• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید: گوشی اندروید تا 450 تومن: LG Optimus L3 II Dual E435 یا گالاکسی مینی 2 یا Galaxy Youn

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان
من می خوام یه گوشی اندروید بخرم تا سقف 450 تومن حالا شاید کمی بالاتر، در تحقیقاتی که کردم به این گوشی ها برخوردم:

LG Optimus L3 II Dual E435 مشخصات گوشی موبایل ال جی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

و
Samsung Galaxy mini 2 S6500 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی مینی 2 اس 6500 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

و
Samsung Galaxy Young S6310 - نظرات کاربران در مورد گوشی موبایل سامسونگ گلکسی یانگ اس 6310 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

ممنون میشم کمکم کنید که یکیشون رو انتخاب کنم و اگر گوشی دیگه ای در این رنج قیمتها میشناسید که مربوط به مارکهای دیگه است مثل اچ تی سی ، سونی یا سونی اریکسون لطفا بهم معرفی کنید.

با تشکر

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببينيد مواردي كه گفتيد رو سامسونگ كه خيلي به هم نزديك هستند
S6500
S6310
من پيشنهاد مي كنم تو اين رنج Huawei Y300 رو انتخاب كنيد. دنياش متفاوت تر هست ما به تفاوت خيلي كمي هم بايد هزينه كنيد.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ببينيد مواردي كه گفتيد رو سامسونگ كه خيلي به هم نزديك هستند
S6500
S6310
من پيشنهاد مي كنم تو اين رنج Huawei Y300 رو انتخاب كنيد. دنياش متفاوت تر هست ما به تفاوت خيلي كمي هم بايد هزينه كنيد.
تایید میشه هواوی خیلی بهتره
البته بین این 3 یانگ رو پیشنهاد میدم

بالا