• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید!

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من دانشجوی ترم 2 آی تی آزاد هستم یک ترم مهمان گرفتم طبق قانونی که خود دانشگاه گفت اگر 2 ترم مهمان معدل بالای 17 باشه میتونی توی همون واحد مهمان دایم شی اما متاسفانه اواسط ترم یه مشکل برام پیشاومد و به صورت نامنظم سر کلاسها رفتم و تا الان هم 3 تا از امتحانات رو سر جلسه نرفتم.هرجور حساب میکنم نمیتونم این ترم معدلم رو به 14 برسونم چه برسه به 17 :( اگر حذف ترم کنم میتونم دوباره مهمان بگیرم .ی(عنی 2 ترم مهمان)تو رو خدا کمک کنید بد جوری موندم!فردا هم یه امتحان دیگه دارم از هرکس پرسیدم جواب درستی بهم نداده!!

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نیست کمک یا راه حلی بگه:(

eole

Registered User
لایک‌ها
132
گواهی پزشکی میتونی ببری برای حذف اون سه تا امتحان
یا غیر اون سه تا باز مشکل معدل داری؟

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از پاسختون.کارشناسی تمام وقت چند واحد حداقل باید پاس کنه؟ اگر 8 واحد رو قبول کنن میتونم 8 واحد رو نمره بگیرم و 8 واحد (3 درس)رو نمرش رو بیارم و معدلمو به 17 برسونم.اون سه تا درس مگه حذف نمیشه؟؟من الان مشکلم اینه که چون سر کلاسا منظم نرفتم چیزی هم نمیتونم تو برگه بنویسم.شرایط حذف ترم چیه اگر بشه که این ترم رو حذف کنم میتونم دوباره مهمان بگیرم؟ من تازه اولین ترم مهمانم هست که از شانس بدم این مشکل برام پیش اومده:(

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز
اگر شما سه تا درستون رو امتحان ندادین این سه تا خود به خود حذف ماده 35 میشه اگه درس چهارم رو امتحان ندین اون درس صفر میشه که میتونید یه گواهی چیزی پیدا کنید ببرید آموزش اون درس هم حذف میشه حالا با توجه به حذف این تعداد درس ها اگه معدلتون 17 بشه که مشکلی نیست اما اگه نشه راه های دیگه هم برای مهمان دائم شدن هست

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای گواهی باید چی کار کنم،گواهی رو باید کی بدم دانشگاه؟الان مشکلی پیش نمیاد از 19واحد 8واحد فقط پاس بشه؟!چون میگن کرج خیلی سختگیرن؟چه راههای دیگه ای برای مهمان دایم هست؟

eole

Registered User
لایک‌ها
132
قوانین دانشگاه ها فرق میکنه بعضی دولتی ها تا سه روز وقت داری گواهی ببری بعضی دانشگاه های آزاد سرجلسه نری برات خود به خود حذف میکنند

تنها راحش پرسیدن از دانشگاه مقصد هست یعنی همون جا که میخوای مهمان دایم بشی
بپرس اگر حذف ترم با احتساب نیم سال کنی باز هم میشه مهمان شد یا خیر (بعضی دانشگاه ها شرط حذف ترم ندادن حتی یک امتحان هست)

فقط باید از دانشگاه مقصد بپرسی تا مشخص بشه

سخت نگیر درست میشه انشالله

یا علی

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییتون،حذف ترم رو سه شنبه که امتحان دارم میپرسم،امتحان امروز رو هم متاسفانه شرکت نکردم حالا باید بگردم دنبال گواهی پزشکی،هر گواهی رو قبول میکنن توی آزاد؟از شانس بد من همه کارهام گره خورده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون از راهنماییتون،حذف ترم رو سه شنبه که امتحان دارم میپرسم،امتحان امروز رو هم متاسفانه شرکت نکردم حالا باید بگردم دنبال گواهی پزشکی،هر گواهی رو قبول میکنن توی آزاد؟از شانس بد من همه کارهام گره خورده

آره گواهی از هرجا بگیرید مشکلی نداره
دانشگاهی که درس میخونید و دانشگاهی که مهمان شدید کجاست؟

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از قزوین مهمان گرفتم برای کرج،پس یعنی ایرادی نداره که از 19 واحد فقط 8 واحد پاس شه؟

eole

Registered User
لایک‌ها
132
من از قزوین مهمان گرفتم برای کرج،پس یعنی ایرادی نداره که از 19 واحد فقط 8 واحد پاس شه؟

حتما یه راحی داره شما گواهی پزشکی جور کن دیگه مریض شدن که دست آدم نیست که ;) نشنیده بگیر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

نه
یه نامه پر میکنیدببرید پیش رئیس دانشگاه یه مشت مشکلات هم داخلش بنویسید که موفق به پاس همه دروس نشدین و حتی ناچار هستین که انصراف بدین و از این قبیل حرفها نامه برای بررسی میره هیئت علمی با توجه به معدل بالای ترم قبلتون کسر واحدهاتون رو قبول میکنن

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض معذرت،یکی از دوستان من هم تا الان سر جلسه امتحان نیومده و گفته این ترم کلا سر امتحان نمیام وضعیتش چی جوری میشه مشروط میشه؟

eole

Registered User
لایک‌ها
132
با عرض معذرت،یکی از دوستان من هم تا الان سر جلسه امتحان نیومده و گفته این ترم کلا سر امتحان نمیام وضعیتش چی جوری میشه مشروط میشه؟

باید درخواست حذف ترم بنویسه بده آموزش توی شورای دانشگاه بررسی میشه تاریخش هم بزنه قبل از اتمام کلاسها و شروع امتحان ها

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دوست من که مثل من از قزوین مهمان گرفته تا الان هیچ امتحانی رو نداده دیروز که بهش گفتم شرایط چی جوریه بنده خدا ترسیده فقط هم یه درس 3واحدیش مونده که نداده به نظرتون بیاد سر جلسه امتحان رو بده یا حذف کنه کلا این ترم رو؟فقط لطفا زودتر جواب بدین چون بنده خدا فکر نمیکرد اینقدر قانون و قاعده داشته باشه

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دوست من که مثل من از قزوین مهمان گرفته تا الان هیچ امتحانی رو نداده دیروز که بهش گفتم شرایط چی جوریه بنده خدا ترسیده فقط هم یه درس 3واحدیش مونده که نداده به نظرتون بیاد سر جلسه امتحان رو بده یا حذف کنه کلا این ترم رو؟اگه فقط این یه درس رو امتحان بده مشروط میشه؟فقط لطفا زودتر جواب بدین چون بنده خدا فکر نمیکرد اینقدر قانون و قاعده داشته باشه

phoenix71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دوست من. که مثل خودم از قزوین مهمان گرفته تا الان امتحاناتشو نداده،دیروز دیدمش براش توضیح دادم تازه متوجه شده چه غلطی کرده یکی از امتحاناتش مونده که سه واحدیه،به نظرتون سر این امتحان بره ایرادی نداره؟یه وقت مشروط نشه بندازه گردن من!
اگر میشه زودتر جواب بدید چون پس فردا آخرین امتحانشه من هم بهش گفتم بزار از چند نفر بپرسم بعد بهت بگم حالا منتظر جواب منه.

eole

Registered User
لایک‌ها
132
این دوست من. که مثل خودم از قزوین مهمان گرفته تا الان امتحاناتشو نداده،دیروز دیدمش براش توضیح دادم تازه متوجه شده چه غلطی کرده یکی از امتحاناتش مونده که سه واحدیه،به نظرتون سر این امتحان بره ایرادی نداره؟یه وقت مشروط نشه بندازه گردن من!
اگر میشه زودتر جواب بدید چون پس فردا آخرین امتحانشه من هم بهش گفتم بزار از چند نفر بپرسم بعد بهت بگم حالا منتظر جواب منه.

عزیز من باید بپرسی سیستم امتحاناتون چجوری؟؟ من که گفتم بعضی دانشگاه ها نری سر جلسه امتحان برات حذف میکنند. بعضی دولتی ها و غیرانتفاعی ها برات 0 رد میکنند.
بهترین جا برای سوال آموزش دانشگاه خودت نه این فروم

جواب قطعی رو از همونجا بگیر

بالا