• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید... مشکل در گوگل ادوردز

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام
من نزدیک ۲ هفته است که درگیر گوگل ادوردز هستم
تبلیغ من فقط در خارج ایران (با تغییر آی پی) دیده میشه
داخل ایران هر کاری میکنم نمی تونم تبلیغم رو ببینم
کسی می دونه چیکار میشه کرد؟ کلافه شدم هر کاری میشد انجام دادم هیچ نتیجه ای نگرفتم تا الان

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
سلام در قسمت نمایش همه کشورهای جهان را انتخاب کردید؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
راهش اینه که توی لیست کشور که انتخاب میکنی همه رو exclude کنی به جز افغانستان اموزش دقیقش رو گوگل کنی هستش
راستی با کارت مجازی تبلیغ خریدی؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
[

راهش اینه که توی لیست کشور که انتخاب میکنی همه رو exclude کنی به جز افغانستان اموزش دقیقش رو گوگل کنی هستش
اونوقت فقط افغانستان نشون میده
تا جایی که من شنیدم همه رو باید exclude کرد!

amirhose.in

Registered User
لایک‌ها
31
تنظیم کن بر روی همه کشور ها نمایش بده، بعدا برخی کشور هارو از تنظیمات میتونی حذف کنی.

قیمت ها و نمره ی هر کلمه کلیدی رو هم در نظر بگیر که چه امتیازی داره میده و ببین که میزنه نمایشش چجوریه و تنظیم کن بر روی ردیف ها قیمت هایی که میتونی بالا باشی رو نمایش بده تا بتونی با قیمت ها بازی کنی.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
من نزدیک ۲ هفته است که درگیر گوگل ادوردز هستم
تبلیغ من فقط در خارج ایران (با تغییر آی پی) دیده میشه
داخل ایران هر کاری میکنم نمی تونم تبلیغم رو ببینم
کسی می دونه چیکار میشه کرد؟ کلافه شدم هر کاری میشد انجام دادم هیچ نتیجه ای نگرفتم تا الان
شما باید all country رو انتخاب کنید مشکلتان حل میگردد. زبان ها رو هم all language
سپس دو سه روز صبر کن درست میشود. کلیک ها رو هم یکم گرانتر کن تا CTR کاهش پیدا کنه قیمت ها کاهش پیدا میکند

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام در قسمت نمایش همه کشورهای جهان را انتخاب کردید؟
بلی همه کشور ها رو انتخاب کرده بودم
نه با کردیت کارت خودم خرید کردم
تنظیم کن بر روی همه کشور ها نمایش بده، بعدا برخی کشور هارو از تنظیمات میتونی حذف کنی.
از اول روی همه کشور ها بود
قیمت ها و نمره ی هر کلمه کلیدی رو هم در نظر بگیر که چه امتیازی داره میده و ببین که میزنه نمایشش چجوریه و تنظیم کن بر روی ردیف ها قیمت هایی که میتونی بالا باشی رو نمایش بده تا بتونی با قیمت ها بازی کنی.
تا هر کلیک ۵ دلار هم بالا بردم تاثیری نداشت
شما باید all country رو انتخاب کنید مشکلتان حل میگردد. زبان ها رو هم all language
سپس دو سه روز صبر کن درست میشود. کلیک ها رو هم یکم گرانتر کن تا CTR کاهش پیدا کنه قیمت ها کاهش پیدا میکند
یکی از دوستان فروم کمک کردند مشکل حل شد
زبان وقتی روی همه زبان ها بود تو ایران نشون نمیداد!!! زبان رو گذاشتیم روی فارسی + عربی + انگلیسی الان توی ایران هم نشون میده

ممنون از همکاری همه دوستان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
زبان وقتی روی همه زبان ها بود تو ایران نشون نمیداد!!! زبان رو گذاشتیم روی فارسی + عربی + انگلیسی الان توی ایران هم نشون میده
ربطی ندارد .چون الان چند ساله کار میکنم و ایران هم نمایش میدهد روی کل کشور ها... فقط تغییرات با تاخیر اعمال میشود...
اگر با دلار شارژ کنید به ضرر شماست. بهتر است به درهم باشد. و اکانت اماراتی ساخته شود.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
چرا شما فقط نمیذاری روی فارسی ؟
با حداقل چقدر پول میشه تبلیغ کرد ؟
ربطی ندارد .چون الان چند ساله کار میکنم و ایران هم نمایش میدهد روی کل کشور ها... فقط تغییرات با تاخیر اعمال میشود...
اگر با دلار شارژ کنید به ضرر شماست. بهتر است به درهم باشد. و اکانت اماراتی ساخته شود.

چه چیزهایی نیاز داریم برای این که خودمون تبلیغ بدیم ؟ وی پی اس و کارت مجازی کافیه ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خی
چرا شما فقط نمیذاری روی فارسی ؟
با حداقل چقدر پول میشه تبلیغ کرد ؟

چه چیزهایی نیاز داریم برای این که خودمون تبلیغ بدیم ؟ وی پی اس و کارت مجازی کافیه ؟
سلام یک کارت فیزیکی اماراتی بگیرید مشکلتان حل میگردد

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
چرا دلار به ضرره؟

amirhose.in

Registered User
لایک‌ها
31
چون در گوگل فرقی بین 0.06 دلار با 0.06 درهم نیست! در اولی میشه 240 تومان و در دومی میشه 60 تومان! به پول ما

فکر کنم یکی ایستگاهتونو گرفته، گوگل انقدر هم که شما فکر میکنید خر نیست و بر اساس نرخ دلار روز تبدیل میکنه. پیشنهاد میکنم ایمیل بزنید به پشتیبانی.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
خی

سلام یک کارت فیزیکی اماراتی بگیرید مشکلتان حل میگردد
ما که چیز فیزیکی نداریم این واسط های این کار هم مثل سایت زیر به دلار میگیرن، واسط به درهم سراغ نداری؟
http://spatena.co
یا اینکه این چیز فیزیکی کجا گیر میاد؟!

بالا