• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کپی نکنید

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
این مطلب ویرایش شده است

سلام دوستان
لطفا قدر زحمات وبمسترهایی که با هزار سختی و جون کدن مطالب اختصاصی مینویسن بدونید و مطالبشون رو کپی نکنید ، روی صحبتم با سایتهای فیدخوان هست من که راضی نیستم مطالبم در هر جور سایتی حالا میخاد فیدخوان باشه یا سایت معمولی کپی بشه .

فایل های ضمیمه

• jooooj.jpg
    jooooj.jpg
    76 KB · نمایش ها: 119
Last edited:

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
والا خیلی جالبه... آدم میمونه در اینطور مواقع چی بگه. در هر صورت کپی کردن محتوا طبق قانون جرم محسوب میشه و جز جرائم رایانه ای هست و اگر بتونید که ثابت کنید محتوا از سایت شما کپی شده میتوانید جریمه سنگین بگیرید ازشون. ولی معمولا مردم حوصله اینکه دنبال اینطور کارا برن رو ندارن...

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
والا خیلی جالبه... آدم میمونه در اینطور مواقع چی بگه. در هر صورت کپی کردن محتوا طبق قانون جرم محسوب میشه و جز جرائم رایانه ای هست و اگر بتونید که ثابت کنید محتوا از سایت شما کپی شده میتوانید جریمه سنگین بگیرید ازشون. ولی معمولا مردم حوصله اینکه دنبال اینطور کارا برن رو ندارن...

پس از قانون کپی رایت خبری ندارید.
طبق قانون کپی رایت و انتشار مطالب در محیط مجازی در صورتی که مطلب منتشر شده با ذکر منبع اصلی باشه هیچ ایرادی نداره - حتی باعث تبلیغ سایت هم میشه - برای سئو سایت منبع هم مفید هست.

----------------------------------------------------

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
پس از قانون کپی رایت خبری ندارید.
طبق قانون کپی رایت و انتشار مطالب در محیط مجازی در صورتی که مطلب منتشر شده با ذکر منبع اصلی باشه هیچ ایرادی نداره - حتی باعث تبلیغ سایت هم میشه - برای سئو سایت منبع هم مفید هست.

شمایی که دم از کپی رایت میزنی خودت نقضش کردی ، من نمیخام مطالب سایتم کپی بشه دوست ندارم سئو سایتم رو با کپی مطالبم تو سایت شما بالا ببرم .

با قانون حق مولف میخایین چی کار کنین ؟ به نقل از ویکی پدیا : حق مؤلف - ویکی‌پدیا

حق مؤلف یکی از انواع مالکیت فکری است که به حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری گفته می‌شود.

معادل این حق در **** حقوق کامن‌لا، حق تکثیر است. اصطلاح حق مؤلف برگرفته از واژهٔ فرانسوی droit d'auteur است و عموماً در کشورهای پیرو **** حقوقی حقوق مدون، از جمله در قوانین حق مؤلف اتحادیه اروپا) از آن استفاده شده‌است. حقوق مؤلف در جهان بوسیله کنوانسیون برن برای حمایت از آثار ادبی و هنری و دیگر معاهده‌های مشابه بین‌المللی محافظت می‌شود. مؤلف معنای بسیار گسترده‌ای دارد و شامل آهنگسازان، هنرمندان، مجسمه سازان و معماران نیز می‌شود، به طور کلی مؤلف شخصی است که با خلاقیت اثری قابل محافظت پدید می‌آورد، البته تعریف دقیق آن در کشورهای مختلف متفاوت است.[۱]

حق مؤلف شامل دو بخش متمایز می‌باشد: حقوق مادی اثر و حقوق معنوی پدیدآورنده اثر. حقوق مادی حق مالکیتی است که به لحاظ زمانی محدود است و بوسیله پدیدآورنده قابل انتقال یا واگذاری به غیر می‌باشد همانند سایر دارایی‌های مادی. محافظت از حقوق معنوی نیز بر اساس این نظر است که اثر خلاقانه بصورتی بیان شخصیت پدیدآورنده‌است، بنابراین حقوق معنوی برای پدیدآورنده شخصی می‌باشد و قابل انتقال به غیر نیست مگر به موجب وصیتنامه بعد از مرگ پدیدآورنده

چطور وبمستری هستی که نمیدونی دوره لینک تموم شده؟!

عزیز دوره بک لینک هیچ وقت تموم نمیشه ، شما تعریف بک لینک رو اشتباه متوجه شدی !

کاش ایمیلی هم که به من دادی نشون میدادی بفهمن با چه لفظی توقع داشتی فید سایتت رو حذف کنم.
بعدشم اومدی هرجا رسیدی تاپیک زدی.

من به شما دو تا ایمیل دادم یکی رو حالا نمیدونم شما بودین یا مدیر قبلی گفت به مدیر جدید گزارش میدم .

یه ایمیل دیگه هم بهتون دادم که متنش رو تو تاپیک اول گزاشتم ، و به همه نشون دادم . شما یکی دو تا ایمیل دادی که جواب ندادم.

شما اومدی بدون اثبات جرم و هیچ محکمه ای منو کلاهبردار معرفی کردی و توی اینترنت معرفی کردی
این کار شما جرم محسوب میشه و درصورتی که تاپیکا رو تصحیح نکنی شکایت میکنم.
سابقه چندین ساله ی من کم چیزی نیست که بخواد بخاطر بچه بازیه شما خدشه دار بشه

اثبات جرم : کپی کامل مطالبم در سایت تون بدون اجازه و حتی تغییر تصوی و آپولود تصویر در هاست خودتون .

سابقه چندین ساله ی من کم چیزی نیست که بخواد بخاطر بچه بازیه شما خدشه دار بشه

شما که سابقه داری ، هنوز نمیدونی باید یه سایت درست حسابی بالا بیاری و خودت تولید محتوی کنی ؟ این همه وبمستر با سابقه کدوم دزدی محتوی میکنه ؟

فید سایتم رو حذف کنین + تمام مطالبی که کپی کردین تا تاپیکها رو اصلاح کنم .

Last edited:

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
شمایی که دم از کپی رایت میزنی خودت نقضش کردی ، من نمیخام مطالب سایتم کپی بشه دوست ندارم سئو سایتم رو با کپی مطالبم تو سایت شما بالا ببرم .

با قانون حق مولف میخایین چی کار کنین ؟ به نقل از ویکی پدیا : حق مؤلف - ویکی‌پدیا

عزیز دوره بک لینک هیچ وقت تموم نمیشه ، شما تعریف بک لینک رو اشتباه متوجه شدی !

من به شما دو تا ایمیل دادم یکی رو حالا نمیدونم شما بودین یا مدیر قبلی گفت به مدیر جدید گزارش میدم .

یه ایمیل دیگه هم بهتون دادم که متنش رو تو تاپیک اول گزاشتم ، و به همه نشون دادم . شما یکی دو تا ایمیل دادی که جواب ندادم.

اثبات جرم : کپی کامل مطالبم در سایت تون بدون اجازه و حتی تغییر تصوی و آپولود تصویر در هاست خودتون .

شما که سابقه داری ، هنوز نمیدونی باید یه سایت درست حسابی بالا بیاری و خودت تولید محتوی کنی ؟ این همه وبمستر با سابقه کدوم دزدی محتوی میکنه ؟

فید سایتم رو حذف کنین + تمام مطالبی که کپی کردین تا تاپیکها رو اصلاح کنم .

من روزی نزدیک 20 تا اخطار از گوگل و ساماندهی دارم و همرو تصحیح میکنم
فقط این سایت نیست - کلی سایت دارم - ولی این فقط کپی هست که اونم من نزدم و خریداری کردم و قرار نیست بصورت کپی مطلب کارش رو ادامه بده و بزودی درست میشه

من خودمم وبمستر هستم و به تمام وبمسترا احترام میزارم - اگرم تا الان بحث اینقد کشدار شده فقط بخاطر لفظ بد و توهینایی بود که داخل ایمیل کردید.

دارم فید سایت ها رو مرتب میکنم و تا آخر شب احتمالا طول میکشه - شما تا تاپیکا رو تصحیح میکنی منم فید و مطالب رو تصحیح میکنم
اسم و آدرس سایت + اسم و فامیلم رو لطفا از تایتل و متن تاپیک ها حذف کن

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دارم فید سایت ها رو مرتب میکنم و تا آخر شب احتمالا طول میکشه - شما تا تاپیکا رو تصحیح میکنی منم فید و مطالب رو تصحیح میکنم

تصحیح نه ، تمام مطالبم رو حذف کنید + فید رو هم حذف کنید .

ان شاالله بعد از تایید حذف مطالب و فید سایتم ویرایش ها انجام میشه .

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
تصحیح نه ، تمام مطالبم رو حذف کنید + فید رو هم حذف کنید .

ان شاالله بعد از تایید حذف مطالب و فید سایتم ویرایش ها انجام میشه .

فید حذف شد ... پست ها حذف شدن

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
اینترنت یعنی پخش کردن مطالب... نه انحصار مطالب...

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
جالبه تو امضاتون مینویسین :

یا حسین تا با حسین یک نقطه کم دارد ولی با حسین بودن کجا و یا حسین گفتن کجا
مذهبی

بعد هیچ توجهی به حق دیگران نمیکنین ، حق فقط بیرون از اینترنت نیست ، من از کپی کارا راضی نیستم .

دوست دارم شما بیایی و 3 ساعت از عمرت رو وقت بزاری تا مطلب بنویسی بعد بیان و کپی کنن و در نتیج هم بالاتر از شما باشن بعد ببینم جمله زیر رو مینویسی بازم یا نه ...

اینترنت یعنی پخش کردن مطالب... نه انحصار مطالب...

در ضمن ، من مطلب رو از سایت خودم منتشر کردم ، شما میتونی بیایی تو سایتم ازش استفاده کنی ، دانسته هام رو با دوستان و بازدیدکنندگان به اشتراک گذاشتم ... انحصار میشه منتشر نکردن دانسته هام نه اینکه هزار تا سایت بیان دقیقا همون مطالب رو کپی کنن ...

اینترنت هم محضر خداست ، ...

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
حر فتون خنده داره...

طرف یه مطلب می نویسه تو هزار تا سایت پخش می شه...صدا شم هم در نمی یاد...
اون وقت شما یه مطلب نوشته تازه اون هم ترجمه....

من واقع خوشحالم که تو ایران زندگی می کنم .. چون که کشوری مصرف کننده هست نه تولید کننده....

یه مطلب نوشتی هی دارای من منم می کنی....
ناراحتی که کپی کرده.. باش... این جزئی از اینترنت هست... حالا خوب هست منبع رو هم گذاشته

بله"یه نگاهی هم به فونر سایت بنداز"

"کلیه حقوق برای آرتاباز محفوظ است . هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد"

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
انتشار مطالب دیگران در صورت اجازه با ذکر منبع...
کسی از خودش مطلب اختصاصی یا علم جدیدی نداره تولید کنه همه از هم سرچشمه میگرن ولی منبع باید ذکر بشه از نظر اخلاقی حداقل باید رعایت کنیم.

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
انتشار مطالب دیگران در صورت اجازه با ذکر منبع...
کسی از خودش مطلب اختصاصی یا علم جدیدی نداره تولید کنه همه از هم سرچشمه میگرن ولی منبع باید ذکر بشه از نظر اخلاقی حداقل باید رعایت کنیم.

شما بیایید سایت های بزرگ خبری و سرگرمی کشور رو یه نگاه بندازید..
همشون نقل قول از سایت های دیگه هستن
ما تعداد کمی سایت مرجع داریم.
مطالب سایت های همدیگرو به اشتراک میزارن و آخرش هم منبع و لینکش هم میذارن
قرار نیست که برای هر پست از هم اجازه بگیرن

در هر صورت من به قولم عمل کردم و هم فید و پست ها رو حذف کردم.
استارتر هنوز عنوان تاپیک + اسکرین شات استارت + تاپیک فروم های دیگه تصحیح نشدن
لطفا سریعتر اقدام بشه

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
استارتر هنوز عنوان تاپیک + اسکرین شات استارت + تاپیک فروم های دیگه تصحیح نشدن
لطفا سریعتر اقدام بشه

تصویر رو من برداشتم شما تو نقل قول گذاشتی .
عنوان رو به مدیر بخش گزاش دادم تغییر بده

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوست من بزار یه چیز جالب بهت بگم شما هیچوقت پیشرفت نمیکنی
من روزانه 3000 کپی از یه بلاگم میشه و خیلی هم خوشحالم چون باعث پیشرفت من میشه و سایت منبع قرار میگیرم اگر هم منبع ذکر نکنن دیگه چه بهتر انگار دارن برای من کار میکنن چون اون مطالب گوگل کاملا میشناسه و باهاش اشناس رتبه من بهتر میشه اگر کپی کنن تعقییر بدن باز هم شما هیچ حقی نداری چون تعقییرش دادن و مطلب مال شما نیست فقط ایده مال شماست که اون ایده هم هزاران بار تکرار شده تو سایت های دیگه کلا وبتو تعطیل کن که کسی ازت کپی نکنه

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوست من بزار یه چیز جالب بهت بگم شما هیچوقت پیشرفت نمیکنی
من روزانه 3000 کپی از یه بلاگم میشه و خیلی هم خوشحالم چون باعث پیشرفت من میشه و سایت منبع قرار میگیرم اگر هم منبع ذکر نکنن دیگه چه بهتر انگار دارن برای من کار میکنن چون اون مطالب گوگل کاملا میشناسه و باهاش اشناس رتبه من بهتر میشه اگر کپی کنن تعقییر بدن باز هم شما هیچ حقی نداری چون تعقییرش دادن و مطلب مال شما نیست فقط ایده مال شماست که اون ایده هم هزاران بار تکرار شده تو سایت های دیگه کلا وبتو تعطیل کن که کسی ازت کپی نکنه

عجب طرز فکری داری شما :happy: چند تا مقاله سئو مطالعه کنید لطفا

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
زحمت بکش محتوای فیدت رو تو حالت خلاصه بزار تا قسمت کمتری ازش کپی بشه اینجور منبع اصلی همچنان اصل باقی می مونه

دوست عزیز روی خلاصه هست ، اما افزونه ای که استفاده می کنن تمام مطالب روگپی میکنه ...

بالا