• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید می خوام حذف پزشکی کنم ولی 8 ترمه می شم !

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
شرمنده تاپیکی پیدا نکردم که مربوط باشه برای همین یه جدید زدم

من کاردانی عمران کارهای عمومی هستم الان ترم 7 یعنی یه ترم تعلیق خوردم معدلم هم 13.50 هست

حالا فردا 2 تا امنحان دارم کلا 5 واحد که می خوام حذف پزشکی کنم ولی 8 ترمه می شم می خوام ببینم

نکنه اخراج بشم یا مدرک ندن یا مدرک معادل بدن ! بدبخت شم

راستی اگه مدرک معادل بدن می شه مثل بقیه کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری داد یا نه ؟

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
شرمنده تاپیکی پیدا نکردم که مربوط باشه برای همین یه جدید زدم

من کاردانی عمران کارهای عمومی هستم الان ترم 7 یعنی یه ترم تعلیق خوردم معدلم هم 13.50 هست

حالا فردا 2 تا امنحان دارم کلا 5 واحد که می خوام حذف پزشکی کنم ولی 8 ترمه می شم می خوام ببینم

نکنه اخراج بشم یا مدرک ندن یا مدرک معادل بدن ! بدبخت شم

راستی اگه مدرک معادل بدن می شه مثل بقیه کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری داد یا نه ؟

مگه بین دیپلم و کاردانی مدرک دیگه ای هم هست که بخوان مدرک معادل بدن؟:D
یه چی داری میگیا!!!
مدرک معادل واسه دوره های کارشناسی هست که طرف یا زیاد مشروط میشه یا نمیخواد ادامه بده و مدرک معادل که همون مدرک کاردانی باشه بهش میدن
من خودم وقتی دانشجو بودم (یکسال پیش درسم تموم شد) بچه هایی از دکه (دانشکده کاردانی:lol:) می شناختم که هشت و نه ترمه درسشونو تموم کردن:blink:
پس زیاد نگران نباش:D
پس برای کاردانی مدرک معادل نمیدن، فقط اخراج اونم در صورتی که طرف خیلی دیگه آشو لاش باشه :D
پس سوال آخرت مفهومی نداره که بخوام بهش پاسخ بدم!

Last edited:

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
مگه بین دیپلم و کاردانی مدرک دیگه ای هم هست که بخوان مدرک معادل بدن؟:D
یه چی داری میگیا!!!
مدرک معادل واسه دوره های کارشناسی هست که طرف یا زیاد مشروط میشه یا نمیخواد ادامه بده و مدرک معادل که همون مدرک کاردانی باشه بهش میدن
من خودم وقتی دانشجو بودم (یکسال پیش درسم تموم شد) بچه هایی از دکه (دانشکده کاردانی:lol:) می شناختم که هشت و نه ترمه درسشونو تموم کردن:blink:
پس زیاد نگران نباش:D
پس برای کاردانی مدرک معادل نمیدن، فقط اخراج اونم در صورتی که طرف خیلی دیگه آشو لاش باشه :D
پس سوال آخرت مفهومی نداره که بخوام بهش پاسخ بدم!

دمت گرم جواب دادی

منظورم از مدرک معادل مثل مدرکیه که اگه معدل کل زیر 12 بیاد میدن

پس اگه 5 واحدم برای ترم 8 بمونه مشکلی نداره دیگه ؟ درسته ؟

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
اول اینکه معدل زیر 12 بیاد شما باید چندتا درس که نمره ش کم بوده دوباره امتحان بدی و معدلتو بیاری بالای 12 این ربطی به مدرک معادل نداره
نه مشکلی نیست
اگه دانشگاه آزاد هستی تا وقتی پول میدی عاشقتن رو سرشون جا داری :D
اگه از بکس دکه (منظورمو همون دانشکده کاردانی سراسری) هستی بازم تا اونجا که من دیدم تا ترم 8 و 9 جا داری
فقط مشروط نشی داداش

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
داش سعید کارت درسته خیالم راحت کردی

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
ولی من همیشه یه شعاری داشتم که تا آخر دوره کارشناسیم به اون تاکید داشتم:
مرد اونه که واحد حذف نکنه حتی شده مشروط بشه
واسه همین بود که من تو دوره کارشناسی هیچ حذفی (حذف پزشکی، اضطراری و ...) انجام ندادم (خیلی مغرور و کله شق بودم)
حتی با وجود اینکه می دونستم یک ترم ممکنه یک درسو پاس نکنم
واسه همین بود که بچه ها تعجب میکردن چطور من با معدل کم و دوبار مشروطی این همه درس پاس میکردم
من 9 ترمه درسمو تموم کردم با کلی نمره 10-12
موفق باشی

بالا