فایلها رو باز میکنه بعد از روی هارد ویندوز میریزه .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
خوب ای کیو هر جا خواست فایلها رو باز میکنه بعد از روی هارد ویندوز میریزه .
حساب وقتی رو بکن که ویندوز نداره و تازه میخواد رو یه هارد فرمت شده ویندوز بریزه.

بالا