• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید- حذف لینک سایت در گوگل وبمستر

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام
من دو مشکل عمده دارم
اولیش اینه که پرستاشاپ بخش وبلاگ وقتی یک عنوان میزنم و مطالب رو مینویسم. و پیش ذخیره رو میزنم ( منتشر نمیکنم ) باز گوگل ایندکس میکنه. اگرم همه ی مطالب رو بنویسم و زمان طولانی بشه باز از صفحه میپره بیرون
با این حال من یک عنوان میزنم و پیش ذخیره میکنم ولی بعد از مدتی متوجه میشم فلان کلمه رو داخل عنوان نزدم و تغییرش میدم و بعد از انشار مطلب هر دو عنوان ایندکس میشه. حالا من دو تا سوال عمده دارم
1- وقتی دو تا عنوان که مطالبشون عین هم هست - داخل گوگل وبمستر باید اون لینکی که نمیخام را کامل از نتایج گوگل حذف کنم ( ادرس در زیر ) از قسمت ذیل
google webmaster > remove url و گزینه ی اول یعنی حذف کامل از نتایج جستجو گوگل

حال فرض کنید همین ادرس بالا درست باشه- ایا گوگل نیومده مثلا برچسب لینکی که حذف شده را ایندکس کرده باشه و پست دومی که ایندکس شده رو بیخیال شده که در صورت حذف لینک اول کلیه ی برچسب ها هم از بین برند ؟ یا اینکه برچسب هر دو لینک رو ایندکس کرده و تغییری در رویه راه نخواهد داشت ؟ یعنی محتوا و برچسب عنوان اول و دوم هر دو ایندکس شده و ارزش پست از بین نمیره با حذف یک لینک دیگر

2. سوال دوم . من یک پست منتشر کردم ولی بعد ایندکس میخام عنوان رو تغییر بدم این رو از چه راهی باید برم ؟
اگر این رو باید از همون remove url برم و گزینه ی دوم یعنی اینکه پست از نتایج گوگل خذف کامل نشده و گوگل بعد از حذف لینک مجددا - آن رو ایندکس خواهد کرد ؟ حالا سوال من اینه اگر من بعد از ثبت لینک در این قسمت و مشاهده شدن pending یعنی در حال بررسی . عنوان رو تغییر بدم طبیعتا پیوند اشنا ( پیوند یکتا ) عوض خواهد شد و گوگل دیگه اون ادرسی که بهش دادم رو نخواهد داشت . پس چطور میاد و باز پستی که خذف شده رو ایندکس میکنه ؟ لطفا راه حل این موضوع رو نیز بیان کنید.
کلا راه حل خود را - اینکه باید از چه راه حلی رفت بیان کنید ممنون میشم

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
اولیش اینه که پرستاشاپ بخش وبلاگ وقتی یک عنوان میزنم و مطالب رو مینویسم. و پیش ذخیره رو میزنم ( منتشر نمیکنم ) باز گوگل ایندکس میکنه. اگرم همه ی مطالب رو بنویسم و زمان طولانی بشه باز از صفحه میپره بیرون

:) دوست عزیز از افزونه اگر استفاده میکنید برای سئو لطفا دسترسی ارشیو ببندید و اگر ندارید درون robat.txt دسترسی ارشیو ببندید

1- وقتی دو تا عنوان که مطالبشون عین هم هست - داخل گوگل وبمستر باید اون لینکی که نمیخام را کامل از نتایج گوگل حذف کنم ( ادرس در زیر ) از قسمت ذیل
google webmaster > remove url و گزینه ی اول یعنی حذف کامل از نتایج جستجو گوگل

:general601: بله درسته این مرحله

حال فرض کنید همین ادرس بالا درست باشه- ایا گوگل نیومده مثلا برچسب لینکی که حذف شده را ایندکس کرده باشه و پست دومی که ایندکس شده رو بیخیال شده که در صورت حذف لینک اول کلیه ی برچسب ها هم از بین برند ؟ یا اینکه برچسب هر دو لینک رو ایندکس کرده و تغییری در رویه راه نخواهد داشت ؟ یعنی محتوا و برچسب عنوان اول و دوم هر دو ایندکس شده و ارزش پست از بین نمیره با حذف یک لینک دیگر

:general505: اول این که شما اولین کاری که باید بکنید اینه که تمام مطالب همون بار اول استاندارد ارسال کنید و نکته دومی که باید بگم اینه وقتی درخواست میدید یک محتوا پاک شود از دید گوگل تمام و کمال محتوا پاک سازی میکنه و از نظر Moz این یک رند اشتباه میباشد چون همیشه به گفته Moz میگه تا جایی که میشه پروژه 2 باره سازی نکنید به دلیل این که شاید قدرتی که در روند سئو سازی باز اول هست ممکن گوگل برای بار دوم امتیاز کمتری به شما بده .

2. سوال دوم . من یک پست منتشر کردم ولی بعد ایندکس میخام عنوان رو تغییر بدم این رو از چه راهی باید برم ؟

:general408: خوب برای این سوال شما خیر نباید از گوگل وبمستر این کار انجام دهید تنها برای تمام سیستم های مدیریت محتوا بخشی هست که Tittle تغییر داد شما تا موقعی که در محتوا دست نبرده باشید از نظر سئو محتوا امتیاز منفی نخواهد گرفت ولی میتونید همان محتوا تنها Tittle تغییر دهید .

;) سوال دیگری بود بنده در خدمتم

بالا